Z reguły nie typuje
KSW, bo ma ona tyle samo wspólnego z
MMA co Taniec z Gwiazdami z tańcem towarzyskim, ale za drobne posyłam taśmę.
Nie ma sensu analizować walk Andryszaka, Materlii i Azhieva, Słowiński i Sowiński na ważeniu wyglądali bardzo słabo, zresztą jeśli ktoś obrywa od Różala, nie ma prawa przegrać z Longerem. Materla z Silvą przegrał przez własną głupotę, tym razem szybko go skończy.
Shaparenko-Porczyk, koledzy którzy mieli okazje oglądać walki Ukrainki, stwierdzili że nie reprezentuje sobą niczego co sprawiałoby żeby stawiać ją za faworytkę. No ale wybaczcie, ale who the fuck is mrs Porczyk? Jak można po 1 walce oceniać czy ktoś ogarnia
MMA czy nie? Słowiński też miał 1 wygraną, miał pojechać Różala... Różala, ogórka, a nie laskę z bilansem 5-0. Stinga jeszcze rozumiem, był kickboxerem, 3 lata trenował
MMA, trafił do
KSW. Ale pani od fitnessu ma nagle wygrywać z kimś kto jest zawodową zawodniczką, ba! Ma 5 wygranych co u kobiet jest już mocnym wynikiem. Walk kobiet się nie obstawia, ale w wypadku gdy jedna z zawodniczek to amatorka, zaryzykuje.
Różal-Rossborough, zasada ściągamy ogórka dla Polaka została zmieniona na ściągamy ogórka dla ogórka. Nick nikim wybitnym nie jest, mi przypomina McCorkle'a, za słaby na poważniejsze
MMA, ale swoje w życiu przewalczył, ogórki pożera w całości. Kondycja? Ludzie, on niedawno 5 rundowe walki miał, a ja widzę teksty że w 2 rundzie Różal ma go kondycyjnie zjeść? Pewnej granicy nigdy nasz rodzimy satanista nie przekroczy, a Nick będzie miał miłą podbudówkę pod walkę z Bedorfem.
Reljicia z Celińskim olałbym, mimo iż kusiło mnie o postawienie niespodzianki, oboje rekordy napakowane kelnerami po 2-6, 1-4, 0-2. A przecież nie od dziś wiadomo że jeśli walka dochodzi do decyzji na
KSW to sędziowie mogą odwalić wszystko. Chorwat będzie sprowadzał do parteru i tam punktował, a Celiński dominował w stójce? Przypomnę jak punktowana była walka Horwich-Strus. Niespodzianka, Ci sami sędziowie! Stawiam na Reljicia, ale nie zdziwi mnie wałek dla Polaka.
Materla M. - Silva J. 1 ? 1.35 22.03.2014
Słowiński P. - Andryszak M. 2 ? 1.15 22.03.2014
Azhiev A. - Sowiński A. 1 ? 1.24 22.03.2014
Mainz - Bayern 2 ? 1.25 22.03.2014
Różalski M. - Rossborough N. 2 ? 1.80 22.03.2014
Shaparenko I. - Porczyk K. 1 ? 1.98 22.03.2014
Reljic G. - Celiński K. 1 ? 1.35
Stawka:10.00 zł
Ewentualna wygrana:101.90 zł