batata
Użytkownik
Jeszcze ciekawostka - tydzień temu Terry Martin walczył w boksie, dostał KO w 3 rundzie - http://boxrec.com/list_bouts.php?human_id=447067&cat=boxer
Ja tam inwestuję w win Saidova -Unibet 2.40Dla mnie jedynym sensownym i zarazem bardzo pewnym typem jest Borys Mańkowski. Nie chce mi się rozpisywać, po prostu w tym, w czym Saidov jest dobry, Borys jest jeszcze lepszy(oprócz parteru Boks/stójka- mega postęp. Tu zapewne będzie się toczyła ta walka i tu Borys wypunktuje Czeczena. Zapasy także ma lepsze, więc liczę, że nie da sie obalić, gdyż szanse Saidova można upatrywac chyba jedynie w jakimś poddaniu.
Nie zapomnij o tym gdzie Borys trenuje i kogo ma za trenera ???? Klub zapaśniczy ze strasznym bykiem jakim jest Pan Andrzej. W parterze Mankowski czuje się bardzo dobrze. Moks to grappler i Borys nie dał się sprowadzić. Walka będzie się toczyć głównie w stójce (to mówię ja Jarząbek!) i w tej płaszczyźnie lepiej prezentuje się Borys. Sam Mamed w wywiadach się śmiał, że Borys jest bez formy, to było jednoznaczne ????Ja tam inwestuję w win Saidova -Unibet 2.40
Wszyscy tu chyba zbytnio sympatyzują z Poznaniakiem. Ja sam go lubię i byłem na ostatniej gali KSW gdy walczył z Moksem (mały,statyczny, bez powera, preety boy dla dziewczyn), ale dziś czeka go dużo trudniejsza przeprawa, a ten kurs to jakaś pomyłka. Powinno być na styk po 1.95 , ale ok - dla mnie to gift ???? Jasne, że Borys jest technicznie lepszy, ale w tej walce atutem Czeczena będzie siła, ma niewątpliwie więcej krzepyi jego punche Borys odczuje i to zdecydowanie. Aslambek będzie częściej obalał Polaka i dzięki temu na punkty wygra na bank. Poza tym będzi zmotywowany na maxa po porażce z Duńczykiem, a wiemy jak zawzięci są Czeczeni. Bez kitu ten kurs to promocja.
Soltysiao - give me 5 ,popieram hehe
Zupełnie się z Tobą nie zgadzam. Fakt, walka pewnie będzie dosyć zacięta, ale mam bardzo duże przekonanie, że Borys ją wygra, zapewne przez decyzje. Z tym obalaniem to zupełnie tego nie widzę. Mańkowski jest lepszym zapaśnikiem. Saidov pewnie będzie dużo klinczował i sądzę, że to raczej on będzie na dole po obaleniach Borysa. Tak będzie zaznaczał przewagę, podobnie w stójce, gdzie swoim technicznym boksem będzie punktował czeczena. Poza tym, swoim stylem, robi dobre wrażenie na sędziach. Nowa gwiazda KSW, Borys od dziś będzie mistrzem! To jest materiał na wielkiego zawodnika!Ja tam inwestuję w win Saidova -Unibet 2.40
Wszyscy tu chyba zbytnio sympatyzują z Poznaniakiem. Ja sam go lubię i byłem na ostatniej gali KSW gdy walczył z Moksem (mały,statyczny, bez powera, preety boy dla dziewczyn), ale dziś czeka go dużo trudniejsza przeprawa, a ten kurs to jakaś pomyłka. Powinno być na styk po 1.95 , ale ok - dla mnie to gift ???? Jasne, że Borys jest technicznie lepszy, ale w tej walce atutem Czeczena będzie siła, ma niewątpliwie więcej krzepyi jego punche Borys odczuje i to zdecydowanie. Aslambek będzie częściej obalał Polaka i dzięki temu na punkty wygra na bank. Poza tym będzi zmotywowany na maxa po porażce z Duńczykiem, a wiemy jak zawzięci są Czeczeni. Bez kitu ten kurs to promocja.
Soltysiao - give me 5 ,popieram hehe
Brałeś pod uwagę to że praktycznie na każdej gali są jakieś niespodzianki ??Bez uzasadnień, bo te podałem w pierwszym poście, zaszły dwie zmiany, więc podaje mój najdłuższy kupon na walkę:
Mamed Chalidow vs. Kednall Grove
Michał Materla vs. Rodney Wallace
Aslambek Saidov vs. Borys Mańkowski
Maciej Jewtuszko vs. Artur Sowiński
Krzysztof Kułak vs. Piotr Strus
Matt Horwich vs. Terry Martin
AKO:7,82 w Unibet.pl
Pójdzie chyba jeszcze jeden bardziej pewny Chalidov+Materla+Horwich
1. To nie jest kupon za jakieś duże pieniądze, a jak wejdzie, co nie jest wcale niemożliwe to będzie super. Ogólnie lubię czasami zagrać dłuższy kupon, bo można sporo wyjąć, wiadomo, że ciężej, żeby wszedł, ale w tym przypadku myślę, że szansa jest spora.Brałeś pod uwagę to że praktycznie na każdej gali są jakieś niespodzianki ??
Mameda nie wiem za ile zagrałeś ale kursy są na poziomie 1,14 - 1,17 co jest totalnym nieporozumieniem.
Jewtuszko & Mańkowski typy są w tym temacie nieco pompowane.Sam byłem zwolennikiem grania na winy obu panów ale się chyba wstrzymam.
Mimo wszystko może mieć jakiś wpływ i często ma!Nie ma to kompletnie żadnego wpływu.
a wracając do tej walki... która świetnie pokazuje jaką presje polscy kibice wywołują na zagranicznych zawodnikach wygwizdując ich i faworyzując polskich zawodników...Przegra Pudziana z Thompsonem przez wielu nazywana niespodzianka.
Przegra Pudziana z Thompsonem przez wielu nazywana niespodzianka, tak samo Rozala z Overeemem czy Blachowicza z Sokodju. Udalo mi sie wlasnie trafic te walki i kursy rowniez byly wysokie, bo buki faworyzuja naszych. Dzisiaj Mamed bedzie mial naprawde ciezko i stawianie na niego jest troche niepowazne po takim kursie. Chce zeby wygral i trafil do UFC, ale w bukmacherce nie ma miejsca na sentymenty dlatego zagralem na Grove po kursie 6.60. Z tel pisze, wiec bez polskich znakow,.