Co Ty nazywasz wiedzą ?
Masz wykształcenie i doświadczenie ?
Bo ani nie masz wykształcenia, ani doświadczenia. Twoje doświadczenie jest odzwierciedleniem 5 minut pracy nad BTC, czyli zwykły, ciemny konsument jakich miliony!
Kończę dialog w tym dziale, bo nie mam już ochoty dyskutować ze znawacami rodem z pudelka!
Nie sklamalem i przedstawiłem fakty.
Dla mnie teorią spiskową jest sam BTC, jego niezależność i nowoczesność to obłuda
Ty za to myślisz inaczej.
Ja Ci pisze co się dzieje od dnia powstania BTC i co ta "waluta" dziś jest warta i jak jest wykorzystywana. A Ty dalej, że jakieś teorie spiskowe itp itd. Ty nie znasz przeszłości i potęgi ludzi, którzy stoją za $$$. Masz wszystko dostępne w swoim google. Nie twierdzę, że to oni zorganizowali zamach WTC, ale po działaniach wojennych (zwalczaniu terroryzmu) przejęli Banki w Afganistanie, Iranie, Libi, Syrii, bo tego im brakowało do "kolekcji". Rozdają karty na całym świecie, rządzą
USA, Unią Europejską, Rosją. Wiesz jaki fundusz w Unii mają, który nie podlega żadnej kontroli, a kontroluje całą resztę. Ten co głośno krzyczał na ten temat w Parlamencie długo nie żył ...
Ty zapewne uważasz że Lech Wałęsa obalił komunizm i że PIS to dobra zmiana oraz cos innego jak PO, bo tak piszą w książkach, nadają w wiadomościach i sejmie.
I taka jest właśnie różnica między nami. Jesteś zwykłym fantastą, który nie zna życia. Poczytał na Google, kupił BTC i jest tak jak napisali. A nigdy tak nie było! BTC jak narazie nie rozwinął skrzydeł dobrze i wszystko wskazuje na to, że to służy ponownemu "wydymaniu" ciemnej masy. Tym razem na okładce napisali, niezależny, nowy system. Tyle, że ja tego nie widzę. A Ty piszesz, że cieszysz się że bank "kupił" giełdę i oczekujesz regulacji. Masz IQ na takim pułapie, że niżej się nie da! Zresztą piszesz jakieś durnoty, a to co potrzebne, to już Ci ze 20 razy napisałem. Ponadto można założyć, iż powstanie, idea BTC to były same dobre zamiary (prawdziwy produkt, zgodny z opisem na opakowaniu, że tak powiem). Tyle, że to jest bez różnicy dziś, bo liczy się tylko i wyłącznie to co się wydarzyło później. Tylko trzeba to widzieć. Niestety wszystko potoczyło się tak, jak z zamachem WTC. Na końcu wygrał i tak szatan, czyli zły człowiek i jego $$$. Zwalczanie wcześniej kreowanego terroryzmu skończyło się większą krzywdą dla ludzkości (w
TV o tym nie mówią), super technologia i niezależność BTC zaslepila naiwnych (jakieś kopania, piramidy, hazard-duze wahania kursu). A Ty jeszcze jesteś za tym, aby pozbawić BTC niezależności (nawet nie wiesz co wygadujesz), czyli to co stanowi o jego sile, wartości itp (to musi być produktu w 100% niezależny). Nawet tej technologii nie rozumiesz o której piszesz, zresztą ona nie będzie nic warta, jak BTC przestanie być niezależny, a kontrolowany, a Ty tego oczekujesz, wręcz cieszysz się jak ...
Tylko mi nie pisz że zbaczam z tematu, bo wcale tego nie robię.
The End
aka-shakal
To bardzo dobra wiadomość. Zainteresowanie poważnych instytucji finansowych bez wątpienia jest czymś pozytywnym + dodatkowy kapital z ich kieszeni. Dodatkowo rząd będzie musiał wprowadzić klarowny system rozliczania.
Wszystko to idzie w bardzo dobrym kierunku i nowa technologia jest coraz bliżej takich codziennych spraw jak np. bankowość.
Człowiek od technologii i Btc tak piszę... szkoda 1 sekundy na takich ludzi jak Ty!