NicNac's jeśli chodzi o geeks-a w dniu dzisiejszym to faktycznie jakos zamulał ale myślałem że to tylko u mnie był problem... zakład pokazywał sie po 1-2s od klikniecia myszką.
Dokładnie o tym mówie, miałem dokładnie ten sam problem... mam nadzieje że do jutra wszystko wróci do normy, bo inaczej dramat...NicNac's jeśli chodzi o geeks-a w dniu dzisiejszym to faktycznie jakos zamulał ale myślałem że to tylko u mnie był problem... zakład pokazywał sie po 1-2s od klikniecia myszką.
Może masz trochę racji, ale dla mnie koronnym argumentem do tej decyzji był ruch na innym koniu, kurs spadł z około 50 do 3,5. Więc uznałem że będzie miejsce i czas na to żeby odsprzedać ten lay.Jeżeli cały wyścig był na przodzie i widać było po kursach, że nie zagraża mu nic za bardzo, to troszkę chyba zaryzykowałeś z tym layem 1,35
no bo przecież mogła być sytuacja, że mógłbyś nie zdążyć sprzedać, bo rynki live niesamowicie skaczą, szczególnie pod koniec... ewentualnie mógł się wyścig zakończyć, a Ty byś o tym nie wiedział, bo pisałeś, że nie oglądasz, więc chyba nie mogłeś wiedzieć, ile do końca, hm?