>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Krajowa Liga Żużlowa w sezonie 2025.

A 30K

Antongno

Użytkownik
Daugavpils -3,5 @1.78 fortuna po głupocie Michailovsa i weryfikacji wyniku :mad::mad::mad:
A. Cyfer under 7,5 @2.26 fortuna
D. Kolodinski over 9,5 @1.55 fortuna
Daugavpils u siebie zawsze mocne, więc idę w ich stronę. Cyfer - bardzo dobry kurs. Kolodinski koło dwucyfrowki powinien się zakręcić u siebie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2977
maniek81 540,1K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Opole - Gniezno h(6.5-0) [1] 1.90 betclic

Gniezno z pewnością będzie kandydatem do walki o awans, ale dziś mamy pierwszą kolejkę, a Opole jedzie u siebie. W składzie gospodarzy Łęgownik, Polis, Melnychuk, którzy na KLŻ są solidnymi zawodnikami. Spodziewam się wyrównanego spotkania, dla Gniezna nie będzie to łatwy mecz. Dlatego handicap na Opole wygląda na rozsądną opcję.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3400
A 514,4K

adams235

Znawca - Żużel
S.Mielniczuk under 8.5 kurs 1.7 STS
Wydaje mi się że może nie powtórzyć już takiego sezonu jak rok temu plus mało jazdy i liczę dziś na under

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3442
A 30K

Antongno

Użytkownik
Taka sytuacja jest mega rzadko ,podejrzewam że pary normalnie a wynik końcowy ciężko powiedzieć,choć pewnie jako wynik 40;42
Punkty zawodników policzyli normalnie. Wynik na . Nawet nie będę się odwoływał, bo chyba nie ma sensu. Jest to oficjalny wynik spotkania. Mecz w żaden sposób nie był przerwany.

A 514,4K

adams235

Znawca - Żużel
Opole win 1.65 Fortuna
Pewnie będą ciężary,jednak Opole ma Polisa i Legowika doświadczonych zawodników objezdzonych powinni szybko się połapać co i jak,Kraków z Finem i Rempala do mnie nie przemawiają plus Mroczka który ma w zwyczaju defekt lub wykluczenie zrobić...mi tu wychodzi że Opole to bierze,pewnie Ivacic będzie szalał ale to może być za mało

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1970
High_Roller 549,2K

High_Roller

Użytkownik
Opole win 1.65 Fortuna
Pewnie będą ciężary,jednak Opole ma Polisa i Legowika doświadczonych zawodników objezdzonych powinni szybko się połapać co i jak,Kraków z Finem i Rempala do mnie nie przemawiają plus Mroczka który ma w zwyczaju defekt lub wykluczenie zrobić...mi tu wychodzi że Opole to bierze,pewnie Ivacic będzie szalał ale to może być za mało
Przed chwilą dostałem telefon z informacją że Mroczka nie pojedzie , zrezygnował z powodów zdrowotnych ;) chociaz powody sa prawdopodobnie zupełnie inne ;)

G 38,9K

gkskubik

Użytkownik
Start Gniezno - Wybrzeże Gdańsk typ 2 @ 6,58 STS

Start Gniezno - Wybrzeże Gdańsk typ X2 @ 4,66 STS

Czaję się tak po prawdzie na handicapy jakie zostaną wystawione, ale mogę się ich nie doczekać znając naszych wspaniałych buków.
Gniezno w dzisiejszym spotkaniu jest faworytem. Sama juniorka powinna zrobić różnicę (choć liczę, że w miejsce Wardulińskiego wskoczy Jędrzej Chmura, który przeniósł się do Gdańska właśnie z Gniezna). Czy jednak aż takim aby wystawiać kurs 1,10 jadąc z zespołem będącym również tutaj na forum faworytem do wygrania ligi? Wiem, że ligę wygrywa się w play off gdzie różnicę robią również regularne przelewy, ale początek sezonu to jedna wielka niewiadoma o czym Wybrzeże się zdążyło tydzień temu przekonać. Atut toru gospodarzy może okazać się ich przekleństwem i robi się nagle mecz na styku (tydzień temu na GKS kurs wynosił 1,01). Ciekawi mnie występ gorącej głowy - Adriana Gały. Jeśli na chłodno weźmie spotkanie to gospodarze to ogarną, jeśli pojawią się literki to może być różnie.
Tak czy siak na tą chwilę wydaje mi się Gniezno dość mocno przeszacowane w tym akurat spotkaniu.
Pozdro!

Edit/

Start - Wybrzeże (+13,5) @ 1,84 STS 47-43

Jedyne dostępne handi i w nie wchodzę. Nie widzę gospodarzy w pierwszym spotkaniu u siebie, którzy będą nie do ruszenia nawet przy rezerwach taktycznych.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1405
maniek81 540,1K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Kraków - Opole [2] 1.65 fortuna
Opole bardziej zbilansowany skład. Tydzień temu postawiło się mocno faworyzowanemu Gnieznu. Do tego dochodzi absencja Mroczki u gospodarzy.

Gniezno - Gdańsk [Fajfer powyżej 9.5 pkt.] 1.60 fortuna
W Opolu Kevin nie pojechał nie pojechał rewelacyjnego meczu. jednak dziś własny tor i powinno być dużo lepiej. Układ biegów także całkiem przyjemny, więc jeśli Gniezno dzisiaj ma zwyciężyć, to Kevin te 10 punktów powinien przywieść.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2706
A 514,4K

adams235

Znawca - Żużel
N.k.Iversen over 9.5 kurs 1.84 Fortuna
Dobrze wszedł w sezon,dużo jazdy,jest stabilny i musi być liderem
R.Lawson under 10.5 kurs 1.7 Fortuna
Nie mam zaufania do Anglika,dwa biegi ciężkie,może jakaś taktyczna wejdzie
I typ dodatkowy delikatnie:
B.Basso under 7.5 kurs 1.75 Fortuna
Typ pod biegi ale to luźno za punkty bo może być ciężko
Post automatycznie złączony:

M.Ivacic over 6.5 kurs 1.7 STS
Tu proboje mocniej ,linia niska chyba za niska,ktoś musi punkty robić w tej Wandzie
T.Soerensen over 6.5 kurs 1.75 STS
Ma ciężko początek,ale spory potencjał i pora żeby wreszcie to potwierdził

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1469
A 514,4K

adams235

Znawca - Żużel
Gdańsk +15.5 kurs 1.47 STS do dubla
Gdańsk +13.5 kurs 1.7 STS
Mimo że.Gdansk ma bardzo słabych juniorów nie skreślam ich ,jeśli dobrze taktyczne rozłożą i unikna literek myślę że są w stanie te 38-39 zakręcić,po cichu liczę na parę ważnych punktów Pieszczka

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2101
B 54K

bartezgambler

Użytkownik
Ivacic powyżej 7,5 punktów (wszystkie starty) - forbet 1.85
3 biegi mu wystarczyły

Mroczka out, ktoś te punkty robić musi w drużynie gospodarzy. Pojedzie zapewne 6 razy Matej, poza ciężkim biegiem 13, rozkład rywali w pozostałych startach wygląda dobrze.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3316
A 30K

Antongno

Użytkownik
W meczu zagranicznych drużyn myślę, że gospodarze wykorzystają atut własnego toru i spokojnie wygrają. Rzucił mi się w oko jeden typ na ten mecz:
D. Kolodinski under 8,5 @1.7 fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +795
Do góry Bottom