Witam. Na betsafe wpłacałem środki na różne sposoby - wpłaty z banku,
skrill, karta (ostatnia wpłata zrobiona przelewem przez trustly) . Ostatnio zleciłem wypłatę na nie swoje konto
skrill (miałem możliwość wypłaty na dwa konta
skrill w tym jedno nie moje). Konto zostało zamrożone, musiałem przechodzić weryfikację telefoniczną itp. aż w końcu konto zostało odblokowane. Chciałem zlecić ją na moje konto
skrill niestety po wybraniu tej metody wypłaty otrzymywałem komunikat że "ta metoda wypłaty jest niedostępna". Oczywiście skontaktowałem się z czatem który kazał mi czekać na email. Otrzymałem wiadomość ze mam dodać na konto screen z mojego konta
skrill z widocznym id konta, paskiem adresów oraz imieniem i nazwiskiem. Tak zrobiłem screen, został zaakceptowany, metoda wypłaty odblokowana. Zleciłem wypłatę na konto
skrill, niestety dziś wypłata została cofnięta i poproszono mnie o zlecenie jej na konto bankowe. Niestety - nie mam w tym momencie możliwość zlecenia wypłaty na konto bankowe. Czy ktoś ma jakieś rady? Pierwsze słyszę na czacie o tym że wypłata musi pójść tą samą drogą co wpłata... zaprzecza chyba temu nawet autor tego tematu opisywaną przez niego historią....