>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

koszykówka xmarcinx

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
57.
Kolejny mecz za kilka dni,ale chcę uniknąć spadków kursów.
Miami-Cleveland
Miami -13,5 ⛔
1,91 bwin
25j
Cleveland będzie po meczu z Orlando,Miami wypoczęte. Jedyne co tu się może wydarzyć to blowout.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
61.

Cleveland-Phoenix
Phoenix 2✅
15j
bwin

Cleveland będzie b2b po ciężkim spotkaniu z Memphis.Suns mają moim zdaniem lepszy zespół,praktycznie na każdą pozycję jest 2 solidnych zawodników.
Cleveland ostatnio z Miami zagrało świetnie,ale też trzeba przyznać że Heat nie bronili najlepiej a dodatkowo popełniali często banalne straty.Cleveland wtedy do połowy rzuciło bodajże 10 trójek a taki mecz zdarza się rzadko i myślę,że z Phoenix wyczerpią już swój limit szczęścia.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
64.
Miami -12
1,85 betsson
50j

polecam zagrać ten mecz grubiej bo SAS bez 4 podstawowych zawodników

65.
Miami 1kwarta -4
1,87 pinnacle
25j

66.
Miami 1 kwarta
1,28 pinnacle
125j

szkoda że tak późno to info zobaczyłem bo kursy były duużo wyższe.

Nie tak to miało wyglądać ????

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
68.
Howard pow 19,5
1,71 ✅
15j bet365

Jeśli Dwight nadal będzie rzucał za 3,i dostawał podania od gasola to o overy jestem spokojny.No a Vucevic czy Davis wielkich szans na zatrzymanie go nie mają

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
71.

Miami-Waszyngton
Miami over 103⛔
1,9
20j marathon
Miami rzuca sporo punktów.Mimo,że ostatnio grają bardzo słabo i cierpią na bronionej desce,to taki over jest dla nich bez problemu do przeskoczenia,zwłaszcza że zagrają z najgorszym zespołem ligi.

Hornets-Lakers
Lakers✅
1,43 bwin
25j

Lakers będą b2b po meczu z niezłymi Rockets,ale muszą ten mecz wygrać. Mimo,że D&#39;Antoni nie może wkomponować Gasola do zespołu,prawdopodobnie dlatego że chce mieć kogoś rozciągającego grę jak Jamison który gra bardzo dobrze,jedyny atut szerszenie mają na pozycji rozgrywającego,bo ten Morris gra słabo,a Duhon nie jest wiele lepszy.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
mały eksperyment
73. Gortat Pkt+zb pow 21,5 1,85⛔
74. Howard powyżej 13 zb⛔
75. Pekovic Pkt+zb pow 23,5⛔
1,85 każdy kurs betsson
5j każdy zakład

Dorzucam na Howarda 15j bo Gasol nie zagra a Jamison operuje trochę dalej od kosza,poza tym Howard będzie krył Asika i cały czas pewnie będzie w okolicy obręczy co ułatwi mu nieco zbiórki.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
76.
Asseco-Maccabi
Asseco ponizej 73
1,96 betsson
20j
Zwrot

Co tu dużo mówić,Asseco dawno już nie przeszło tej granicy a Maccabi gra o pierwsze miejsce w grupie więc nie może odpuszczać

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
78.
Miami pow 103✅
1,85 bet365
80j
Mała progresja na ich over.Ostatnie 2 mecze underowo więc teraz liczę na przełamanie.Dodatkowo Hornets b2b,na ławce kilku niedoświadczonych zawodników.Myślę że będzie ładny blowout.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
80.
Unics+Turów
Ako:1,56
40j
marathon

Szukałem czegoś do dubla z Unicsem,który powinien łatwo ograć Oostende i po tym co widziałem ostatnio w meczu Radom-Zeilona Góra pewien jestem że Turów tez wygra bez kłopotów.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
81.

Knicks-Cavs
Cavs +10,5 ✅
1,94 pinnacle
30j

Melo nie zagra i myślę,że Cavs nie są bez szans nawet na zwycięstwo.
Nie mogę pojąć czemu Knicks z wcale nie najmocniejszym składem grają tak dobrze w tym sezonie.

Do góry Bottom