>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

koszykówka xmarcinx

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
80.
Unics+Turów
Ako:1,56✅
40j
marathon

Szukałem czegoś do dubla z Unicsem,który powinien łatwo ograć Oostende i po tym co widziałem ostatnio w meczu Radom-Zeilona Góra pewien jestem że Turów tez wygra bez kłopotów.
Niedługo przyda sie zrobić w końcu podsumowanie.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
81.
Minnesota-Portland +13,5✅
Clippers-Warriors +13⛔
Stawka:100zł
Ako:1,61
sportingbet

Wiem że dziwaczne handicapy.Clippers b2b,dodatkowo bez Crawforda.Warriors są całkiem nieźli i myślę że na luzie wejdzie.
S5 Portland mocna,bez większych kontuzji.W Minny Lowe nie wystąpi,goście mogą być trochę zmęczeni ale raczej nie przegrają tego większą różnicą.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
85.
Real+Real✅✅
ako:1,96
60zł marathon
Real gra 2 razy z Malagą,w Eurolidze i ACB.Powinni ich bez problemu 2 razy pokonać.

86.
Howard pow 19⛔
1,9 marathon
20zł

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
93.

Lakers-Utah +3,5
Lakers-Oklahoma
bwin ako:2,65
60zł
Lakersi grają padaczkę,dodatkowo kilka dni bez Howarda.Utah pod koszem ich zdominuje powinni nawet to wygrać.
Utah seria 4W Lakers 4L
Oklahoma będzie grała z La,którzy będą b2b nawet jeśli Howard zagra to goście to wygrają.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
94.
Asseco-Czarni
6,7 marathon
10zł
95.
Asseco-Czarni
Czarni +10,5 //spadło na 9,5
80zł marathon 1,94

Z Asseco ma odejść/odszedł Blassingame. Jeśli rzeczywiście się to potwierdzi to będzie im dużo ciężej o zwycięstwo.Czarni grają przyzwoicie i przy odrobinie szczęścia mogą to wygrać,a handi pokryją na pewno.Mistrzowie męczą się strasznie,z Rosą mecz stał na niskim poziomie i jesli graliby z jakimś lepszym zespołem to by nie istnieli w tamtym meczu.Poprzednie 2 mecze z zespołami,które się zmierzą w finale,przegrali dość wyraźnie.Nie ma tu opcji że jeśli wygrają to więcej niż+5.

Otrzymane punkty reputacji: +1
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
94 ⛔
95 ⛔

96.
Boston-Lakers
Boston +1✅
1,91
75zł
97.
Boston-La✅
Charlotte +6,5 -LA⛔
Ako:3,65
Stawka:25zł
oba Bwin

Oczywiście Bobcats przed ostatnią kwartą są na +10 żeby mecz przegrać 7.????

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Oczywiście musi być coś na ASG.
98.

Griffin powyżej 19 zwrot,szkoda bo dobrze grał.
betsson 1,85
50zł

Bliżej mi opcji grania na Griffina, do którego będzie dużo podań na dunki i zdobędzie masę łatwych punktów.W Betsson jest linia raptem 19 oczek. To bardzo nisko biorąc pod uwagę,że ten zawodnik jest stworzony do ASG,poza tym będzie mógł współpracować z CP3 i to jest tez spory atut bo Paul świetnie potrafi podać. Śmiało polecam brać linię na BG 19 oczek bo jest trochę za niska. Dla porównania betcity ma linię 23,5 i to jest moim zdaniem dobrze wystawiona linia.

99.

Irving-Westbrook ✅
Betsson 1,85
100zł
Po drugie. Polecam grać na Uncle Drew. Warto zauważyć,że Wschód ma tylko 2 rozgrywających co automatycznie oznacza,jakieś 24 minuty gry,przynajmniej.Ogólnie przez kontuzję Rondo Wschód ma 4 guardów i resztę podkoszowych. Ja postanowiłem zagrać na Ivinga w h2h z Westbrookiem. Zdaję sobie sprawę,że Westbrook pewnie będzie wchodził pod kosz i trochę punktów zdobędzie wsadami,ale pewnie zagra krócej niż Irving bo jeszcze będzie musiał z Parkerem i Paulem się dzielić czasem. Dodatkowo jeśli będzie równocześnie z Hardenem na parkiecie to Harden też lubi kozłować,a Russel jest efektywny tylko z piłką w rękach.
Irving ma przewagę rzutu za 3 co wczoraj potwierdził. No i to jest wielki talent i jestem prawie pewien,że zdobędzie więcej punktów niż Westbrook.

Do góry Bottom