Oczywiście musi być coś na ASG.
98.
Griffin powyżej 19 zwrot,szkoda bo dobrze grał.
betsson 1,85
50zł
Bliżej mi opcji grania na Griffina, do którego będzie dużo podań na dunki i zdobędzie masę łatwych punktów.W
Betsson jest linia raptem 19 oczek. To bardzo nisko biorąc pod uwagę,że ten zawodnik jest stworzony do ASG,poza tym będzie mógł współpracować z CP3 i to jest tez spory atut bo Paul świetnie potrafi podać. Śmiało polecam brać linię na BG 19 oczek bo jest trochę za niska. Dla porównania betcity ma linię 23,5 i to jest moim zdaniem dobrze wystawiona linia.
99.
Irving-Westbrook
Betsson 1,85
100zł
Po drugie. Polecam grać na Uncle Drew. Warto zauważyć,że Wschód ma tylko 2 rozgrywających co automatycznie oznacza,jakieś 24 minuty gry,przynajmniej.Ogólnie przez kontuzję Rondo Wschód ma 4 guardów i resztę podkoszowych. Ja postanowiłem zagrać na Ivinga w h2h z Westbrookiem. Zdaję sobie sprawę,że Westbrook pewnie będzie wchodził pod
kosz i trochę punktów zdobędzie wsadami,ale pewnie zagra krócej niż Irving bo jeszcze będzie musiał z Parkerem i Paulem się dzielić czasem. Dodatkowo jeśli będzie równocześnie z Hardenem na parkiecie to Harden też lubi kozłować,a Russel jest efektywny tylko z piłką w rękach.
Irving ma przewagę rzutu za 3 co wczoraj potwierdził. No i to jest wielki talent i jestem prawie pewien,że zdobędzie więcej punktów niż Westbrook.