>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

kosz

Status
Zamknięty.
lax 1,2K

lax

Użytkownik
I masz swoje NY:grin: W ofensywie faktycznie przepaść,tyle że nie w tą stronę w którą można się było spodziewać. Knicks to najbardziej przepłacona ekipa w całej lidze według mnie. Nie wiem,może jakby Davis grał na rozegraniu to by to inaczej wyglądało. A tak to wszystko oparte na Melo,a że on ostatnio w formie D-league to takie wyniki całej ekipy. Amare i Chandler dali dziś zebrać Varejao 7 piłek w ofensywie..Żal patrzeć na tą ekipę i nie warto stawiać na nich w najbliższych meczach!
No przyznaję, tragedia mimo że byłem ich pewien. Czasami tak się zdarza, wogóle nieudana noc dla mnie:?

nafciarz 1

nafciarz

Użytkownik
MEM Grizzlies @ LA Clippers
Odpowiednie do gry NBA pomiędzy drużynami Memphis Grizzlies i Los Angeles Clippers.Clippers mają wygrać swoje ostatnie 9 meczach u siebie z Minnesota i stracił 8 ze względu na niskie dla nich dostępne. Na razie wszyscy jego ludzie dostępne i Chris Paul i Blake Griffin powinien ogłosić i przejść do gry od pierwszej minuty. Dla nich punktem zwrotnym w mistrzostwach jako zespół w tym roku aspirować do wszystkiego. Inną rzeczą, zbliża się do Memphis utracone w domu do Portland i robią bardzo dobry sezon, ale teraz mam nadzieję, że, aby obniżyć ich poziom gry i odwiedzić jeden z najtrudniejszych scanchas NBA. Niech Clippers meczu z handicapem zmodyfikowane, aby zobaczyć, czy możemy złapać tej kwoty 3 zbliżamy się do górnej części klasyfikacji w tym miesiącu w Tipgol.

Wysłany: Jan-26-2012 08:59 CET
Bet: Handicap
Wskazówka: LA Clippers - 9
Opłata: 3
Stawka: 4
House: bet365
Data: 27 stycznia 2012 r.
Kategoria: USA
po jakiemu to ?
skad zerzniete ?

mpoooo 12

mpoooo

Użytkownik
Magic następnego dnia rzucili na wyjezdzie 102 bardzo dobrej defensywie Pacers, z Bostonem po prostu mieli koszmarny dzień co się w NBA zdarza, (chociaz tak koszmarny bardzo rzadko) ten jeden mecz nie zmienił zbytnio mojego zdania o Celtach, dalej uwazam Bradleya czy Danielsa za cieniasów. Allen to raczej nie zagra bo nie poleciał z druzyną na mecz, no chyba ze go UFO z napędem antygrawitacyjnym i prędkością nadświetlną podrzuci szybko do Orlando. Rondo tez na 99% nie gra, wracają Pietrus, Dooling i Wilcox.
Co do Bradleya pelna zgoda nie przypadkowo ma numer 0 na koszulce :spokodfhgfh:

dawtom91 1,5K

dawtom91

Użytkownik
No nie Panowie, to co zrobili Orlandczycy to się w pale nie mieści. Jestem na nich po prostu wściekły. Dwa razy wychodziło, że ORL musi wygrać i dwa razy przegrywało po prostu w żałosny sposób. Dno...

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Spotkania nie oglądałem, ale czy oby na pewno te 56 pkt to zasługa świetnego defensu Bostonu ?? Bo wydaje mi sie, ze to raczej zasługa katastrofalnej skuteczności Magic.
Jak nie oglądałeś to na cholere sie wypowiadasz?piszesz że nie oglądałeś a potem wysuwasz wnioski poparte czym?przyśniło Ci sie że Magic nic nie trafiali?
Fatalna druga połowa była spowodowana właśnie świetnym difensem celtów przez co Magic popełnili mase kuriozalnych strat.Swoje ale dołożył rookie moore + kilka rzutów w swoim stylu oddał Pierce i mecz sie zakończył wynikeim jakim widać.

Otrzymane punkty reputacji: +3
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Jak nie oglądałeś to na cholere sie wypowiadasz?piszesz że nie oglądałeś a potem wysuwasz wnioski poparte czym?przyśniło Ci sie że Magic nic nie trafiali?
Ty miałeś podobno mieć pauze ?? Więc zrób sobie ją tani cfaniaczku, bo Ci się przyda. Sorry, że nie daję rady oglądać tak jak ty &quot;znaffco&quot; wszystkich spotkań, ale mam pracę plus studia. A to, że nie oglądałem całego to nie znaczy, że nie obejrzałem skrótów i nie przeczytałem o tym spotkaniu. A to właśnie zrobiłem. Poza tym wybacz, ale Boston nie jest wielką potęgą defensywy, żeby notować 30% skuteczności za 2. I Orlando przegrało ten mecz przez swoją nieporadność, głupotę i właśnie skuteczność. Bo zagrania typu, że na boisku jest 4 zawodników i grają w 4ech no to o czymś świadczy. I cfaniaczku napisałem o katastrofalnej skuteczności bo taka była, więc odbij ode mnie. Bez odbioru.

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Dlaczego kurs na NJ troche poszedl w gore???

Dobra juz wiem decyzja przed meczem czy Humphries zagra .Po takim kursie jak jest czyli 2,7 w niektorych bukach warto wg mnie pograc na NJ ,kto to w ogole Cavs jakas potęga?? gdzies niespodzianki muszą byc....

mpoooo 12

mpoooo

Użytkownik
To, ze w ostatnim meczu Boston tak wysoko wygrał to jest bardziej argument za graniem dziś na Magic niz na Celtics, revenge factor po stronie Magic, więcej napisałem wyżej. NBA to specyficzna liga, to ze wygrali niedawno 30+ tak wiele nie znaczy w kontekście dzisiejszego meczu.
co na wczorajszy wynik revenge factor? :cool: kursik 5,50

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Dawczan nie musisz obejrzeć całego meczu do jego oceny, ale skrót za przeproszeniem g%%no daje, co komu po tym że zobaczy niemalże same trafione kosze, bez sytuacji w których np. obrona wymuszała straty?
A skrót musi obejmować same trafione kosze i być skrótem 2 minutowym ?? Poza tym napisałem wyraźnie, że nie tylko skrót a również analiza statystyk i różnego typu artykuły. Się uczepiliście jak rzep psiego ogona. Wszystkie mecze Knicks i Heat w tym sezonie obejrzałeś ?? Nie sądzę.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
No i masówka na Memphis sie nie udała, ciesze sie bo w niej nie wziałem udziału chocaiz LAL z drugiej srony tez pokazali, ze idą na dno.

Jak sie Suns chce to moga z każdym. Dla mnie kadre mają ciekawsza od takich miśków (bez Randolpha)tylko nie dzieje sie tam dobrze, jedyna różnica. Grizzlies bez Randolpha to nie jest potenat, zeby walić na nich masówke nawet w takich spokaniach. Chociaż jak druzyna ma staty w rzutach za 3 1/3 to przyczyne chyba widać, WTF?

Heat-Bulls +6,5 1,65

Chyba nie ma innej opcji niż zacięty mecz i rónica do 5pkt dla jednej lub drugiej strony. Byki to mistrzowie wyprowadzania rwali z równowagi. Warto sobie tutaj przypomnieć mecz z sezonu zasadniczego z zeszłego sezonu gdy Byki ograły Żary na wyjezdzie. Wtedy tablica plus Rose wykonczyły Heat. Dzisiaj moze byc podobnie. Byki pod koszem maja po prostu twardszych graczy. Mam nadzieje, ze zagrają Hamilton a zwłaszcza Deng bo sa na game time decision. Deng to tutaj najwazniejsz element bo wiadomo jakim jest defensorem i jak może sie przykleić do takiego LeBrona. Big 3 na korzyśc Heat, tablica plus ławka dla Bulls więc wychodzi coś koło remisu, dla bezpieczenstwa +6,5 dla gosci.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom