>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

kosz

Status
Zamknięty.
T 0

tomek88

Użytkownik
Spotkanie: Cleveland Cavaliers - Boston Celtics
Typ: Antawn Jamison poniżej 15.5 punkty
Kurs 1,75
Betsson
Co o tym sądzicie?

tomasz220289 135

tomasz220289

Użytkownik
Może tego typu pytania, to w dziale dyskusje, bo tutaj takimi wpisami &quot;zasłaniane&quot; są typy z analizami typerów i robi się z tego działu czat, zamiast osoba wchodząca, szukająca typów - widzi w większości pytania - &quot;co sądzicie&quot;/&quot;czy warto&quot;. Z kilku analiz, gdyybś się wczytał -zapewne znalazłbyś odpowiedź na swoje pytanie. Jednak lepiej iść na &quot;lenia&quot; i robić z działu czat.
Nie odbieraj jako atak, ale to standard, zbliża się godzina do meczy i ten dział zasypywany jest takimi pytaniami :/
w sumie masz racje.. ale to dlatego iz tutaj &#39;analizy&#39; pisane sa do typow, nie sa metytoryczne . i sa h... warte, w tym takze Twoje. Spotkania 90 procent tutaj osob oglada chyba na skrotach&gt; nba.com

toudi 715

toudi

Użytkownik
Jeśli w 90% opierane są na skrótach, to po co zaglądasz do tego działu?
Ja np. specjalnie nie kładłem się spać, by czekać na taki wpis, jak Twój.
Czekamy teraz na Twoje analizy przedyskutowane z analitykami ESPN, z samym Charlesem Barkleyem i Mikem Fratello, jak i samymi koszykarzami.
Ten gość myśli, ze juz zapomniano o jego bełkocie na temat meczu Indiana - Boston kiedy to &quot;stawiał burbon przeciwko sodowej&quot;, ze Boston wygra, przegrał double digit, +17 czy coś koło tego. Wtedy tez m.in przekonywał, ze Collison &quot;kryje na radar&quot; i nie ma szans zatrzymać Rondo (Rondo zagrał słaby mecz, bodajze 3/9 z gry i ponizej 10 asyst) i generanie cała jego argumentacja sprowadzała się do tego, ze Indiana grała słabo dzień wcześniej z Toronto więc jak moze wygrać z Bostonem. Jak widać zero pokory, odczekał trochę i znowu zamiast pisać analizy i tym samym pokazać swoją wiedzę wyskakuje z jakimiś nic nie wnoszącymi pyskówkami.
Edit: Myślę, ze post niżej nie wymaga komentarza.

tomasz220289 135

tomasz220289

Użytkownik
Ten gość myśli, ze juz zapomniano o jego bełkocie na temat meczu Indiana - Boston kiedy to &quot;stawiał burbon przeciwko sodowej&quot;, ze Boston wygra, przegrał double digit, +17 czy coś koło tego. Wtedy tez m.in przekonywał, ze Collison &quot;kryje na radar&quot; i nie ma szans zatrzymać Rondo (Rondo zagrał słaby mecz, bodajze 3/9 z gry i ponizej 10 asyst) i generanie cała jego argumentacja sprowadzała się do tego, ze Indiana grała słabo dzień wcześniej z Toronto więc jak moze wygrać z Bostonem. Jak widać zero pokory, odczekał trochę i znowu zamiast pisać analizy i tym samym pokazać
swoją wiedzę wyskakuje z jakimiś nic nie wnoszącymi pyskówkami.
wal sie myle sie raz do roku.. a twoje wyniki to W W L L W W W L W L L L W cos na tej zasadzie, i ciagle tkwisz w marzeniach ze kiedys cos zarobisz i bedziesz bogaty.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Nie wiem po co przytaczasz jakieś moje &quot;coś na tej zasadzie&quot; staty z rankingu (są słabe jak rozumiem bo nie ma 20 win z rzędu) skoro sam w nim nie bierzesz udziału. Jezeli zrobiłeś to w celu jakiejś formy porównania nas dwóch to przypominam, ze porównuje się rzeczy porównywalne. Kazdy się myli ale nie kazdy jest taki bezczelny zeby obrazać innych samemu g**** wnosząc do tematu. Jak masz problem z analizami w tym temacie to sam zacznij pisać i pokaz klasę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom