>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kosz na śmieci

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Basket
WNBA
Atlanta Dream(+7.5) 1.87 5/10 1xbet (01:00)
⛔
Sporo osób było ciekawych jak psychicznie Atlanta poradzi sobie w tym meczu po tym co ostatnio potrafiły odjebać.Przypomne,że najpierw grały wyjazd właśnie Minny i prowadząc przez trzy kwarty wszystko roztrwoniły rzucając 2pkt w 4q.W meczu z Chicago było to samo, ponownie czwarta kwarta.
I dzisiaj nieco inna sytuacja bo z pozycji -2 startowały na czwarta kwartę.I co? I kolejny raz czwarta kwarta????????????

Otrzymane punkty reputacji: +1
jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Basket
Towarzyskie
Chorwacja 2.55 4/10 Unibet (20:00)
✅✅✅

Nic ciekawego dzisiaj nie ma, jeden mecz tylko gram.Ciekawie jeszcze wygląda Portugalia w eliminacjach do world cup ale odpuszczam.

Co Chorwacja za przeproszeniem odjebała w końcówce????????z drugiej strony jakim cudem Litwa tego nie wykorzystała?? To tylko pokazuje jakim gównianem teamem Litwa jest kolejny rok z rzędu i ostudziła znacznie nadzieje fanów.Druga porażka litwinów z poważnym rywalem, kilka dni temu wygrana w męczarniach z nami i porażka z gruzją.Oj cieniutko gwiazdory grają

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Czeszki absolutnie poz zasięgiem.-20 to najmniejszy wymiar kary.

Ostatni bet na dzisiaj to Nowa Zelandia.Jak już pisałem ostatnio Liban mnie absolutnie nie przekonuje.Korea zagrała bardzo słabo pudłując mnóstwo łatwych rzutów.Liban miał dzień i to nawet na dystansie.NZ odmłodzona i nawet jeśli Liban ma tu być faworytem chociażby ze względu na własny parkiet to w żadnym wypadku nie z takim kursem.Maks 2.10 bym dał na NZ.

Basket
Asia Cup
Nowa Zelandia 3.65 4/10 Unibet
✅✅✅
Jutro urlop a więc przez weekend będzie mniej albo wcale.Odliczam już dni do sezonu i klubowego grania.

Ogarneli ????

Otrzymane punkty reputacji: +11
jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Basket
U16
Niemcy(+8.5) 1.91 5/10 1xbet
✅✅✅
Finlandia 1.84 6/10 1xbet⛔
Niemcy mają jasny cel w tym roku, awans do ćwierćfinału i kwalifikacja do mistrzostw świata.Bardzo utalentowana ekipa i standardowo gram przeciwko kebabom.
Finy dorzucone &#39;&#39;na siłe&#39;&#39; i jest efekt- w pizde.I to jeszcze ze słowenia, słabiutką słowenią.Niepotrzebie dorzucałem, pierwsza myśl to odrazu niemcy i nie dość, że pokryli handi to jeszcze zrobili blowout.Można było grać ML ale pazerny zawsze...

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Jeden typ na jutro

Basket
SEABL
Tasmania 2.50 5/10 dafabet
⛔

Ingram 3 faule po 12min, Starks 2.Nie widzę tego, poprostu nie widzę.Po tym wpierdolu jaki Dandenong zaliczyli w poprzednim meczu dzisiaj wyglądają w końcu jak zespół.Tasmania foutrouble, Armstrong 3faule.

Co oni odjebali w ostatnich 3min.
80-85 -&gt;&gt; 88-85 no wkurw*** mnie po całości, co za błazenada.Jeszcze coach kretyn na końcówke Sepokasa ściągnął, najlepszego gracza????

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Basket
Australia SEABL Women
Kilsyth(-2.5) 1.90 5/10 dafabet
✅✅✅

Granie przeciwko Geelong jest niebezpieczne ale dwa fakty przemawiają za tym typem
-po pierwsze, Kilsyth gra u siebie.W SEABL gra się jeden mecz na runde więc to jest przewaga kluczowa
-po drugie, ze składu Geelong wyleciały Alex Bunton i Chantel Horvat co znacznie zawęża ofensywe jak i zbiórki co uważam za kluczowe w tym meczu.To są dwie najlepsze ekipy jeśli chodzi o zbiórki.Już w dwóch poprzednich meczach z Bunton i Horvath w składzie Geelong przegrał ten element więc jutro Cobras winny to zdecydowanie wykorzystać.

Ogarnęły????

Otrzymane punkty reputacji: +2
C 42

cravchenko

Użytkownik
Jeden typ na jutro

Basket
SEABL
Tasmania 2.50 5/10 dafabet
⛔

Ingram 3 faule po 12min, Starks 2.Nie widzę tego, poprostu nie widzę.Po tym wpierdolu jaki Dandenong zaliczyli w poprzednim meczu dzisiaj wyglądają w końcu jak zespół.Tasmania foutrouble, Armstrong 3faule.

Co oni odjebali w ostatnich 3min.
80-85 -&gt;&gt; 88-85 no wkurw*** mnie po całości, co za błazenada.Jeszcze coach kretyn na końcówke Sepokasa ściągnął, najlepszego gracza????
Padaczka Panie...

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Basket
U16 Men
Bułgaria(+9.5) 1.90 5/10 1xbet
U18 Women
Rosja 3.15 4/10 dafabet

Wsio na dzisiaj, czas na urlop... wśród drzew połamanych jak zapałki.Kto z pomorza ten wie o czym mówie.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Izrael 2.04 Unibet 6/10⛔⛔⛔
Po skretyniałym zachowaniu Galo w sparingu przeciwko Belgii pan z przerośniętym ego pozbawił swoją reprezentacje prawodopodobnie szansy na ugranie czegoś więcej niż tylko wyjście z grupy na tych mistrzostwach.Tak więc wspomniany Gallinari jest out, to samo Bargnani.Wciąż jednak włosi mają sporo talentu i świetnego coacha-legende.Znamy doskonale co Messina potrafi wykrzesać z tak utalentowanej ekipy.
Ja jednak stawiam na równie utalentowanych żydów którzy za wszelką cenę beda próbowali dobrze wejść w turniej ogrywając włochów na swojej ziemi.Już widzę tą atmosfere w hali Maccabi.W sparach lepiej wyglądał Izrael.Włosi poza wygranymi z kelnerami z ekipami lepszymi dostali oklep i to już po tej całej akcji z wyautowaniem Galo.

Niemcy(-7.5) 1.80 1xbet 6/10✅✅✅
Tutaj ide w niemców bo Ukraina ma zbyt wiele braków na tym turnieju.Są zmasakrowani kontuzjami.Dla mnie już brak Pooh Jetera to jest ogormna strata bo on dyrygował ta ekipą i to od niego wszystko szło.Nie ma Gladyra, Fesenki, Randle, Lena czy tego utalentownego młokosa Mykhailiuka.Te +10 Niemcy powinni na luzie wyklepać, chyba że przez cały mecz będą walili za trzy na marnym procencie to wtedy mogą nawet przegrać a oni potrafią to jak mało kto.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Litwa(-4 1połowa) 1.91 6/10 5dimes⛔⛔⛔
Zbyt wysoko oceniłem Izrael przed pierwszym meczem.Tam jest ogromna dziura pod koszem co powinien wykorzystać Jonas.Z drugiej strony nie ma kim rzucać na dystansie.Wszyscy oprócz Casspiego to podstarzałe dziadygi.Must win dla obu ekip ale to litwa ma przewagi praktycznie na każdej pozycji i nie wyobrażam sobie by byli 0-2 po dwóch meczach.
Dno co te ćwoki odjebały. 29-38 --&gt;&gt; 37-38

Do góry Bottom