>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kosz na śmieci

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
U20
Hiszpania(-7) 1.84 1xbet✅
Ukraina(-8) 1.82 1xbet⛔
Serbia(-3.5) 1.78 1xbet
⛔
Serbia osły jak zwykle grają pięknie, przegrywają jak zwykle.Nie mam już słów zarówno do seniorów jak i tych młodych.
Ukrainy nawet nie będe komentował, z mocnycmi grali dobre równe mecze a z najsłabszą ekipą tych mistrzostw grają taki piach.Dobrze, że te pieprzone U20 już się kończą.

matimacosz 399

matimacosz

Użytkownik
U20
Hiszpania(-7) 1.84 1xbet✅
Ukraina(-8) 1.82 1xbet⛔
Serbia(-3.5) 1.78 1xbet
⛔
Serbia osły jak zwykle grają pięknie, przegrywają jak zwykle.Nie mam już słów zarówno do seniorów jak i tych młodych.
Ukrainy nawet nie będe komentował, z mocnycmi grali dobre równe mecze a z najsłabszą ekipą tych mistrzostw grają taki piach.Dobrze, że te pieprzone U20 już się kończą.
nie ma sensu grać takich rozgrywek... psychika nie ta...????

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Australia SBL
Perry Lake Hawks(-3.5)⛔
SEABL Men
Gambier(-13.5) 1.92 1xbet
✅
WNBA
San Antonio Silver Stars 2.95 Unibet
✅
Perry Lake się zbłaźnili marnując 10pkt przewagi na trzy minuty przed końcem regulara.W dogrywce już nie starczyło sił i pomysłu.To był najważniejszy mecz w sezonie dla nich, mecz o playoff.
A co zrobił Voelkel ze Slammers? zmiażdżył ???? ciekawe jaki mu eval wyliczą ????

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
#1#
U20
Grecja - Hiszpania

Typ: Hiszpania
Kurs: 2.14 1xbet
Stawka: 6/10

#2#
U20
Rumunia - Portugalia
Typ: Portugalia⛔⛔⛔
Kurs: 2.85 dafabet
Stawka: 4/10

#3#
Australia SEABL Women
Geelong - Sandringham
Typ: Sandringham(+29.5)✅✅✅ 86-82
Kurs: 1.83 1xbet
Stawka: 6/10

16-2 portugalia start, 2pkt w 6min.
I błazny przestały grać w 3kw, jakże to normalne dla tych pieprzonych U20.Na minute przed końcem byli -2 i mieli bodajże 4 posiadania dzięki zbiórkom w ataku, 5 ponowień i ani razu nie trali do kosza.SIC!!!!.????

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Forma jest zajebista.

Podbijam hiszpanów, grecja z tymi swoimi zastojami w grze nie ma szans z hiszpanami którzy takie błedy wykorzystują momentalnie bo świetnie biegają do kontry.Nie wierze, że grecy ich przejdą nawet z pomocą kibiców.

Hiszpania(-1) 1.98 6/10 1xbet⛔⛔⛔

Jeśli Hiszpania zagra w fianale to będzie oczywiście typ na nich.I pewnie zmierzą się z francją.

Jednak Izrael gra dalej ???? Francja bez trójek nie istnieje, rozstrzelali serbów a dzisiaj już nie chciało siadać.

Klęska, moja osobista klęska.Nie tak miał wyglądać ten temat.
Hiszpanie zostali zwyczajnie zadeptani żywcem.Głowa w mur, tak można podsumować ich występ.Jak oni z tego wyjdą to nie mam pojęcia.Ale przy 30% z gry mogą zapomnieć o dobrym wyniku.
Na razie daje se spokój z tym tematem, trzeba ochłonąć.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Fiba Asia Cup Women
Korea Płn 3.38 5/10 1xbet
⛔⛔⛔

Koreanki o dziwo wczoraj postawiły się Tajwanowi i zagrały znakomity mecz.Szybka gra, agresywna obrona.Widać, że przyjechały na ten turniej z nakazem od wodza by nie przynieść wstydu ???? A jak nie to będzie wpierdol ???? Żarty żartami ale taki kurs przeciwko nieopierzonej nowej zelandii to chyba prezent.Warto próbować.

Sprowadzone na ziemie

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
SEABL Men
Albury(-1.5) 1.83 6/10 1xbet
⛔⛔⛔
SEABL Women
Canberra Capitals(+7.5) 1.83 6/10 1xbet
⛔⛔⛔
Ballarat 1.98 5/10 1xbet✅✅✅
Albury to jest jednak ekipa idiotów, poważnie.Potrafią odpalić będąc b2b grając z dużo mocniejszym rywalem a kiedy przyjdzie grać ważny mecz w roli faworyta to dostają wpierdol.Bez komentarza
Mistrze, doszli na -2 w 3kw i przez następne 7min było już -17 ????

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
U18
Białoruś(+8.5) 1.90 6/10 1xbet✅✅✅
Słowacja(-3) 1.82 6/10 1xbet

Niemcy 3.74 4/10 1xbet⛔⛔⛔
U19 Women
Egipt 3.95 4/10 dafabet
⛔⛔⛔
Szlag by to trafił, turcja była jak najbardziej do ogrania ale jak tu k**a wygrać jak sie wychodzi na czwartą kwarte i sie robi w trzy minuty 6 strat!!! Przecież to jest chore, nie po to zapierdalali przez trzy kwarty by położyć się w czwartej.Sorry za moje emocjonalne podejście ale taki już jestem, za dużo w koszu widziałem i jestem wyczulony na słowo &#39;&#39;turnover&#39;&#39;.Nie będe już się rzucał na duże kursy tylko wszystko podpierał handicapem

Do góry Bottom