>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kosz na śmieci

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Drugi temat chyba to się mieszczę w normie.Sezon tuż tuż, przed nami mistrzostwa świata, mistrzostwa europy, mistrzostwa azji no i moje ukochane ligi które sprawiły, że w młodym wieku stałem się siwym nałogowcem.Tak, oczywiście mowa o Korei Płd, Australii, Argentynie, Brazylii i ukochanych europejskich pucharach.
Analiz nie będe pisał bo mi się zwyczajnie nie chce, zresztą po co komu analizy jak zwyczajny Janusz patrzy tylko na skuteczność.Wystarczy, że raz na jakiś czas skrobne coś w typach dnia a moją wiedzę koszykarską już chyba wszyscy znaja.Bukmacher to głównie Unibet, 1xbet, od czasu do czasu Marathonbet.Do tych mniejszych lig potrzebny jest 1xbet jako alternatywa dla bet365 no chyba, że na jesień wrócą to będzie zajebiście.Mam nadzieje, że pożyje ten temat dłużej niż rok ????

NBA Summer Leaque
Dallas ML 1.94 5/10 1xbet✅
Miami ML 1.77 5/10 1xbet⛔

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Australia SEABL
Gambier(-3.5) 1.85 7/10 1xbet✅

Krótka notka:
Gambier jest poza zasięgiem dla reszty ligi.I mimo, że Nunawading jak co roku jest w czołówce tak skład jakim dysponują w tym sezonie nie jest w stanie nawiązać walki z Pioners.Magden, Hil, Jamieson czy Daniel Alexander to czołówka ligi, postacie znane każdemu z australijskiej NBL.Gambier jeszcze nie nawalił u siebie w tym roku, wszystkie mecze wygrał i to ze średnią ponad 15pkt przewagi.

Tasmania 2.51 5/10 1xbet✅
Albury cztery wtopy z rzędu, wszystko na wyjazdach.Nawiązali walke jedynie z Tasmania ulegając 89-86.Trzymali się dosyć ale przypomne, że Tasmania w tamtym meczu grała bez swojego czołowego strzelca Ahmada Starksa.Jutro Ahmad już zagra, za to Albury nie dość, że grają fatalnie to jeszcze jutro mogą wystąpić bez TJ Robinsona która jest kontuzjowany.Bez niego nie widze absolutnie przełamania gospodarzy.Tasmania mocna, zaczeła sezon fatalnie ale z meczu na mecz wszystko zaczęło się zazębiać i teraz wyglądają już naprawde dobrze i są rewelacją tego sezonu.
Tasmania w pełnym składzie powinna wygrać ten mecz, nie wiem co Robinsonem, na ile ta kontuzja jest poważna ale Tasmania ma wszystko żeby ograć jutro Albury które wyraźnie złapało zadyszke.Zresztą te ich road tripy ostatnio mocno dały po kościach.

Otrzymane punkty reputacji: +13
jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Portoryko
Arecibo 2.33 5/10 Unibet
⛔
Nosz kuźwa identycznie przewalona końcówka jak w pierwszym meczu.Trzy kwarty pewne prowadzenie i na czwarta miękkie nogi...
Dogrywka to już dramat całkowity, zajechany Jefferson potyka się o własne nogi.Cztery straty w minutę, co za miękkie faje????

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Mistrzostwa u19
Canada(-3.5) 1.72 6/10 1xbet
✅

Widziałem jednych i drugich i zdecydowanie bet na wszechstronnych kanadyjczyków.Francja opiera się głównie na swojej fizyczności, mnóstwo zbiórek, ponowień.Poza tym wyglądają przeciętnie.
Z reszty spotkań moga paść niespodzianki w meczu Egipt-Iran, Korea-Japonia.Drugi mecz to starcie odwiecznych rywali i mimo, że korea wygląda cholernie mizernie to na ten mecz powinni się ogarnąć.Nie ruszam jednak tego bo ta ekipa nie jest warta moich pieniędzy po tym co zobaczyłem.Potrafią zaliczyć runa 0-16 w plecy robią 8strat w 1.5min.

Australia ALL Star(-3) 1.84 5/10 1xbet⛔

Towarzyskie U20
Finlandia(+7.5) 1.97 5/10 1xbet
✅
http://www.fibalivestats.com/matches/74246/18/55/90/95HFgXHDymXpI/

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Portoryko
Mayaguez 1.84 6/10 1xbet
⛔
Mayaguez są już 1-2 i teraz bardzo ważny, chyba kluczowy mecz dla nich.Nie mogą jutro pozwolić by Aguada urwała wygraną na ich parkiecie.Skazywany na pożarcie w tej serii Mayaguez walczy dzielnie jak na razie.Może nie jest to zespół tej klasy co Aguada ale poskładali się do kupy chłopaki i na koniec regulara zaczeli grać.Mają w składzie przecieź doświadczonego Clemente, jest Young, Mitchell czy Duran Cliff.Już w nie jednym meczu pokazali, że są w stanie walczyć z lepszymi kadrowo ekipami.Co ciekawe w tej serii dwa razy wygrała Aguada mając dzień konia.Przecież pierwszy mecz skończył się niewielką porażką, Aguada rzuciła 11 trójek.W drugim meczu Mayaguez zagrał bardzo zespołowo, zmiażdzyli na tablicach zbierając 50piłek przy 33 rywali, Aguada trafia tylko 6 trójek.I dosyć łatwa wygrana Mayaguez, kontrola praktycznie przez cały mecz.Dzisiaj w nocy ponownie wyrównany mecz do przerwy, no powiedzmy do połowy 3Q i nagle Aguada właczą strzelby i zaczyna się miazga rzutami z dystansu.Szesnaście trójek przy skuteczności 52%.Odpalili prawie wszyscy, nawet Rafa Hetsheimer który jest największą gwiazdą zespołu ale do tej pory zawodził.Świetnie zagrał Patterson i Gaston.To jest dobry zespół, mają naprawde kim odpalić na dystansie.Zostali praktycznie posklejani w połowie sezonu bo roszady były tam częste.Jednak czy stać ich na kolejny dzień konia i to jeszcze dzień po dniu??? Czy Mayaguez powtórzy tak słabą kwarte w której Aguada zdobyła chyba 16pkt z rzędu waląc same trójki? Nie sądze, Mayaguez wraca do siebie i jak pozbierają się po dzisiejszym meczu do kupy tą są w stanie kolejny raz się postawić.
Mayaguez +6
Pograli chłopaki:razz: Polowa 2q i już trener poza parkietem.Aguada ponownie sobie wali te trójki z każdej pozycji.Przekombinowałem nieco, Bayamon z dosyć niskim handi był do grania ale teraz to sobie można gdybać.

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Mistrzostwa u19
Japonia(-5) 1.82 6/10 1xbet
⛔
Tak jak przewidywałem Korea wczporaj zaskoczyła... przez trzy kwarty.W czwartej czego się spodziewałem pokazali, że kompletnie nie mają jaj i nie mają też mózgów.To już kolejny mecz Korei na ty turnieju gdzię z przewagą dają sobie zrobić runa 2-16 i przegrywają mecz.Japonia jest mocna, jest mocna pod koszem, na dystansie mają świetnych strzelców.Wczoraj pierwsze 18pkt japoni to 6x3pkt.Nie wiem jakim cudem korea się po tym podniosła.Egipt do ogrania na luzie, nic ta ekipa nie pokazała.

SEABL Men
Kilsyth(-1.5) 1.85 5/10 Unibet
⛔⛔⛔ 6-34 po 12min????
Z tym typem gryzę się od wczoraj.Kilsyth pokazał, że mają w ostatnim meczu kiedy do przerwy byli ciśnięci i było nawet -14 a wyszli na trzecią kwarte i momentalnie zaczeli odrabiać wygrywając 103-90.Oni przystąpią do tego meczu wypoczęci, Tasmania jest b2b.
3-5 to bilans gości w meczach b2b w tym sezonie w tym dwa mecze wygrane ze słabiutka Canberra i BA CoE czego nawet nie biore pod uwage.Cobras opisywałem przy okazji ostatniego meczu z Wodonga więc nie będe tu nic odkrywczego pisał poza tym, że mają bardzo dobry zespół i mecze takie jak ten gdzie celem jest pierwsza czwórka swojej dywizji muszą wygrywać.
Pierwsza kwarta przegrana 6-30, trzy następne wygrane 74-54...
Mistrzostwa U20 Kobiet
Turcja(+7) 1.91 4/10 1xbet
✅

Odrazu mówię żeby nie napalać się na turczynki patrzac sobie po nazwach.To jest kompletnie przemeblowany zespół mający bardzo słabe mecze przed turniejem.Ja tu zwyczajnie licze na błysk turniejowy.Holenderki nie są aż tak mocne by zrobić tu 10pkt przewagi.
SEABL Men
Bendigo(-7.5) 1.92 5/10 1xbet
⛔
Bendigo w ostatnich 3min z +12 na +2, Canberra 3x3 z rzędu.Brak słów
I Bendigo uwaliło haha.Dzisiiaj SEABL męska i żeńska to dzień underdogów, 7/9 spotkań to wygrane dogów.Ładnie
Suomi grają dzisiaj chyba drugi mecz z niemcami więc wrzuce jak się pojawi później

Do góry Bottom