>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konsekwentnie do przodu - typy by catalona

catalona 704

catalona

Użytkownik
Kw. MŚ w piłce ręcznej mężczyzn
Szwajcaria - Słowenia; Słowenia (-3.5) @ 1.9 Bet365 ✅
STAWKA: 20 PLN
EWK: 38 PLN

Szwajcarzy o &quot;pietruszkę&quot;. Ze strony Szwajcarów będzie można zobaczyć młodych zawodników, możliwa większa rotacja składu. Do gry Słoweńców wraca Zorman, co wpływa in plus na korzyść tego handi. Umiejętnościami i bez tego Słoweńcy przewyższają Helwetów, więc powinno być kilkubramkowe zwycięstwo.

catalona 704

catalona

Użytkownik
biatlon K
Vilukhina - Vita Semerenko; Vilukhina @ 1.5 ✅
Valj Semerenko - Flatland; Semerenko @ 1.66 ✅
@ 2.49 Bet365
✅
STAWKA: 15 PLN
EWK: 37.50 PLN

catalona 704

catalona

Użytkownik
⚽ Tours - Caen; powyżej 2.5 bramek @ 2.2 Bet365 ✅
EWK: 33 PLN

⚽ Tours - Caen; powyżej 3.5 bramek @ 4 Bet365 ⛔
STAWKA: 5 PLN
EWK: 20 PLN

Sami bukmacherzy chyba nie do końca wiedzą jak oceniĆ kursy na over&#39;y bramkowe w tym spotkaniu. Spotkanie dwóch najskuteczniejszych ekip zaplecza ligi francuskiej, mających średnia 3.2 bramek na spotkanie. Czynnik podwyższający kursy to zapewne niskie wyniki poprzednich spotkań tych ekip, ale nie przykładałbym raczej temu wielkiej uwagi. Wielu osłabień w zespołach z tego co widzę mało, a jeśli nawet to osłabiające defensywę, niż siłę ataku.

Ważne osłabienia:
Tours: Cetout (obrońca, 1336 min), Guihoata (obrońca, 270 min)
Caen: Wague ( obrońca, 872 min), Raineau (obrońca, 675 min)

http://www.oddsportal.com/soccer/france/ligue-2-2013-2014/tours-caen-MNGIjm0Q/#over-under;2

//e; w 88 min gospodarze wyratowali piłkę prawie z linii bramkowej

catalona 704

catalona

Użytkownik
Loty w Bad-Mitterndorf
Freund - Kraft; Kraft @ 2 Bet365 ⛔
STAWKA: 10 PLN
EWK: 20 PLN

Z oferty na dzisiejsze skoki, które przygotował B365 wpadł mi w oko pojedynek niemiecko-austriacki. Na początku sezonu może i taki typ wywołałby zdziwienie, lecz sytuacja trochę się zmieniła. O ile o TCS jeden i drugi chce pewnie jak najszybciej zapomnieć, to problem dalej istnieje. U Freunda wyraźny spadek formy, widać nawet po skokach, brak błysku. Kraft też ostatnio bez blasku, jednak w jego skokach począwszy od I treningu do kwalifikacji widać progres. Do tego skacze na własnym terenie. Zbliżone wyniki w treningach, spora różnica w odległości w kwalifikacjach na korzyść Austriaka. Myślę, że kursy na tą parę powinny być wyrównane ze względu na porównywalną obecnie formę tych zawodników.

catalona 704

catalona

Użytkownik
:siata: Skra - Czarni; Czarni (+2.5) @ 3.75 Bet365 ⛔
EWK: 37.50 PLN

Kolejna kolejka Plus Ligi i mimo starcia Jastrzębia z ZAKSĄ, to właśnie na te spotkanie czekam z największą niecierpliwością. Wiadomo, Skra -wielki faworyt, ostatnie spotkania to seria potyczek bez straconego seta. Idą jak burza to fakt. Nawet noworoczny mecz charytatywny z ZAKSĄ pokazał, że brak Uriarte nie przeszkadza Skrze w wygrywaniu spotkań. Świetnie zastępuje go dotychczas młody Brdjovic. Z kim jednak wygrywała ostatnio Skra w Plus Lidze? Olsztyn, Częstochowa, Warszawa, Bielsko-Biała...zespoły, które albo nie dałyby rady bełchatowianom nawet w wyższej formie, albo grające poniżej oczekiwań zespoły. Czas na pozytywne zaskoczenie tego sezonu. Sami zawodnicy Czarnych po ostatniej porażce z Delectą mówili o braku koncentracji, zmęczeniu Kooistry i Piovarciego ( wracający z występów w reprezentacji ) i dużej ilości błędów. Ostatni pojedynek między tymi zespołami w Radomiu zakończony zwycięstwem Czarnych, choć tu akurat można zrozumieć porażkę Skry. Kto się interesuje ten wie o co chodzi. Niemniej jednak stawiam, że Czarni zatrzymają złota serię bełchatowian i pomęczą ich trochę.

//e; Realne szanse w pierwszym secie, zmarnowane po drugiej technicznej głupimi błędami. Potem Skra poza zasięgiem - złota seria trwa.

:siata: Bydgoszcz - Resovia; Resovia (-2.5) @ 2.45 ✅
:siata: Trefl - Bielsko-Biała; Trefl (-2.5) @ 2.35 ✅
@ 5.75 Bet365
✅
EWK: 28.78 PLN

Może i trochę szalony kupon, ale w tym szaleństwie jest metoda. Rzeszowianie przyjeżdżają po trzy punkty do Bydgoszczy. Ciężko wyobrazić sobie, że Resovia straci choć punkt z Delectą. Nie licząc dwóch porażek Resovii ( Jastrzębski, Skra), czyli 6 setów w plecy, w 10 spotkaniach stracili zaledwie pięć setów. Trzeba przyznać, że gra Resovii jest godna podziwu. Achrem ciśnie w ataku, Perłowski i Nowakowski pozytywnie na środku, siła ataku i mała ilość błędów własnych. Można by tak wyliczać, bo mocny skład mają goście dzisiejszego spotkania. Transfer, który ostatnio ograł szybko Czarnych może się przejechać szybko na Resovii. Już pisałem czemu tak łatwo bydgoszczanie zakończyli spotkanie z Czarnymi. Zwycięstwo do zera w setach nie będzie tu jednak poczytywane w kategoriach niespodzianki.

Na Ergo Arenie zmierzą się ekipy Trefla i Bielsko Białej. Gdańszczanie zawodzą jak na razie. Mówi się, że jeśli nie poprawią swoich wyników to może się to odbić czkawką na kontraktach sponsorskich, czemu nie ma się co dziwić. Kadrowo Trefl sporo większy potencjał od ekipy z południa. Po złej serii, gdańszczanie ograli Effector, wg mnie mocniejszą ekipę od dzisiejszego rywala. Do tego doping na Ergo Arenie może przytłoczyc gości. Ostatnie spotkanie tych ekip zakończone szybkim 0:3 na korzyść gdańszczan.

Myślałem o dodaniu handi dodatniego na ZAKSĘ, mimo sympatii do zespołu z Jastrzębia. Boję się, że kibice Jastrzębskiego będą musieli kolejny mecz oglądać &quot;parady&quot; Jarmoca, a to w tak wyrównanym spotkaniu może przeważyć o wyniku końcowym. Pozostawiam jednak mecz kolejki, czekam na info dotyczące wyjściowych, wtedy może coś pogram.

catalona 704

catalona

Użytkownik
:siata: Latina - Trentino; Trento (-1.5) @ 1.67 ✅
:siata: Chemik - Muszyna; Chemik wygra 1. set @ 1.11 ⛔gwiazdki :zoltakartka:
:siata: Trefl - Bielsko Biała @ Trefl @ 1.16 ✅
@ 2.02 Bet365
⛔
STAWKA: 20 PLN
EWK: 40.43 PLN

⚽ Rio Ave - Martimo; powyżej 2.5 bramek @ 2.15 Bet365 ⛔
STAWKA:
10 PLN
EWK: 21.50 PLN

Mecze gości to przeważnie spotkania z liczbą trafień powyżej dwóch. Rio Ave mało strzela i traci, ale na wyjazdach. U siebie odważniej, wydaje się że jedni drudzy coś ustrzelą.

//e; za późno się chopaki rozstrzelali..

catalona 704

catalona

Użytkownik
piłka nożna/ piłka ręczna
⚽ Espaniol - Real Madryt; Real @ 1.36 ✅
⚽ Atromitos - Olympiakos; Olympiakos @ 1.61 ⛔
⚽ Anorthosis- Alki Larnaca; Anorthosis @ 1.083 ✅
@ 2.38 Bet365
⛔
STAWKA: 25 PLN
EWK: 59.65 PLN

Spóźniłem się z gra na MC, ale wydawałoby się trzech faworytów do zwycięstw z kopanej na dziś.

Dania - Macedonia; Macedonia +10.5 @ 1.44 ✅
Czechy - Austria; powyżej 52.5 @ 1.44 ⛔
@ 2.08 Bet365

EWK: 31.29 PLN

Nie wierzę w taki nokaut w meczu Dania-Macedonia. Goście to nie jakieś ogórki, które przyjeżdżają pierwszy raz na ważną imprezę. Pierwsze spotkanie jest przetarciem dla Duńczyków i też ciężko mi wierzyć, żeby przy większej przewadze ( powiedzmy tych 5-6 pkt) chcieli jeszcze dobić rywala. Przy bezpiecznej przewadze, mogą już grać spokojnie. Ale Macedończycy to groźny zespół, który często nieobliczalnie prezentuje się z mocnymi ekipami.

Czesi i Austriacy to może nie faworyci turnieju, ale myślę, że czeka nas odważna gra z obydwu stron. Grupa możliwa do wyjścia dla jednych i drugich. Ostrożniej to można grac w pucharowej, gdzie jeden mecz decyduje o awansie dalej. Tu liczę, że obie ekipy postawia na odważne ofensywne wejścia w pole rzutowe i nie będzie długich wymian podań.

catalona 704

catalona

Użytkownik
Francja - Rosja; Rosja (+7.5) @ 1.43 ✅
Szwecja - Czarnogóra; Czarnogóra (+6.5) @ 1.41 ⛔ o 7 :?
@ 2.02 Bet365

EWK: 20.24 PLN

Handi w stronę ekip, które wcale nie są skazane na pogromy. Czarnogóra niedoceniana ekipa, ale mogą namieszać. Dwa ostatnie mecze ze Szwedami to wyrównane batalie i nie wydaje mi się, żeby Szwedzi, przy składach ekip jakie widzimy mieli tak roznieść rywali z Czarnogóry.

Co do pierwszego pojedynku, nie stawiam na mistrzostwo Francuzów w tym turnieju. Rosjanie to też nie jakieś tam łebki, które będą zbierać baty od grupowych rywali. Tu również stawiam dodatnie handi.

catalona 704

catalona

Użytkownik
Szwecja- Czarnogóra; Czarnogóra (+3.5) @ 2.18 ⛔
Polska - Serbia; poniżej 50.5 @ 1.93 ✅
Chorwacja - Białoruś; Białorus (+9.5) @ 1.36 ⛔
@ 5.75 Bet365

EWK: 28.75 PLN

Tripel z mistrzostw, który moim zdaniem ze sporymi szansami wejścia.

No i znów gram w stronę Czarnogóry... Liczę na nich, nie wydaje mi się, żeby zespoły dzieliła taka przepaść. Trudniej się gra pod presją, a taką kładzie się już na zespół Szwedów.

Mecze Polaków z Serbami to przede wszystkim walka. Jest coś w spotkaniach tych ekip z bijatyki. Boję się, że nasi moga wyjść lekko poobijani po tym spotkaniu. Serbowie to silnie grający skład. Nawet h2h tych drużyn pokazuje, że między Polską a Serbią nie padał nigdy grad bramek.

Bukmacherzy nie dają szans Białorusinom. Ja też, ale liczę na stosunkowo mądrą grę Białorusinów i spokój w szykach obronnych. Typuję zwycięstwo Chorwatów o jakieś 5-7 bramek, ale dla bezpieczeństwa gram +9.5.

catalona 704

catalona

Użytkownik
Francja - Białoruś; Francja (-5.5) @ 1.63 ✅
Polska -Szwecja; Szwecja pierwsza zdobędzie 10 bramek @ 1.7 ✅
@ 2.78 Bet365
✅
EWK: 27.82 PLN

Francuzi pokazują, że są głównym faworytem do walki o mistrzostwo. Dominacja nad Rosjanami w pierwszym spotkaniu, gdzie widać było różnicę klas. Potem ciężki mecz z Polakami, ale zespół wykazał profesjonalizm i determinację. Kto oglądał mecz z Serbami dobrze wie, że Francuzi grali końcówkę spotkania na 50% możliwości. Mecz na szczycie z Chorwatami również wygrany ( świetne spotkanie Omeyera) . Lekkość gry, świetna obsada każdej pozycji, wyjątkowo wyrównany skład. Do tego skuteczność Joli w rzutach z siódemki. Grę Francuzów dobrze się ogląda. Białorusini załamani po ostatniej porażce z Polakami. Przy ogromnej wierze w Polaków nie sądziłem, że odrobimy tak szybko kilkubramkową stratę. Poza wygraną nad Czarnogórą i dobrym spotkaniu z Polakami nie widzę możliwości wejścia na wyższy level z Trójkolorowymi. Wiadomo, Rutenka jako as zespołu będzie możliwie jak najlepiej kryty. A jeśli nie on, to kto ma zagrozić reprezentacji Francji.

Dobrze wiemy jak Polacy grają na tym turnieju pierwsze połowy. Zresztą wcześniejsze doświadczenia reprezentacji na turniejach dowodzi, że gra Polaków to przeważnie wielkie zrywy w drugiej połowie spotkania. Szwedzi raczej odwrotnie. Nabuzowani energią dobrze wchodzą w spotkania, po czym później roztrwaniają przewagi. Również z psychologicznego punktu widzenia, Szwedzi mają z nami rachunki do wyrównania. Chyba nie trzeba przypominać gonitwy w dobrze znanym kibicom spotkaniu w 2012 roku. Nasi, mimo zwycięstwa nad Białorusią, mogli podobać się tylko w spotkaniu z Francuzami. Mamy długie przestoje w grze, brakuje rzutów z dystansu, skuteczności z siódemek. Spodziewam się w tym spotkaniu przeplatających się serii bramek z jednej i drugiej strony. Mimo typu, wierzę, że nasi szybciej niż zawsze zaczną ogarniać. Zgadzam się z adqs, że to może być kolejne historyczne spotkanie w którym Polacy mogą ocknąć się w drugiej połowie, stąd chwytam @ 11 na 2/1. Kurs zawyżony zważając na poprzednie spotkania obu ekip.

//e; prezent za te wszystkie nerwówki w końcówkach w wykonaniu Naszych..brawo! Francja na pewce. Wyjątkowo izzi kupon ????

catalona 704

catalona

Użytkownik
???? Murray - Federer; Federer @ 1.8 Bet365 ✅
EWK: 18 PLN

???? Berdych - Wawrinka; Berdych @ 2.2 Bet365 ⛔
EWK: 22 PLN

//e; na tak dysponowanego Staśka to nie ma bata :razz:

catalona 704

catalona

Użytkownik
:siata: Jastrzębski - Tours; Jastrzębski (-1.5) @ 1.65 ✅
:siata: Bielsko-Biała - Khimik; poniżej 182.5 @ 1.85 ✅
:siata: Roeselare- Resovia; Resovia @ 1.62 ✅
@ 4.94 Bet365
✅
EWK: 49.95 PLN

Polski siatkarski kupon na dziś. Najbardziej zastanawiałem się nad kobiecą siatką. Myślę, że warto również grać na zawodniczki z Ukrainy, ale kurs na under też dobry. Nie zdziwię się jeśli spotkanie zakończy się 0:3. Jastrzębski i Resovia wiadomo, mocniejsi od swoich rywali. Resovia na wyjeździe, więc nie ryzykuję handi. Jastrzębski na własnym terenie.

Białoruś - Rosja; poniżej 60.5 @ 1.71 ⛔
Dania - Islandia; Islandia (+3.5) @ 1.66 ⛔
Macedonia - Hiszpania; Macedonia (+9.5) @ 1.46 ⛔
@ 4.17 Bet365

EWK: 41.18 PLN

Polecam. Myślę, że to ciekawe typy na ostatnią rundę fazy grupowej. W kilku prostych słowach: nie widzę ( mimo wysokich over&#39;ów w ostatnich spotkaniach) tak wysokiego wyniku bramkowego. Może te wczorajsze wystrzelanie w meczu z Francją tak podniosło linię. Mecz bardziej o prestiż i myślę, że geopolityczny punkt widzenia może mieć znikome ale jakieś znaczenie dla losów tego spotkania. Nie skreślałbym Białorusinów.

Dania gra swoje i nie można odmówić im szans na zwycięstwo mimo pewnego awansu z pierwszego miejsca z grupy. Islandczycy to zespół gorszy, ale...dalej mają szanse na awans. Nie zależy to tylko od nich, ale od wcześniejszego spotkania Macedonii z Hiszpanią. Potem ich własny los w ich własnych rekach.

Macedonia nie przegra z Hiszpanami taką ilością bramek. Hiszpania, mimo wielu pochlebnych opinii, nie przekonuje mnie. Są mocni, ale szczerze mówiąc, bardziej podoba mi się gra Gejzerów i cicho liczę na niespodziankę w tym spotkaniu. A już na pewno nie stawiam na tak wysoką porażkę Macedończyków. Porównując indywidualnie ekipy, może i handi dobre. Z punktu widzenia okiem obserwatora tych mistrzostw jest dla mnie minimalnie zawyżony.

//e; świetny kupon siatkarski, zawalony z ręcznej.

catalona 704

catalona

Użytkownik
⚽ Dortmund - Augsburg; Dortmund @ 1.33 ⛔
⚽ Rangers - Arbroath; obie strzelą: NIE @ 1.5 ⛔
⚽ Palermo - Modena; Palermo DNB @ 1.25 ZWROT
@ 2.5 Bet365

EWK: 25 PLN

⚽ ADO Feyernord; Feyernord @ 1.5 ⛔
⚽ Roda - Utrecht; powyżej 2.5 bramek @ 1.53 ⛔
@ 2.3 Bet365

EWK: 23 PLN

:siata: Effector - Czarni; Czarni @ 1.55 ⛔
:siata: Latina -Cuneo; Cuneo @ 1.5 ✅
@ 2.32 Bet365

EWK: 23.20 PLN

//E; absolutny zawód. Wyjątkowo słaby dzień kuponów przedmeczowych.

catalona 704

catalona

Użytkownik
STYCZEŃ

KUPONY:43
WYGRANE: 14
PRZEGRANE: 28
ZWROTY: 1
SKUTECZNOŚĆ: 33,56 %

TYPY: 85
TRAFIONE: 48
CHYBIONE: 35
ZWROTY: 2
SKUTECZNOŚĆ: 58,82 %

POSTAWIONE: 474 PLN
WYGRANE: 417,11 PLN
YELD: ⛔12 %​

Zmniejszy, ale minus. Z perspektywy czasu widzę jakie popełniłem błędy. Ponownie ufałem &#39;pewkom&#39; ze śmiesznymi kursami. No szkoda, chociaż osobiście wyszedłem do przodu dzięki dwóm trafieniom z brazylijskiej siatki i izraelskiej piłki (live) wyszedłem w rzeczywistości sporo do przodu.

Same podsumowanie późno z powodu pracy i zajęć po niej. Nie zmienia to faktu, że będę wstawiał swoje kupony, oczywiście już rzadziej niż dotychczas. Zwiększam lekko stawki, przy zmniejszeniu liczy typów, których w styczniu było za dużo.

Dalej zapraszam do śledzenia moich postępów. Luty na + w temacie

catalona 704

catalona

Użytkownik
:siata: Częstochowa - ZAKSA; Częstochowa (+2.5) @ 1.5 ✅
:siata: Kharkov - Belgorod; Belgorod @ 1.12 ✅
:siata: Olsztyn - Resovia; Resovia @ 1.3
✅
@ 2.18 Bet365 ✅
STAWKA: 12 PLN
EWK: 26.16 PLN

Przez chwilę myślałem dorzucić do tego kuponu jeszcze świetnie grający Jastrzębski, ale nie będę już taki zachłanny.

catalona 704

catalona

Użytkownik
Cuneo - Macerata; Macerata (-1.5) @ 1.65 ⛔ :zoltakartka:
Legionovo - Zabrze; Zabrze @ 1.15
✅
@ 1.89 Bet365
STAWKA:
26 PLN
EWK: 49.33 PLN

Maceratę jak najbardziej stać na ogarnięcie tego handi. Cuneo ostatnie spotkanie może niezłe, ale nadal to jest różnica w grze obu ekip. Co do typu z ręcznej, to myślę, że tu nie ma co się rozpisywać. Skład, aspiracje zabrzan zdecydowanie wyższe niż ich dotychczasowa gra. Legionovo, mimo że na własnej hali to nie powinno być problemem dla Górnika.

Latina- Perugia; Perugia @ 1.32 ✅
BielskoBiała- Effector; Efffector @ 1.47 ✅
Skra- Częstochowa; Skra (-2.5) @ 1.37 ⛔ ????
@ 2.65 Bet365

STAWKA: 12 PLN
EWK: 31.90 PLN

Typ na Perugię ze względu na to, że Perugia ostatnio gra dobrze. Wyniki mówią same za siebie. Latina w zasięgu gry o handi, ale tu z uwagi, że tripel to mniej ryzykownie.
Bielsko Biała gra koszmarnie, tragicznie ogląda się ich poczynania, proste błędy i brak wizji. Nic się nie zanosi, żeby dziś wygrali u siebie z Effectorem, który bądź co bądź jest zespołem mocniejszym.
Skra nie może stracić nawet seta z Częstochową. Ostatnia seria zwycięstw do zera się zakończyła, ale to nie zmienia faktu, że z kim trzeba to wygrywaja lekko.

Mitteldeutschland- Friedrichshafen; Mitteldeutschland @ 12 Bet365 ⛔ 2:3
STAWKA: 3 PLN
EWK: 36 PLN

http://www.livesports.pl/mecz/ruQmVInE/#h2h;overall

Różnica między ekipami wyraźna, ale zaciekawiło mnie h2h tych drużyn. We wczesniejszych spotkaniach drużyna gospodarzy ( w tym przypadku Mitteldeutschland ) wygrywała mimo, iż nie była faworytem spotkania po kursie 8 i 6. Coś może jest na rzeczy, spróbować za drobne zawsze można.

catalona 704

catalona

Użytkownik
ZAKSA- Resovia; Resovia @ 1.42 ⛔ :zoltakartka:
Dunkerque- Nimes; Dunkerque @ 1.25
✅
@ 1.77 Bet365
EWK: 26.62 PLN

Jeszcze jeden kupon na dziś. Znalazłem ciekawy kurs na Dunkerque. Wiadomo, że w niedzielę mecz w LM a na dniach ciężkie spotkanie z Porto. Nie zmienia to faktu, że gospodarze spotkania to lider ligi, który do końca sezonu będzie bronić pozycji lidera. Takie spotkania trzeba wygrywać. Patrzyłem w kadrę Nimes i szału nie ma.

Zastanawiałem się więcej co do typu na rzeszowian, którzy ostatnio nie mają łatwo. Jednak to &#39;zasługa&#39; Jastrzębskiego, który gra ostatnio fenomenalnie z Kubiakiem na czele. ZAKSA gra dobrze, ale nie bardzo dobrze i to może stanowić o wyniku dzisiejszego spotkania. Gram na faworyta, po jako takim kursie z przekonaniem, że właśnie on odzwierciedla przewagę rzeszowian nad zespołem gospodarzy.

//e; Pusovia...

catalona 704

catalona

Użytkownik
Odessa- Lyon ; Odessa @ 2.5 Bet365 ⛔
STAWKA:
20 PLN
EWK: 50 PLN

Lyon lekkodusznie podchodzi w tym roku do LE. Widać to w ich występach w fazie grupowej. Awans dalej może był, ale nie ma co się oszukiwać i grupa nie rozpieszczała. W zespole gości na dzisiejsze spotkanie nie wyjdzie wielu podstawowych graczy. Nie zagrają m.in:Anthony Lopes 19/0, oraz Umiti 18/0,
Bedimo 24/0, Dabo 6/0, Miguel Lopes 14/0, Fofana 23/2, Gourcuff 14/3, Malbranque 16/1,Gonalois 23/0, Grenier 23/4, Lacazette 23/13, Benzia 10/2 oraz Gomis 20/10.
I bez tego Francuzi grają jako tako śmako. Odessa dobrze rokujący zespół, świetnie rozwijającej się ligi, każdy awans jest dla tej ekipy sukcesem.

catalona 704

catalona

Użytkownik
???? Ferrer- Bellucci; Ferrer DW: 2:0 @ 1.4 ⛔
???? Tsonga- Vasselin; Tsonga DW: 2:0 @ 1.44 ⛔
@ 2.02
STAWKA:
14 PLN
EWK: 28.31 PLN

//e; w obu przypadkach faworyci wygrywali, ale 2:1

Do góry Bottom