>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konsekwentnie do przodu - typy by catalona

catalona 704

catalona

Użytkownik
Witam !

W temacie będą podawane typy przeważnie z piłki nożnej, ręcznej, siatkówki oraz tenisa. Wraz z rozpoczęciem sezonu zimowego pojawiać będą się również typy ze sportów zimowych. Będę się starał przynajmniej w kilku słowach uzasadnić mój typ. Zapraszam do subskrybowania tematu.

#1 ????
Ferrer - Berdych ; Ferrer @ 1.8 ⛔
3/10

Trochę ciekawi mnie wzrost kursów na Ferrera. Koniec sezonu, więc nawet oglądając wczorajsze spotkanie Djoko z Fedexem widać zmęczenie ciężkim sezonem. Ferrer wczoraj łatwo uległ Nadalowi, ale nigdy nie można zarzucić mu braku walki. To jest jak dla mnie najbardziej zdeterminowany zawodnik czołowej &#39;30&#39;, który walczy o każdą piłkę. Udowodnił to w świetnym spotkaniu z Nadalem w Paryżu, gdzie co akcję można byłoby nagrodzić dobrym słowem Hiszpana. I ze strony technicznej zauważam przewagę Ferrera. Berdych widocznie najbardziej zmęczony już sezonem. Całkiem niedawno Ferrer 2:1 po dobrym spotkaniu pokonał Berdycha.

#2 ????
Peya/Sores - Granollers-Puyol/Lopez; Peya/Sores @1.5 ✅
5/10

Co tu dodać, po prostu Peya/Soares to silniejsza para. Nie spodziewałbym się tu jakichś zaskakujących zwrotów akcji.

Otrzymane punkty reputacji: +11
catalona 704

catalona

Użytkownik
Liga Mistrzów
W LM nie warto jest wg mnie grać kursów do 1.3, więc szukam raczej wyższych kursów. Podaję więc moje typy rzadziej wstawiane przez innych użytkowników forum. Lewandowski- król strzelców niemieckiej Bundesligi, dalej w formie. Szansa, że strzeli pierwszą bramkę jest moim zdaniem ciekawym typem do gry za niższą stawkę. Co do drugiego typu, to dalej jestem przekonania, że Celtic to drewniaki i nie należy im się nawet trzecia pozycja w grupie. Ajax u siebie dużo atakuje, gra posiadaniem piłki, jednak brakuje dotychczas konsekwencji i skuteczności. Wystarczy jednak poprawić skuteczność i hc może wejść łatwiej niż myślę.

#3 ⚽
BVB - Arsenal ; Lewandowski strzeli pierwszą bramkę @ 5 Bet365 ⛔
0,5/10

#4 ⚽
Ajax - Celtic ; Ajax -1 @ 2.3 Bet365
1,5/10

Zamieszczam jeszcze kupon na siatkarską LM. Patriotycznie, ale...wg mnie duża szansa wejścia.

#5 :siata:
Tomis Constanta- Jastrzębski Węgiel; Jastrzębski @ 1.47 ✅
Resovia Rzeszów - Ceske Budejovice; Resovia -2.5s @ 1.52 ⛔
@ 2.23 Bet365
4/10

catalona 704

catalona

Użytkownik
Liga Europejska
Wiązanka typów na wieczorną LE: ( Bet365)

#6 ⛔
Dnipro - Pacos Ferreira ; Dnipro @ 1.25 ✅
AZ - Karagandy ; AZ powyżej 2.5 bramki @ 1.83
@ 2.29
2/10

#7 ⛔
Rijeka - OL ; Rijeka powyżej 1.5 bramki @ 2.62
2/10

#8 ⛔
Tromso - Andzi ; Tromso DNB @ 2.75
2/10

#9 ⛔
PSV - Dinamo ; obie strzelą @ 2
2/10

#10 ⛔
Legia - Trabzon @ powyżej 2.5 bramki @ 2.07
Rubin - Wigan ; powyżej 4 żółtych kartek ( azjan ) @ 1.9
@ 3.94
1/10

Nie mam czasu na dłuższe komentarze do typów, a więc na szybko.

AZ u siebie, świetny sezon ligowy, lider tabeli po słabym poprzednim sezonie. Świetnie wygląda ofensywa, która jeśli rywal pozwala wbija bez wahania kolejne bramki. Skład na dziś też bez większych zmian. Kazachowie przyjeżdżają ubogim składem, bez kluczowych zawodników wszystkich formacji. Bodajże 14 czy 15 zawodników włącznie z bramkarzami.
Dnipro z niskim kursem, ale nie ma się czemu dziwić. Do tego dochodzi atut własnego boiska. Trener Pacos sam stwierdził, że liga jest teraz priorytetem.

Rijeka bez udziału kibiców, lecz w tym sezonie jeszcze nie ulegli na własnym stadionie. OL przyjeżdża bez podstawowych zawodników. Skład zasilą dziś chłopaczki z młodzieżówki Lyonu.

Tromso u siebie. Wydaje się, że to może być dla nich mecz ostatniej szansy na awans. Gra Andzi i w lidze i w pucharach wydaje się taka śmiaka od niechcenia. Widać, że to już kres rosyjskiego klubu w pucharach przez najbliższe lata. Kurs na Tromsoe z możliwością zwrotu za remis i tym co wyczynia zespół Andzi jest dla mnie wartym pobrania.

Wiadomo jaką zniżkę gra ostatnimi czasy PSV. Do tego problemy kadrowe, szczególnie na pozycji bramkarza. PSV sporo traci, ale i strzela. Dinamo dobrze radzi sobie w lidze i dalej z szansami na wyjście z grupy. Nie typuję jednak kombinacji w ich stronę, ze względu na to, że PSV też ogórami nie są, do tego grają na własnym stadionie.

Co do Legii, to myślę, że najwyższy czas coś strzelić. Nie mają już nic do stracenia przed własną publiką. Typ czysto przeczuciowy. Czas na over.
Rubin i Wigan to zespoły over&#39;owe jeśli chodzi o kartki. Arbitrem spotkania będzie Huseyin Gocek, którego średnia kartek na mecz oscyluje w okolicach 4 żółtych kartek. W razie 4 żółtych zwrot, więc myślę, że warto.

E; kataklizm...nie spodziewałem się tak słabego wyniku typowań..

catalona 704

catalona

Użytkownik
Ternana - Empoli; Empoli DNB @ 1.72 ⛔
APOEL- Alki Larnaca ; APOEL @ 1.08 ✅
@ 1.87
3/10

Pogoń - Zagłębie ; powyżej 2.5 bramki @ 2.05 ⛔
Randers - Aalborg ; Aalborg DNB @ 1.57 ✅
@ 3.22
2/10

catalona 704

catalona

Użytkownik
El.MŚ 2014
CR7 kontra Ibra. Jedni i drudzy często w swoich spotkaniach BTS-ują. Po kursach wnioskuję, że Portugalia ma mieć inicjatywę w spotkaniu. Ciężko jednak sądzić, że Szwedzi którzy przegrywali z NIEMCAMI 4:0, żeby potem doprowadzić do remisu - dadzą się tylko dlatego, że są gośćmi. Cicho liczę, że spotkanie skończy się jednak wygraną Szwedów.
Portugalia - Szwecja; BTS @ 2 Bet365
4/10

Kursy na bramki w meczach Greków nie bez kozery wysokie, ale nie ma się czemu dziwić. Grecy solidnie w obronie, kontra...w razie bramki kontrola spotkania. Tylko czy Rumuni wiedząc o tym, będąc niefaworyzowaną ekipą poddadzą się tej teorii? Play offy mogą się skończyć niespodziankami nie tylko co do zwycięzców, ale i ilości bramek. Islandia na własnym polu musi coś upolować, bo w Zagrzebiu łatwo nie będzie. Bramka Chorwatów, nawet przy porażce w pierwszym spotkaniu wiele by wniosła do sytuacji w tej parze.
Grecja - Rumunia; powyżej 1.5 bramki @ 1.53
Islandia- Chorwacja; powyżej 1.5 bramki @ 1.40
@ 2.14 Bet365
3/10

Nie zgadzam się z tym, że zespoły dzieli przepaść. Francuzi słabo grają jak na swój potencjał wyjazdy. Myślę, że remis zadowoli bardziej Francuzów. Osobiście kibicuję Ukraińców. Przeżyli katharsis w tych eliminacjach, pokazali charakter. Duża w tym zasługa Fomienki.
Ukraina - Francja; remis @ 3.2 Bet365
2/10

Na przekór &#39;faworytom&#39;:
Portugalia - Szwecja; Szwecja @ 6.5 Bet365
0.5/10
Islandia - Chorwacja; Islandia @ 4.5 Bet365
0.5/10

catalona 704

catalona

Użytkownik
El.MME U-21
Serbia U21 - Belgia U21; Belgia @ 2.88 Bet365 ⛔
2/10

Reprezentacja Belgii dostała się w świetnym stylu na brazylijskie mistrzostwa. Ogromny potencjał tej kadry. Mogą namieszać. Silny skład również juniorskiej kadry. Serbia to nie takie tam ogórki, ale kwale widocznie pokazują, że zespół potrzebuje jeszcze stabilności. Może postraszyć dobrze dysponowany Mitrovic. Kurs na Belgów spowodowany ich gorszą grą na wyjazdach i jednocześnie dobrymi wynikami gospodarzy na własnym boisku. Jako zespół jednak mocniejsi są &#39;juniorzy&#39; z Beneluksu.

Czarnogóra U21- Niemcy U21 ; Niemcy U21@ 1.44 :zoltakartka:
Malta U21 - Polska U21 ; Polska U21 @ 1.17
Irlandia U21 - Wyspy Owcze U21 ; Irlandia U21 @ 1.1
@ 1.85 Bet365
4/10

catalona 704

catalona

Użytkownik
1. Bundesliga siatkarzy
:siata: Duren - Friedrichshafen; poniżej 180.5 @ 1.85 ✅
2/10

Friedrichshafen z LM ma rozbrat do grudnia, więc może przyłożyć się spokojnie do ligówki. Duren w tym sezonie ma wyjątkowo dobre wyniki. Jednak analizując ich spotkania i rywali można dojść do wniosku, że gospodarze spotkania nie mieli jeszcze za rywala tak mocnej ekipy. Friedrichshafen w przeszłości lekko dawało sobie radę z zawodnikami Duren.

catalona 704

catalona

Użytkownik
LISTOPAD
LISTOPAD​

Kupony: 20
Wygrane: 2
Przegrane: 18
Skuteczność: 10%

Typy: 28
Trafione: 10
Chybione: 18
Skuteczność: 35,71%

Postawione: 46j
Wygrane: 6.2j
Yeld: ⛔86,52%​

Żenująco wyszedł mi pierwszy miesiąc. Wstyd i rozczarowanie wg tego jak wychodziło mi typowanie wcześniej. Za mało czasu poświęconego analizie i wstawianiu regularnie typów, kuponów. Zadanie na ten miesiąc to dodatni yeld, żeby chociaż sobie pokazać, że to był tylko gorszy miesiąc. Osoby pobierajace typy przepraszam, sam jestem zdziwiony tak słabym wynikiem. Grudzień będzie mój ????

catalona 704

catalona

Użytkownik
2014​

Ten rok będzie obfitował w masę ważnych imprez sportowych. Zeszły rok odchodzi w zapomnienie, żyjemy tym co będzie. Zmiany również pod względem organizacji mojego tematu. Postaram się regularniej wrzucać moje typy/analizy w temacie i w poszczególnych działach. Jak już pisałem wiele ciekawych imprez sportowych. Postaram się grać szerszą gamę typów z różnych dyscyplin, nie bazując wyłącznie na nożnej i siatkówce. Jest co obstawiać, więc gramy!

Najciekawsze imprezy sportowe 2014:
- Zimowe Igrzyska Olimpijskie w Soczi ( Rosja )
- MŚ w piłce nożnej ( Brazylia )
- MŚ w siatkówce mężczyzn ( Polska ) i MŚ w siatkówce kobiet ( Włochy )
- Mistrzostwa Europy w pływaniu ( Belgia )
- Halowe Mistrzostwa Świata ( Polska )​

Będę grał dalej w Bet365. Posiadam konta w Expekcie i w Fortunie, ale raczej nie spodziewam się gry na tych kontach. Proszę o nie wrzucaniu swoich komentarzy w temacie, jeśli macie jakieś zastrzeżenia, uwagi, pytania proszę na priv. Stawki podawane w temacie są realne, nie będą kolosalne, wraz z dobrą skutecznością mogą progresywnie rosnąć. Tyle tematem wstępu w ten rok. Kupony już niedługo. Zapraszam do odwiedzania i subskrybowania tematu i śledzenie moich postępów w tym roku.

catalona 704

catalona

Użytkownik
⚽ Valencia - Levante ; powyżej 2.5 bramek @ 1.72 Bet365 ⛔
STAWKA: 15 PLN
EWK: 25.90 PLN

Derby Valencii! Faworyzowanie tak bardzo w tym spotkaniu Valencii jest w tym spotkaniu dla mnie jednak bez sensu. Atut gry u siebie ostatnimi czasy też im nie leży.Obie ekipy mają po 20 pkt w tabeli. Ten mecz to jednak szansa na zjednanie sobie kibiców Nietoperzy przez nowego szkoleniowca Pizziego. Nie widzę żadnych większych osłabień w składzie gospodarzy. Co do Levante, na pewno bym ich nie skreślał. Nie wiem, czy kurs 7.5 na ich zwycięstwo nie jest lekko przesadzony ( lekkie osłabienia; szczególnie brak Juafrana za kartki) , lecz wole wesprzeć się over&#39;em bramkowym. Spodziewam się bramek z obu stron.

//e; mnóstwo sytuacji do zrobienia tego overka..szczególnie po stronie Valencii

catalona 704

catalona

Użytkownik
:siata: Polska - Belgia; Polska -1.5s @ 1.8
:siata: Francja - Belgia; Francja @ 1.25
@ 2.25 Bet365
⛔
EWK: 33.75 PLN

Dziś przeciw kobiecym i męskim reprezentacjom Belgii. Francuzi poziom nad Belgami, myślałem o grze z handi, ale wymiękłem. Różnie to z nimi może być. Co do kobietek, to Polki są spokojnie faworytkami do lekkiego zwycięstwa. Mam nadzieję, że nie sknocą i zagrają swoje.

catalona 704

catalona

Użytkownik
TCS, Bischofshofen - kto lepszy 1.runda
Schlierie - Wank ; Schlielenzauer @ 1.1
Matura - Kubacki; Matura @ 1.45

@1.59 ✅
STAWKA:
20 PLN
EWK: 31.90 PLN

Takeuchi - Prevc; Taku @ 4 ZWROT
STAWKA: 2.5 PLN
EWK: 10 PLN

mini value

Janda - Ahonen; Jakub @ 3.2 ✅
Koivuranta - Freund; Anssi @ 2 ⛔
@ 6.4

STAWKA: 2.5 PLN
EWK: 16 PLN

catalona 704

catalona

Użytkownik
???? Paire - Przysiężny ; Paire @ 1.53
???? Granolers - Tomic; Tomic @ 1.33
@ 2.04 Bet365 ✅
STAWKA: 10 PLN
EWK: 20.44 PLN

Myślę, że dobry dubelek na noc.

???? Querrey - Pospisil; Pospisil @ 2.75 ZWROT
STAWKA: 4 PLN
EWK: 11 PLN

Ciekawi mnie ten pojedynek. Osobiście stawiam na Kanadyjczyka, do tego taki kurs. Moim skromnym zdaniem powinien być w granicach 2.3-2.5, ale czy mam racje dowiem się później.

//e; Pospisil się wycofał, szkoda..

catalona 704

catalona

Użytkownik
???? McHale - Kvitova; Kvitova wygra 2:0 @ 1.5
???? Bryan/Bryan - Kubot/ Lindstedt; Bob i Mike wygrają 2:0 @ 1.4

@ 2.09 ✅
EWK: 21 PLN

Jeden i drugi typ to pojedynek zdecydowanych faworytów, u których inny wynik niż 2:0 to wynik zlewki czy złej dyspozycji dnia. Kubotom nie wróżę wielu gemów z najlepszą parą deblową na świecie.

catalona 704

catalona

Użytkownik
???? Istomin - Cilic; powyżej 22.5 gemów @ 1.83 ⛔
???? Tomic - Kavcic; Tomic @ 1.18 ✅
@ 2.16 Bet365

EWK: 21.65 PLN

???? Paire - Bautista-Agut; Paire @ 1.57 ⛔
???? Ferrer - Young; Ferrer @ 1.12 ✅
???? Lacko - Isner; Isner @ 1.33 ✅

@ 2.35 Bet365
STAWKA:
10 PLN
EWK: 23.57 PLN

:siata: Bielsko-Biała - ZAKSA ; ZAKSA (-2,5s) @ 2.25 ✅
Murphy - Milkins; Murphy @ 1.5
⛔
@ 3.37 Bet365
STAWKA: 5 PLN
EWK: 16.87 PLN

Typ ze snookera zapożyczony od Assi.

catalona 704

catalona

Użytkownik
:siata: Bielsko-Biała - ZAKSA ; ZAKSA (-2,5s) @ 2.05
⚽ Sunderland - MU; powyżej 1.5 bramki @ 1.36

@ 2.79 Bet365 ✅
EWK: 27.95 PLN

No nie pykło z tym snookerem, ale widziałem ten pojedynek i to co zrobił Murphy to :zoltakartka:

//e; ZAKSA deklasacja i pokaz różnicy między tymi zespołami
Moyes out

catalona 704

catalona

Użytkownik
???? Whittington - De Bakker; De Baker @ 1.28 ✅
???? Williams - Diez; Williams @ 1.44 ✅
???? Dancevic - Gerasimov; Dancevic @ 1.36 ✅
???? Huang - Evans; Evans @ 1.16 ✅
???? Balleret - Fucsovics; Fucsovics @ 1.3 ✅
@ 3.84
✅
STAWKA: 5 PLN
EWK: 19.20 PLN

Tasiemka na kwale AO. Na papierze faworyci, ale taśmom ( szczególnie z kwalfikacji ) nie zawsze można ufać...

Otrzymane punkty reputacji: +1
catalona 704

catalona

Użytkownik
Ofensywa siatkarska​

:siata: Modena - Cuneo; Modena @ 1.3 ✅
:siata: Piacenza - Macerata; Macerata @ 1.8 ⛔
@ 2.34 Bet365

EWK: 35.10 PLN

:siata: Łodź - Chemik ; Chemik (-2.5) @ 2.35 Bet365 ⛔
STAWKA: 12 PLN
EWK: 28.20 PLN

//e; kobieca...

:siata: Olsztyn -Skra ; Olsztyn @ 4.5 Bet365 ⛔
EWK: 45 PLN

:siata: Resovia - Jastrzębski; Jastrzębski @ 3.5 Bet365 ⛔
EWK: 35 PLN

//e; 3:2 ????Jarmoc i wszystko jasne

:siata: Czarni - Delecta; Czarni @ 1.28 ⛔
:siata: Muszyna - Dąbrowa; Dąbrowa @ 1.47 ✅
:siata: Bielsko-Biała - Trefl; Trefl @ 1.25 ✅
:siata: Łódź - Chemik ; Chemik @ 1.16 ✅
@ 2.72 Bet365

EWK: 27.28 PLN

//e; straszny pech...Jastrzębski blisko, gdyby nie to, że grali właściwie bez atakującego...Do tego Macerata, która wyrównała stan rozgrywki z 2:0 i po zaciętym TB ulegli w ostatniej piłce asowi serwisowemu De Cecco...:-(

catalona 704

catalona

Użytkownik
Tenis na odczarowanie złego dnia

???? Bellucci - Fischer; Bellucci @ 1.33 ✅
???? Gojowczyk - Zverev; Gojowczyk @ 1.3 ✅
???? Piter - Birnerova; Piter @ 1.44 ✅
@ 2.5 Bet365
✅
STAWKA: 20 PLN
EWK: 50.07 PLN

???? Keys - Kerber; Kerber @ 1.25 ✅