>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konkursy i bonusy na Betsafe

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Witam! Klasyfikacja końcowa VII rundy Typera Betsafe oraz po pierwszej kolejce rundy VIII ukaże się dopiero w poniedziałek, 11 kwietnia. Przepraszam za opóźnienie.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
5 euro bez ryzyka w Kasynie Black.
Zagraj w Kasynie Black, a my damy Ci 5 euro od razu z powrotem jeśli z braku szczęścia przegrasz 5 euro ze swoich własnych pieniędzy. To jest oferta całkowicie bez ryzyka!
Oto w jaki sposób możesz zagrać bez ryzyka:
1. Zaloguj się do klienta Kasyna Black.
2. Udaj się do sekcji Cashier i dokonaj transferu kwoty minimum 5 euro do konta Kasyna Black
3. Zagraj w dowolną grę, jeśli okaże się, że przegrałeś swoje własne 5 euro otrzymasz od nas od razu ich zwrot.
Pospiesz się! Ta oferta jest ważna tylko do 9 kwietnia, do 23.59 CET
(5 euro oddają od razu, ledwo wyszedłem z kasyna, a już było na koncie z powrotem:razz ????

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Standardowe pytania, czy dla kazdego i jak z obrotem?
Dla każdego, obrotu brak.
Wpłaca się 5 euro do Kasyna Black to raz.
2. grasz za swoje 5euro i albo wypłacasz, jak coś Ci wpadnie dużego, albo przegrywasz 5euro całe.
3.wychodzisz z kasyna black i na koncie masz z powrotem 5 euro, które przegrałeś przed chwilą:razz:
4.Robisz z tymi 5 euro, co chcesz i... koniec wyjaśniania działania promocji:grin:

Otrzymane punkty reputacji: +2
betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Weekendowy Quick Tip jest już otwarty! Czeka na Was kolejny kupon, w którym pula nagród wynosi 100 euro. Kupon jest otwarty do soboty, godziny 16.00.
Odwiedź blog Betsafe, znajdź i wypełnij swój kupon już teraz!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Druga kolejka VIII rundy Typera Betsafe! Walcz o 240 złotych! Wejdź na blog i zostaw swoje typy w tym darmowym konkursie!

prof 62,1K

prof

Użytkownik
@up

Zastanawia mnie jedno , po co Betsafe rozdaje darmowe spiny skoro czesto nawet nieda sie ich uzyc. Czesto pojawia mi sie takie info &quot;gra chwilowo niedostepna prosze sprobowac ponownie pozniej&quot; i w ten o to sposob przepada kolejka. Chcialem z tego skorzystac ale widze ze niema to najmniejszego sensu.To nie pierwsza taka sytuacja , to sie nagminnie powtarza. 2 razy sprobowalem i 2 rundy przepadly wiec ja pasuje. Czy was tez to spotyka??

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
@up
Zastanawia mnie jedno , po co Betsafe rozdaje darmowe spiny skoro czesto nawet nieda sie ich uzyc. Czesto pojawia mi sie takie info &quot;gra chwilowo niedostepna prosze sprobowac ponownie pozniej&quot; i w ten o to sposob przepada kolejka. Chcialem z tego skorzystac ale widze ze niema to najmniejszego sensu.To nie pierwsza taka sytuacja , to sie nagminnie powtarza. 2 razy sprobowalem i 2 rundy przepadly wiec ja pasuje. Czy was tez to spotyka??
1.Masz zbyt słaby procesor,ogólnie komputer
2.Masz za bardzo obciążony komputer,zbyt dużo otwartych stron(mało pamięci ram)stąd komputer łapie zmułę i tracisz spina
3.Spróbuj w innej przeglądarce niż Firefox,ja miałem na niej dawniej problemy,obecnie spiny odpalam na Google Chrome
4.Zmiejsz podczas odpalania spinów okno przeglądarki,tak abyś tylko widział bęben gry
5.Powodzenia;)

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Miewałem podobnie, gdy grałem za swoją kasę, ale to przez to, że net mi słabo śmigał... W takich przypadkach obrót nie przepadał, tylko np. w Jack Hammer (w to głównie grywam), gdy już coś się zatrzymało i gra robiła się niedostępna, to po odświeżeniu przywracał się poprzedni stan gry... Więc zapewne po prostu we wspomnianych obrotach nic Ci nie wpadło, a nie je ot tak straciłeś...

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Typer Betsafe
Zostaw swoje typy w trzeciej kolejce VII rundy Typera! Do wygrania 240 złotych, a na półmetku wciąż może się wszystko zdarzyć!
Już teraz możesz znaleźć klasyfikację po dwóch pierwszych rundach.
Zapraszamy na blog Betsafe!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Może brać udział i zbierać punkty do klasyfikacji generalnej. A jeżeli wygrał już to aby wygrać po raz kolejny musi dokonać przynajmniej minimalnego depozytu.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Wielkanocny Quick Tip! 500 euro w puli!
Już od dziś możecie wypełniać swoje kupony Quick Tip przygotowane specjalnie na Święta! Jest to Wielka Noc, dlatego też pula nagród musi być Wielka! I jest - 500 euro!
Ale to nie wszystko! Możesz podwoić swoje wygrane z Quick Tipa! Jak?
Dowiedz się więcej tutaj odwiedzając nasz blog!

R 0

risto

Użytkownik
Ciekawe kiedy będą wreszcie wyniki.Według regulaminu macie jeszcze drogi betsafe niecałe 2 godziny...
Nie doczytałem,że chodzi o dzień roboczy...Post do usunięcia.

K 10

kgmarcin

Użytkownik
Może ktoś wytłumaczyć o co chodzi z dzisiejszą promocją wielkanocną (rozbite jajko) ? Udział w turnieju jest darmowy, dostajemy 500 Euro i kiedy to można wypłacić?

Do góry Bottom