betsafe
Użytkownik
Konkurs Mecz Dnia, a w nim towarzyskie spotkanie Benfica - Marsylia. Dziś do wygrania jest 40pln!
Odwiedź blog i zostaw swój typ!
Odwiedź blog i zostaw swój typ!
Co jakiś czas dostaję od nich takie bonusy. Tzn. nie skorzystam do wyznaczonego dnia, ostatnio był to 17.07 to już z rana 18.07 mam taką samą ofertę ????Nie wiem czy dla wszystkich, ale dostałem e-mail o bonusie sportowym. 50% do 100zł. Oferta ważna do 22-go lipca.
Sprawdzać skrzynki pocztowe !Nie wiem czy dla wszystkich, ale dostałem e-mail o bonusie sportowym. 50% do 100zł. Oferta ważna do 22-go lipca.
Bierzcie , bierzcie !!!, bonus , póki jesteście dobrze traktowani, gdy dorobicie się limitu , 5 zł , a czasem 2 zł, to już ,żadnego bonusu nie będą oferować ????Sprawdzać skrzynki pocztowe !
Mnie uraczyli 20 PLN darmowego bonusu, bez jakichkolwiek wpłat, wpisuje kod bonusowy i pieniążki są na koncie.
Dodatkowo ekskluzywny bonus depozytowy 100% aż do 300 PLN wartości bonusu od kolejnej wpłaty.
Miłe zaskoczenie z ich strony ... grałem u nich bardzo sporadzycznie, a ostatnio zacząłem wpłacać troszkę większe sumki i odwdzięczyli się ładnym prezentem ????
Ba no to chyba raczej normalne ze ze slabych graczy bukmacher chce wydoic jak najwiecej, a dawanie np. Tobie bonusow 100% byloby bezsensowne skoro i tak wygrywasz pozdrBierzcie , bierzcie !!!, bonus , póki jesteście dobrze traktowani, gdy dorobicie się limitu , 5 zł , a czasem 2 zł, to już ,żadnego bonusu nie będą oferować ????
grunt to być na minusie ! wtedy na pewno dadzą, lekki plus już niechciany klient ????
Co jest trudnego w zagraniu za 200zł jednego dnia?Jak miałem obrócić te 20 zł x 10 w ciągu jednego dnia? Zapieprzyli mi z konta 20zl + wygraną, co z nich uzyskałem. Myślałem, że tylko tak piszą, dla zmotywowania żeby obracać. Troszkę śmieszna ta promocja. Raczej wiedzą, że przy tej promocji się ośmieszyli. Oczywiście, jak ktoś chce, to na czym popadnie dokona obrotu na live na przykład.
dokładnie tak jak Amigo pisze, nie chodzi o te bonusy, ale juz nie mogę zagrać w konkursie, bo limity np 2 zł , a nawet chyba czasem 1 zł, nie sprawdzałem wszystkiego szkoda czasu, ale jestem praktycznie na minimalnym plusie przez te parę lat grania, ( w dodatku drobny ze mnie gracz) , ale dla kogos takiego jak ja dać limity 2 zł, to juz lekka przesada, jak ktoś wygrywa tysiące to rozumiem, jak najbardziej, wyklucza się wszystkich takich graczy, ale w moim przypadku ??? PS: odwołanie nic nie dało. Koniec tematu z mojej strony,Kod JULY2012 nie dla wszystkich. U mnie nie działa. Ps. 19Polonista11 problem w tym, że Arturro100 nie może już pograć normalnie za swoją kaskę. Na bonusy to on pewnie zlewa, skoro jest na plus bez nich. Problemem jest, że betsafe nie chcę żeby on wcale grał