>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konkursy i bonusy na Betsafe

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Złóż kupon za dokładnie 20 PLN i odbierz darmowy zakład o wartości 20 PLN

Fascynująca wiosna w Premier League wkracza w decydującą fazę. Śledź emocjonującą walkę w najbliższy weekend i zapoznaj się z ekskluzywną ofertą.
Złóż zakład łączony (minimum podwójny przy kursie całkowitym kuponu 1,5 lub wyższym) na mecze Premier League za dokładnie 20 PLN, a we wtorek otrzymasz od nas darmowy zakład o wartości 20 PLN.
Zakład jest ważny na mecze Premier League rozgrywane w dniach 10-12 marca 2012.
Darmowy zakład zostanie automatycznie dodany do Twojego konta we wtorek 13 marca do godz. 16.00.

Otrzymane punkty reputacji: +4
betsafe 20

betsafe

Użytkownik
11 osób może dopisać się do Bitwy! UWAGA - nie musiałeś dokonać depozytu, aby się zapisać! MUSISZ natomiast typować już do końca zabawy. Szczegóły na blogu.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Hardcorowy Koksu nagrał kolejny filmik dla Betsafe i przygotował w nim konkurs, w którym do wygrania jest 10x100PLN na zakłady!
Odwiedź blog Betsafe, obejrzyj Roberta Burneikę w akcji i weź udział w konkursie!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Pamiętajcie o zostawieniu swoich typów w Bitwie o Ekstraklasę! Jeszcze tylko do 18 maja na to czas przedstawiciele Zagłębia i Widzewa!
Odwiedźcie blog i zostawcie typy!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Uwaga - rozdajemy 10 darmowych spinów 20 NOWYM fanom profilu Betsafe Polska! Wystarczy polubić nasz profil, a następnie polubić status konkursowy, aby wziąć udział w losowaniu zwycięzców. Czas do niedzieli włącznie. Zwycięzców ogłosimy w przyszłym tygodniu! Obecni fani - przekażcie tę wiadomość znajomym. Niech nasz profil rośnie w siłę! Więcej fanów = więcej promocji!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Nie ten profil. Nie chcemy wrzucać linku. Chodzi o profil, który ma ponad 500 fanów, z Burneiką na okładce.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Przypominam o zostawianiu swoich typów w 6. kolejce Bitwy o Ekstraklasę!
Post konkursowy 6. kolejki znajdziecie na blogu.
Do tego konkurs Pięć Dyszek od Michała Pola.

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Siódma kolejka Bitwy o Ekstraklasę. Pamiętaj o zostawieniu typu dla swojej drużyny!
Post konkursowy na naszym blogu!

betsafe 20

betsafe

Użytkownik
Wygraj bilety na galę MMA Attack 2, na której walczył będzie między innymi Hardcorowy Koksu! Czeka na Was 10 podwójnych zaproszeń!
Szczegóły na blogu w nowym filmie Hardcorowego Koksa.
Konkurs kończy się 16 kwietnia!

A 861

amigo007

Użytkownik
Witam dostałem jakiś czas temu bonus od betsafe na zakłady sportowe. 50% do 50zł. Niestety usunąłem e-mail z tą ofertą. Może ktoś podać link na stronę betsafe do tej oferty? (link jest tylko w e-mailu). Nie pamiętam do kiedy jest ważna ta oferta, i czy trzeba podczas depozytu wpisać kod bonusowy? Kurczę uprawniony jestem na 100%, a support nie może mi pomóc bo nie mają listy osób uprawnionych...

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Oferta ważna do 3 maja,nie jestem pewien co do kodu bonusu ,ale chyba APRIL50,bo też wykasowałem

A 861

amigo007

Użytkownik
Kurczę ja sam nie wiem jakim cudem to wykasowałem. Ale szukam i nie mam. Byłem zajęty innym bonusem, i o tym z betsafe zapomniałem. Teraz mi się przypomniało. Prosił bym o pewną informację od kogoś, kto dostał e-mail. Jak źle wpiszę kod bonusu przy depozycie, to go nie dostanę.

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Chcemy dać ci trochę darmowej kasy, abyś mógł ją pomnożyć podczas najbliższego kwietniowego weekendu. Doładuj swoje konto i wejdź do gry. Kursy meczów najpotężniejszych lig piłkarskich, hokeja oraz niemalże wszystkich innych wydarzeń sportowych są już rozgrzane do czerwoności.
Na początek mamy dla Ciebie bonus depozytowy w wysokości 50% od kolejnej wpłaty aż do kwoty 50 PLN w naszych Zakładach Sportowych. Oznacza to, iż przy wpłacie 100 PLN otrzymasz od Nas maksymalny bonus w kwocie 50 PLN.
Pamiętaj koniecznie o wpisaniu Kodu Promocji APRIL50 w polu Kod Promocji podczas dokonywania wpłaty.--------Tak to brzmiało. https://www.betsafe.com/static.htm?lang=pl&amp;amp;articleid=15394&amp;amp;menu=odds

Do góry Bottom