>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

konkursy bukmacherskie

J 0

j47

Użytkownik
ciekawy jestem czy ktoś z użytkowników forum bawi się w konkurs supertoto na ****************...ja tak i w kolejce 138 zająłem pierwsze miejsce i powinienem otrzymac na moje konto gracza w sportingbet który jest sponsorem tego konkursu 70 złoty ..i co ...figa z makiem kasy nie ma próbowałem pisać do ****************,ale bez odzewu,,,we wcześniejszym czasie trzy razy zająłem 4 miejsce za co jest podobno 20 złoty ..i co kasy nie ma bez odzewu...o przepraszam byłbym skłamac przy tzreciej wygranej za czwarte miejsce w wys 20 ..czy 25 złoty napisałem do sportingbet i oni mi załtwili i dostałem ten jeden raz ta wygraną..ale ostatnio na moja interwencję za pierwsze miejsce w konkursie(70 złoty) sportingbet odpisał mi,ze oni są tylko sponsorem i proszę się kontaktować w tej sprawie z **************** czyli organizatorem...momo to sportingbet jest o.k sponsorują lub organizują dużo tego typu konkursów polecam ******* tam jak zająłem parę razy premiowane bonusem miejsce to kasę zaraz otrzymałem i obróciłem wymaganą ilość razy na sportingbet po kursie minimalnym 1,5

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Kolego, po pierwsze nie ten dział. Po drugie, Twoja wypowiedź jest tak chaotyczna, że ciężko coś z tego zrozumieć. Postaw kilka dodatkowy kropek w tym szyku wyrazów.

pestka7 8,3K

pestka7

Forum VIP
Bierz czynny udział w życiu forum, pisz analizy, merytorycznie prowadź dyskusje z innymi userami to wtedy będziesz mógł brać udział w naszych konkursach organizowanych przez forum. Zapewniam, że tutaj każdy wygrany otrzymuje swoją nagrodę. ????

Do góry Bottom