ciekawy jestem czy ktoś z użytkowników forum bawi się w konkurs supertoto na ****************...ja tak i w kolejce 138 zająłem pierwsze miejsce i powinienem otrzymac na moje konto gracza w sportingbet który jest sponsorem tego konkursu 70 złoty ..i co ...figa z makiem kasy nie ma próbowałem pisać do ****************,ale bez odzewu,,,we wcześniejszym czasie trzy razy zająłem 4 miejsce za co jest podobno 20 złoty ..i co kasy nie ma bez odzewu...o przepraszam byłbym skłamac przy tzreciej wygranej za czwarte miejsce w wys 20 ..czy 25 złoty napisałem do sportingbet i oni mi załtwili i dostałem ten jeden raz ta wygraną..ale ostatnio na moja interwencję za pierwsze miejsce w konkursie(70 złoty) sportingbet odpisał mi,ze oni są tylko sponsorem i proszę się kontaktować w tej sprawie z **************** czyli organizatorem...momo to sportingbet jest o.k sponsorują lub organizują dużo tego typu konkursów polecam ******* tam jak zająłem parę razy premiowane bonusem miejsce to kasę zaraz otrzymałem i obróciłem wymaganą ilość razy na sportingbet po kursie minimalnym 1,5