>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Koniec Swiata????????

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
a tak wogole to to juz jest na 100% ustalone ze w kazdej szkole beda mundurki bo ja narazie slyszale ze to tylko te szkoly ktore chca to maja mundurki a nie ze kazde. Bo jak co to bede musial przez rok w tym syfie chodzic :///

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
edyyy napisał/a:
Kościół przyjął tezę że człowiek ewoluował od małpy pamiętam że w wiadomościach to mówili, bo Kościół to uznaje i przyjmuje

yhm, niby jaki kosciol mialby przyjac taka teze?? ja nie jestem katolikiem wiec nie znam tak dobrze waszej religii ale bezwzgldu na wyznanie to wydaje mi sie ze to glupie. Bo religia chyba uznaje to co jest napisane w Biblii... A w Bilblii jest wyraznie napisane czarne na bialym ze Bóg stworzyl Adama i Ewe (I Moj., 26-28) wiec jakim prawem kosciol moze twierdzic, ze ludzie pochodza od malp?
ale nie wszystko co jest w bibli napisane odczytuje się dosłownie... także nie można stwierdzić że jest tam napisane &quot;czarno na białym&quot; jak ty to stwierdziłeś :jezora:

sawas 27

sawas

Użytkownik
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/sejm_w_szkolach_beda_mundurki_21289.html?ses_go=5b8f71a66fa6c94bfead301e1c0ba58b

Niestety Wiślak, wszystkie szkoły prócz wyższych są omundurkowane. Ja planuję w szkole zrobić jakiś konkurs na wzór mundurka żeby chociaż jakoś po ludzku to wyglądało...

EDIT: Chociaż teraz przeczytałem to dokładniej i jednak jest możliwość ucieczki od tego:

Zgodnie nowelizacją prawa oświatowego, dyrektor szkoły po zasięgnięciu opinii rady rodziców będzie decydował o wprowadzeniu lub nie - mundurków dla uczniów.
Łeee to u nas pewnie nie będzie...[/b]

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Wg. mnie wszyscy powinni wyśmiać ten pomysł z mundurkami :] ... i co do LO to także nie słyszałem że ma byc omundurkowane - przecież do LO chodza dorośli ludzie już, to jest śmieszne ???? mam nadzieje ze wiekszosc to wyśmieje, choć kilku dyrektorów pacanów na pewno wprowadzi te worki szkolne na ciało ... :?

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
No i zbliża się koniec świata, mundurki w szkołach ????

A co do końca świata to sobie myślę że kataklizmy itp. niczego nie znaczą bo w historii ziemi było już wiele tragedii np. zlodowacenia itp. a takie na przykład trzęsienia ziemi to pikuś bo przecież wiadomo jak góry powstawały przez te ruchy płyt ( pozapominałem ale wiadomo o co kaman ;) ) i to musiały być prawdziwe trzęsienia ????

B 17

blancik

Użytkownik
Koniec świata ???? jak dla mnie głupota nikt nie wie co to wogóle jest :mrgreen: każdy może sobie coś przypuszczać tak samo jak niewiemy jak wygląda Diabeł :twisted: wymysł że jest czerwony i ma rogi, a tak naprawde nikt go nie widział bo takie coś nie istnieje 8) podobnie jest z końcem świata, a że są huragany i inne to już taka natura. Gdyby miało być naprawde takie coś to teraz nie wybierali by krajów do oraganizacji MŚ 2016

Do góry Bottom