>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Koniec Swiata????????

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Chciałem zamiescic taki temat poniewaz to ciekawe juz od kilku lat mówi sie o dacie 21.Grudnia 2012 o godzinie 11:11 skonczy sie kalendarz majów nie wiem oco chodzi
Co o tym sądzicie??Wierzycie??
Przeciez koniec swiata podobno zapowiadali w 2000roku a nic sie nie stało.
Ostatnio w sobote czy niedziele w faktach na TVN o 19:00 mówili o tym że w 2009 roku
w naszą planetę uderzy ogromny PLANETOID ktory pochłonie cały świat co spowoduje śmierć miliardów osób z całego świata i bedziemy mieli NOWĄ ERĘ.
Taki kataklizm podobno dzieje sie co 11500lat,ostanio miało miejsce to w roku 7988 p.n.e
czyli tzw.Wielki Potop Arki Noego gdzie przeżyli nieliczni.
Inni zaś mówią o poczatkach III Wojny Światowej której zaczeła sie od ataków na Word The Center i Apokalpise tworzy sam człowiek.

Ja sam Myśle ze to nie musi być kłamstwo bo przeciez pomyslcie co sie teraz dzieje na świecie:huragany,powodzie,trzesienia ziemi,wybuchy wulkanów :cry: :cry:

Co wy o tym sądzicie wypowiedz się :spokodfhgfh:

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Już koniec świata miał być kilkukrotnie. Mi to wisi i powiewa bo coś trafić z datą nie mogą ???? Ale jak tak na każdy rok będą zapowiadali to kiedyś utrafią o ile jeszcze ludzkość będzie istniała ????

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
taaa fajne bajki!! Przeciez to jest nie mozliwe zeby czlowiek wiedzial kiedy bedzie koniec swiata a te wszystkie przepowiednie itd to z palca wyssane!! Tylko Bog wie kiedy to nastapi i mozemy jedynie przyposzczac ze ten czas sie zbliza bo tak jak powiedzial matiz dzieja sie rozne kataklizmy na swiecie itd a o tym mozemy przeczytac w Biblii ze to bedzie zapowiedz KONCA!!!
pozdro

A 2

areklipno

Użytkownik
ja wierze że koniec świata bedzie ale kiedy to nikt nie wie

a jak podają jeszcze date to już zaczyna być śmiesznie ????

bo przecież &#39;..nie znacie dnia ani godziny...&quot; także wszystkie te przepowiednie to bajki na których niektórzy zbijają duże pieniądze

W 2

wislak

Forum VIP
ee ale o tym w 2012 kiedys bylo w nie do wiary... i tu nie chodzi o sprawy metafizyczne ale o to ze slonce co 12 tys lat chyba (juz nie pamietam dokladnie) jakos robi sie costam... LOL
eh nie wiem jak to wytlumaczyc: chodzi o to ze co te 12tys lat sie ziemia zatrzymuje na chwile i to ma byc koniec - jak jedziemy autem i sie zatrzymamy gwaltownie - 100 km/h to lecimy w ch** i dalej do przodu jak nie mamy pasow, a jaka predkosc ma Ziemia... i powiedzmy ze sie zatrzyma, to ma byc fala na 8km podobno a to by zakrylo wszystko i zniszczylo caly swiat
osobiscie podchodze do tego z mieszanymi uczuciami ale chcialbym zeby nie bylo tego bo krude ja dopiero 22 lata bede mial ???? i wyliczone jest wlasnie ze rano 23 czy 24 grudnia wlasnie... ciezko powiedziec jak to jest ale juz tą date na prawde często słysze :;/: i sie z dnia na dzien pojawia coaraz to czesciej co szczerze mowiac mnie martwi z dekka

&quot;mi to wisi i powiewa&quot;
lol ;p ja tam zywiolow nie lekcewaze :mrgreen:

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Jeśli miałym wierzyć w te wszystkie bajki o końcu świata, sam był umarł z nerwów czekając na ten koniec ????

zresztą co ma być to będzie ... 2012 to dopiero za 5 lat ;)

grucel 0

grucel

Użytkownik
Sprawa dosyć śmieszna..oczywiście końca świata nie będzie...ale...fajny był by to prezent dla mnie...dokładnie 22 lata i 1 minute po moim urodzeniu był by koniec :mrgreen: ????

sawas 27

sawas

Użytkownik
Hej, ale koniec świata to może nie być taka bezbolesna sprawa, że tsunami czy tam co i juz po nas. Przecież nie wszyscy mogą zostać zgładzeni. Jak będzie wyglądało nasze życie &quot;po końcu świata&quot; :p

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Ja wam mówię, lepiej się tym nie przejmować. Co ma być to będzie jak już ktoś wspomniał.
Napewno warto się tym trochę zainteresować ale tylko tak dla ciekawostek jak dla mnie.
No i dalej zostaje przy swoim że mi ten koniec świata wisi i powiewa ;)

Karoleks - może będzie i byś musiał wypłacić kupę kasy ???? A w sumie to by nikt nie zdążył kasy odzyskać ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Ja tylko powiem ,ze nasza era trwa za długo bo wczensiejsze trwały troche mniej.poza tym liczac w tysiacach lat czy 5 lat to jest aż tak dużo ,dla mnie to jeden bóg wie kiedy bedzie koniec swiata i nikt tego nieda rady przepowiedzieć.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
E tam, brednie, nikt nie wie o koncu swiata tylko Bóg, a człowiek może sobie pomlaskać.

Odnośnie potopu to było to sprawą czysto religijną z powodu grzechu ludzi jaki miał miejsce na ziemii i Bóg postanowił ocalić tylko Noego. Ja tam w to nie wierzę, bo jak napisał arek i powiedział Jezus :&quot;NIe znacie dnia ani godziny&quot; to skąd jacyś majowie mieli widziec. Ich przypuszczenia były czysto pogńskie na podstwie nie wiadomo czegu. Zgaduj zgadula. I tak czasy w których zyjemy to coś wspaniałego. Pomyslcie, co się działo w czasie fałdowań? Cała ziemia się trzęsła, to co teraz sie dzieje i te kataklizmy to pikuś. Z resztą to, że wg paleontologów czy kogoś tam ziemia ma 4,6 mld lat to totalna bzdura bo Bóg stworzył świat i jest to pewne w 1000000000% Póki co, nie ma znaków aby koniec świata był bliski. Ale część z tego co pisze w Biblii, już się sprawdza, no bo wojny, naród przeciwko narodowi, homoseksualizm, klęski żywiołowe (to akurat natura Ziemii) no i coraz więcej satanistów i innych palantów.

E 0

emdoka

Użytkownik
Zaszkins
Skoro jesteś przekonany,że to Bóg stworzył świat to tym stwierdzeniem:
I tak czasy w których zyjemy to coś wspaniałego. Pomyslcie, co się działo w czasie fałdowań? Cała ziemia się trzęsła, to co teraz sie dzieje i te kataklizmy to pikuś.
strzeliłeś sobie samobója.Przecież jeśli mówisz o stworzeniu świata przez Boga,to tych wszystkich procesów glebotwórczych nie było! Więc zdecyduj się...

Do góry Bottom