matiz121
Użytkownik
Chciałem zamiescic taki temat poniewaz to ciekawe juz od kilku lat mówi sie o dacie 21.Grudnia 2012 o godzinie 11:11 skonczy sie kalendarz majów nie wiem oco chodzi
Co o tym sądzicie??Wierzycie??
Przeciez koniec swiata podobno zapowiadali w 2000roku a nic sie nie stało.
Ostatnio w sobote czy niedziele w faktach na TVN o 19:00 mówili o tym że w 2009 roku
w naszą planetę uderzy ogromny PLANETOID ktory pochłonie cały świat co spowoduje śmierć miliardów osób z całego świata i bedziemy mieli NOWĄ ERĘ.
Taki kataklizm podobno dzieje sie co 11500lat,ostanio miało miejsce to w roku 7988 p.n.e
czyli tzw.Wielki Potop Arki Noego gdzie przeżyli nieliczni.
Inni zaś mówią o poczatkach III Wojny Światowej której zaczeła sie od ataków na Word The Center i Apokalpise tworzy sam człowiek.
Ja sam Myśle ze to nie musi być kłamstwo bo przeciez pomyslcie co sie teraz dzieje na świecie:huragany,powodzie,trzesienia ziemi,wybuchy wulkanów
Co wy o tym sądzicie wypowiedz się :spokodfhgfh:
Co o tym sądzicie??Wierzycie??
Przeciez koniec swiata podobno zapowiadali w 2000roku a nic sie nie stało.
Ostatnio w sobote czy niedziele w faktach na TVN o 19:00 mówili o tym że w 2009 roku
w naszą planetę uderzy ogromny PLANETOID ktory pochłonie cały świat co spowoduje śmierć miliardów osób z całego świata i bedziemy mieli NOWĄ ERĘ.
Taki kataklizm podobno dzieje sie co 11500lat,ostanio miało miejsce to w roku 7988 p.n.e
czyli tzw.Wielki Potop Arki Noego gdzie przeżyli nieliczni.
Inni zaś mówią o poczatkach III Wojny Światowej której zaczeła sie od ataków na Word The Center i Apokalpise tworzy sam człowiek.
Ja sam Myśle ze to nie musi być kłamstwo bo przeciez pomyslcie co sie teraz dzieje na świecie:huragany,powodzie,trzesienia ziemi,wybuchy wulkanów
Co wy o tym sądzicie wypowiedz się :spokodfhgfh: