V
0
to jest mega trudne????Jak za nie dlugo zobaczycie Nibiru to mysle ze troche zmienicie zdanie.
Prosze wstawcie tu ten film.,.
My się Nibiru nie boimy, bo mamy w swoich szeregach Vadera i on nas obroni.Jak za nie dlugo zobaczycie Nibiru to mysle ze troche zmienicie zdanie.
A mnie interesuje dokładna data końca świata i to ażeby wszyscy ją znali, a to dlatego że zacznie na ziemi powstawac pewien syndrom w obliczu którego wszystkie kobiety będą się oddawały mężczyznom, którzy akurat nawiną się pod rękę. Będzie to reakcja na to że koniec już blisko, więc trzeba będzie dobrze wykorzystac tę chwilę. Ogarnie nas zbiorowy orgazm, na chwile przed eksplozją słonecznego nasienia. Dobre nie? i naukowo potwierdzone.Dziękuje Ted,za interwęcje,już pisałam do administracji forum poniewaz temat ten jest w dziale Hyde Park wiec,tematyka ogólna.
Założyłam ten temat nie po aby tu robic żarty tylko aby powstała ciekawa dyskusja. Ja również prosze nie pisać do mnie w tym temacie tylko pisac na temat i same posty wnoszace cos do tematu!
I na prawde prosze o kulturalną i na poziomie dyskusje,a moderatorów o pilnowanie pożądku.
---
Warto też zauważyć że naukowcy tą sprawe zaczynają traktować bardzo poważnie. I nie dlatego że o końcu świata mówią przepowiednie czy proroctwa Majów,tylko dlatego że przy takich bliskich kontaktach Ziemi z innym ciałem zawsze powstaje jakies ryzyko.
Zgadzam sie. Zmiana klimatu - jak najbardziej. Efekt cieplarniany - bzdura wieksza od konca swiata w 2012 roku.co do zmian klimatu... są one naturalnym ciągiem na który człowiek nie ma większego wpływu. klimat zmieniał się w przeszłości i będzie się zmieniał w przyszłości. i człowiek nie ma z tym nic wspólnego. a bajki typu zwiększanie co2 w atmosferze powoduję ocieplanie klimatu maja tylko powodować panikę wśród ludzi /taka gra polityczna../. naukowcy udowodnili już że ocieplanie się klimatu nie ma związku z ilością co2 w atmosferze. jest on spowodowany jakimś innym pierwiastkiem ale nazwy już nie pamiętam
a koniec świata... 'nie znacie dnia ani godziny..' ????
a jakieś tam nibru czy inne x-paxy w chu*a lecą a nie w ziemie za przeproszeniem
http://www.milanos.pl/video.php?cat=64&id=8453zapewne my sami doprowadzimy do zaglady swiata. odpady radioatywne, bron jadrowa, zniszczenie oslony ozonowej, zbyt duzy poziom Co2 w atmosferze itd to wszystko niszczy swiat i nasza cywilizacje. meteroyty komety mozna chyba niszczyc, wtedy szczatki stapiaja sie w atmosferze ziemskiej i nie uderzaja w ziemie wiec tutaj nei widze zagrozenia.(chyba ze obiekt zagrazajacy ziemii jest ,,nieosiagalnych " rozmiarow ) tehcnologia jest jzut aka zaawansowana ze mozemy przewidziec kiedy.
Poprawcie mnie jezeli cos niezbyt zwiazanego z prawda napisalem ???? Temat ciekawy wiec wyppowiadac sie:0
Należysz może do jakiejś sekty??Tak juz mowiac od siebie,bardzo bym chciala aby Nibiru zniszczylo Ziemie. To bylo by cos wspanialego przezyc tą chwile kiedy to nastepuje koniec. To bylby zaszczyt przezyc ta chwile.
Na pewno to będzie Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy, bo oni mają grać o jeden dzień dłużej:-DEj ale jak juz bedzie ten koniec to STS bedzie chyba nie????