>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konfrontacja z Bukiem by (L)egionista87

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

Po trwającej trzy miesiące przerwie w rozgrywkach ligowych piłkarze Legii wznawiają wyścig po tytuł Mistrza Polski.W piątek podopieczni Macieja Skorży zagrają w Krakowie z outsiderem ligi Cracovią.
Obie drużyny liczą na 3 punkty w tym meczu.Cracovia musi zbierać je aby w lidze się utrzymać Legia by ligę wygrać.W roli faworyta uznawana jest Legia która aktualnie zajmuję 3 lokatę i traci 3 pkt do liderującej Jagiellonii która w ten weekend nie rozegra swojego spotkania.Zespół Legii jeżeli chce myśleć o zdobyciu mistrzowskiego tytułu, nie może sobie pozwolić na stratę punktów w spotkaniu z Cracovią.Bilans pojedynków obu zespołów w ostatnich latach zdecydowanie przemawia na korzyść Legii, która z Cracovią nie przegrała od 2005 roku. Łącznie w ostatnich jedenastu meczach Legia ze zwycięstwa cieszyła się osiem razy, a w pozostałych trzech przypadkach dzieliła się punktami z Pasami. Legia wygrała także trzy ostatnie mecze na stadionie Cracovii.W Warszawskim zespole niewiadoma jest obsada lewego skrzydła.W sparingach najczęściej grywał tam Kucharczyk w obwodzie pozostają Radović Szałachowski i Cabral.Pewnym gry w Krakowie jest natomiast Wojtek Skaba.
W drużynie Cracovii mocne przetasowanie składu.Krakowski klub opuściło 13 piłkarzy.Do Cracovii doszło kliku uznanych zawodników którzy mają ratować ligę.Szczególnie ważne spotkanie bedzie dla Piotrka Gizy który odszedł właśnie z Legii do zespołu Krakowskiego.
Myślę że brak zgrania w ekipie &quot;Pasów&quot; może być kluczem do zwycięstwa Legii.Będzie to zapewne trudne spotkanie dla stołecznego zespołu jednak ja wierzę że rundę zaczniemy z 3 punktami.W perspektywie derbów za tydzień jest to niemalże priorytetem.Wiadomo jak z derbami a strata punktów w dwóch pierwszych meczach może praktycznie skreślić drużynę Skorży z wali o majstra.Chłopaki o tym wiedzą i pewnie przejadą się dzisiaj po &quot;Pasach&quot;.

http://www.youtube.com/watch?v=kjfwMUVZs5A

Moje typy na ten mecz :
Legia win (2,05)
Legia DNB (1,50)
Legia x2 (1,25)
under 2,5 (1,65)​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS

Również dzisiaj o tej samej godzinie co mecz Cracovii z Legią na nowym stadionie w Gdyni wybiegną jedenastki miejscowej Arki i Wisły Kraków.
Arka po rundzie jesiennej zajmuję w tabeli przedostatnie miejsce i szykuję się walka o utrzymanie.Jak wiemy z poprzedniej rundy Arka to zespół własnego podwórka.15 punktów u siebie przy zaledwie 2 na wyjazdach można powiedzieć że budzi podziw.Bilans 4-3-0 u siebie nie jest również przypadkowy.Wisła natomiast celuje w mistrzostwo i jedzie do Gdyni w roli faworyta.Zespół &quot;Białej Gwiazdy&quot; zajmuję drugie miejsce i traci do lidera z Białegostoku 3 punkty.Zespół Wisły dokonał przerwie zimowej kilku transferów z klubu jak i do_Odeszli bracia Brożkowie moim zdaniem ważne ogniwa w drużynie.Odszedł bramkarz Pawełek i zastanawia mnie teraz jak będzie z komunikacją w szykach obronnych gdzie powiem zrobiło się &quot;kolorowo&quot;.W pierwszym meczu rundy rewanżowej obie drużyny nie będą mogły zagrać w najsilniejszych składach. W zespole Wisły zabraknie pauzujących za kartki Radosława Sobolewskiego i Gordana Bunozy.Kontuzje wyeliminowały z gry Nourdina Boukhariego i Rafała Boguskiego.Duży ból głowy ma szkoleniowiec Arki Gdynia Dariusz Pasieka. W piątkowym meczu na pewno nie będzie mógł skorzystać z usług Denisa Glaviny, Marcina Budzińskiego i Filipa Ivanovskiego. Pod znakiem zapytania stał także występ Tadasa Labukasa i Marciano Brumy, ale obaj powinni pojawić się na boisku.
Arka jeszcze w tym sezonie nie przegrała.Dzisiaj w ligowej potyczce zadebiutują na nowym stadionie.Według mnie zobaczymy mecz walki i celuję w rezultat remisowy.
Moje typy na ten mecz :
remis (3,10)
Arka 1x (1,65)
under 2,5 (1,55)​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
⚽
Cracovia Kraków - Legia Warszawa
Typ : 2
|2,05| AKO : 2,05
Stawka :
30,00 PLN

⚽
Arka Gdynia - Wisła Kraków
Typ : x
|3,10| AKO : 3,10
Stawka :
10,00 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
⚽ Arka Gdynia - Wisła Kraków
Typ : gol po 31 minucie |1,95|
⚽ Cracovia Kraków - Legia Warszawa
Typ : gol przed 30 minutą |1,95|
AKO : 3,80

Stawka : 12,79 PLN

D 1

dinus

Użytkownik
Widzę, że małą &quot;masówkeczka&quot; zrobiła się z tego typu. I mam nadziej, że Ci się uda i, że zarobisz, ale mam pewne obawy co do tego typu Cracovia sprawdziła paru piłkarzy i wiem wiem będą mniej więcej wszyscy grzali w tym meczu ławe, ale mecz po ponad 2 miesięcznej przerwie. Cracovia na pewno będzie chciała urwać choćby jeden punkt. Pamiętamy jak Legia ostatnio wygrała 2-1 w szczęsliwych warunkach być może teraz też tak będzie, albo po prostu będą lepsi. Ale nie wiadomo jak zagra Cracovia
Pozdrawiam Dinus

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Tak wiem że &quot;masóweczka&quot; ale co zrobić trzeba być dobrej myśli.Na Cracovię nie postawię przecież.Wiem że w Cracovii duże zmiany i jest to pierwszy mecz po długiej przerwie dla tego tez stawka jest lekka.Każdy punkt dla zespołu z Krakowa jest na wagę złota a dla Legii liczy się dobry start jeśli wygrają w Krakowie i w derbach to może być malutki kroczek do czegoś czego nie mamy od 2006 roku.Pozdro

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
szwagier VS predator
Poprzednie prowadzenie mojego tematu zostało zakłócone poprzez wtargnięcie nieznanych sprawców.Temat trzeba reaktywować i się trochę pobawić.Pobawić dla tego że ktoś bawić się musi bo jak wiemy reszta tutaj tylko wygrywa ????

legionista87 65

legionista87

Użytkownik

⚽Lechia Gdańsk - GKS Bełchatów

Typ :
x2
Kurs :
1,75
⚽Lech Poznań - Śląsk Wrocław

Typ :
Śląsk strzeli
Kurs :