>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Konfrontacja z Bukiem by (L)egionista87

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
POLSKA VS NORWEGIA VS ✅ 1-0 ✅
Franciszek Smuda w towarzyskim spotkaniu z Norwegią po raz pierwszy w 2011 roku sprawdzi formę piłkarzy występujących w ligach zagranicznych. Pierwszy gwizdek na Estadio Algarve w Portugalii o 20:30.Ostatnie mecze jakie pamiętam ze Skandynawami wspominam bardzo miło.Zwłaszcza ten pierwszy w Oslo gdzie na zmrożonej płycie boiska pokonaliśmy Norwegów 3-2 a u siebie wygraliśmy 3-0 pieczętując tym samym swój awans do MŚ.Ale nie w tym rzecz.Od tego czasu sporo upłynęło wody w Wiśle.My mamy Euro do którego chcemy się jak najlepiej przygotować a Norwedzy walczą by na tym Euro zagrać.Sam trener Norwegów zapowiedział że może z Polską przegrać 5-0 byle by wygrał w nadchodzącym meczu eliminacyjnym.Składy drużyn prezentują się dobrze i jest bez większych osłabień w obu reprezentacjach.Powiedział bym nawet że nasza reprezentacja wygląda całkiem obiecująco przed dzisiejszym meczem.Podoba mi się zwłaszcza środkowa formacja w której myślę będziemy przewyższać Norwegów co może być kluczem do zwycięstwa.Błaszczykowski - Matuszczyk - Murawski - Obraniak w ataku Jeleń i Lewandowski - powiedział bym miodzio_Obawy mam jednak co do formacji obronnej bo to ciągle jedna wielka niewiadoma.Piszczek mocny punkt a reszta mnie nie przekonuje.W bramce Szczęsny choć wolał bym Boruca.Bardzo optymistycznie podchodzę do tego spotkania i myślę że teraz będzie już tylko coraz lepiej.Jeśli zagramy w 75% tak dobrze jak z WKS to o zwycięstwo jestem spokojny.Myślę że zobaczymy dobre szybkie spotkanie i minimum 2 bramki ze strony naszych piłkarzy.Jako że jak wspomniałem nie jestem przekonany co do naszej obrony myślę że Norwedzy też coś strzelą ale jednak to na naszym koncie będzie przynajmniej ta jedna bramka więcej .

Skład Polski : Wojciech Szczęsny - Łukasz Piszczek, Arkadiusz Głowacki, Kamil Glik, Dariusz Dudka - Jakub Błaszczykowski, Adam Matuszczyk, Rafał Murawski, Ludovic Obraniak - Ireneusz Jeleń, Robert Lewandowsk i
Moje typy na to spotkanie :
Polska wygra 2,70 ✅
1x 1,45 ✅
Polska strzeli 1,38 ✅
over 2,5 2,30 ⛔
over 1,5 1,41 ⛔
gol przed 30 minutą 2,05 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
legionista87 65

legionista87

Użytkownik
#22(live w 77 minucie 0-0)
⚽ Hiszpania - Kolumbia
Typ : over 0,5 |2,10|
AKO : 2,10
Stawka :
13,67 PLN
✅ 15,03

Ładny dzionek dzisiaj się trafił.Zabrakło troszkę szczęścia w meczu Niemcy - Włochy i było by jeszcze bardziej zielono ???? ale i tak jest git.Trafiłem dziś więcej kuponów co w ostatnich 3 tygodniach :grin:

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
J.Fak - K.Bauer
Typ : 2 |2,30|
M.Greis - E.H.Svendsen
Typ :
2 |1,55|
M.Slesingr - S.Sednev
Typ : 1 |1,85|

AKO : 6,60
Stawka : 3,70
⛔ 3,70 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Otelul Galati VS Korona Kielce VS
Lider rumuńskiej ekstraklasy – Otelul Galati będzie kolejnym przeciwnikiem Korony Kielce podczas obozu na Cyprze. W obecnym sezonie Otelul jest rewelacją rumuńskiej ekstraklasy. Po rundzie jesiennej drużyna z jest liderem rozgrywek i wyprzedza drugą w tabeli Timisoarę o pięć punktów.O sile zespołu z Galati przekonał się ostatnio GKS Bełchatów, który w sparingu rozegranym na Cyprze przegrał z Rumunami 0:6.Jakoś nie widzę w tym meczu szans dla Korony choćby na remis dla tego 2,10 na Rumunów biorę w ciemno.
Kubań Krasnodar - Legia Warszawa VS
W piątek piłkarze Legii rozegrają drugi sparing podczas pobytu w Hiszpanii.Drużyna Macieja Skorży zmierzy się z Kubań Krasnodar.Kubań to beniaminek rosyjskiej Premier Ligi.Zespół z Rosji podczas pobytu w Hiszpanii wziął udział w turnieju Marbella Cup. W ćwierćfinale ekipa z Krasnodaru zmierzyła się z Polonią Warszawa. Tamta potyczka zakończyła się zwycięstwem „Czarnych Koszul” 4:0. Starcie z Kubaniem będzie także okazją dla Kelhara do rozegrania kolejnego spotkania w barwach Legii. Do tej pory Słoweniec wystąpił w sparingu z Mordovią Sarańsk. Obrońca Cercle Brugge dołączył do legionistów w środę i w najbliższych dniach powinien podpisać kontrakt z warszawskim klubem.Przypomnę, że w lipcu 2009 roku ekipa z Warszawy pokonała Kubań Krasnodar 2:1. Kibice liczą, że również tym razem nasza drużyna odniesie zwycięstwo.

⚽ Otelul galati - Korona Kielce
Typ : 1 |2,10|
⚽ Kubań Krasnodar - Legia Warszawa
Typ : x2 |1,30|
AKO : 2,73
Stawka : 10,00 PLN
⛔
10,00 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
⚽ Manchester United - Manchester City
Typ : over 1,5 |1,30|

⚽ Bayern Monachium - Hoffenheim
Typ : 1 |1,40|

⚽ Arsenal Londyn - Wolverhampton
Typ : 1 |1,22|

⚽ Blackpool - Aston Villa
Typ : over 1,5 |1,16|

⚽ Kaiserslautern - Borussia Dortmund
Typ : over 1,5 |1,22|
⚽ Den Haag - Venlo
Typ : 1 |1,35|

⚽ Twente - Vitesse
Typ : 1 |1,25|

⚽ AS Roma - Napoli
Typ : obie SN |1,67|
AKO : 8,86
Stawka :
5,00 PLN
⛔
5,00 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
⚽ Manchester United - Manchester City
Typ : 2SN |1,45|

⚽ Bayern Monachium - Hoffenheim
Typ : 1 |1,35|

⚽ Blackpool - Aston Villa
Typ : obie SN |1,49|

AKO : 2,92
Stawka :
15,00 PLN
✅
28,80 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Manchester United VS Manchester City VS

Już za kilka minut rozpocznie się szlagierowe spotkanie w Premiership.Oczy całej Europy będą zwrócone na Old Traford w Manchesterze gdzie miejscowy United podejmie rywala zza miedzy Manchester City.Jak ważne jest to spotkanie dla obu ekip tłumaczyć nie trzeba.Dzisiejsze spotkanie jest jeszcze bardziej ciekawe gdyż obie ekipy dzieli zaledwie 5 pkt różnicy.United ma na swoim boisku imponujący bilans 12-1-0.Czerwone diabły mierzą w mistrzostwo.Dzisiejszego popołudnia plany będzie chciało im pokrzyżować City które na wyjazdach ma bilans 6-4-3.Drużyna naszpikowana gwiazdami gra w tym sezonie o najwyższe cele i aby tak było dalej nie może dzisiejszego spotkania przegrać.Według mnie w tym spotkaniu będzie dużo walki dużo fauli i w ogóle mecz może nie należeć do tych najpiękniejszych(obym się mylił).Według mnie w tym spotkaniu nastąpi podział punktów.Takim właśnie wynikiem zakończyły się poprzednie derby na terenie City.Dzisiaj spodziewam się podobnego meczu i podobnego wyniku.

⚽Manchester United - Manchester City

Typ :
1/x |14,00|
Stawka :
5,00 PLN
⛔ 5,00 PLN

Typ :
2/x |14,00|
Stawka :
5,00 PLN
⛔ 5,00 PLN

Typ :
x |3,30|
Stawka :
10,00 PLN
⛔ 10,00 PLN
Gol całkiem przypadkowy brzydkiego trola Rooneya popsuł zapowiadające się miło popołudnie ....

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
⚽ Kaiserslautern - Borussia Dortmund
Typ : 2 |1,65|

⚽ Sporting Gijon - FC Barcelona
Typ : gol przed 30 minutą |1,55|

⚽ Sunderland - Tottenham
Typ : 1SN |1,28|

AKO : 3,27
Stawka :
23,80 PLN
⛔
23,80 PLN

Brawo Kaiserslautern za walkę do końca czyli za coś czego Borussi brak juz w drugim kolejnym meczu.Brawo patałachy z Dortmundu Bayern się obudził i za dwa tygodnie was rozjedzie w Monachium

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Podsumowanie 1-30
Kupny postawione : 30
Kupony wygrane : 10
Kwota postawiona : 342,43 PLN
Kwota wygrana : 371,23 PLN
✅ 28,80 PLN
Typy zagrane : 69
Typy trafione : 49
⚽ 56/38
???? 6/5 5/3
2/2

YIELD : 8,41 %

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Andrei Arlovski - Sergei Kharitonov
Typ :
1 |1,90|
Fedor Emelianenko - Antonio Silva
Typ :
1 |1,25|
AKO :
2,38
Stawka :
10,00 PLN
⛔
10,00 PLN
Czy Fedor zatrze ślad po ostatniej porażce z Werdumem???​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
⚽ Juventus Turyn - Inter Mediolan
Typ : under 2,5 |1,98|

⚽ Bolton - Everton
Typ : x |3,25|

AKO : 6,44
Stawka :
5,00 PLN
⛔
5,00 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
UEFA Champions League
VS
W pierwszej kolejności przyjrzę się najciekawszej parze 1/8 Ligi Mistrzów.Kolejny raz los skojarzył nam Arsenal z Barceloną.W tym meczu upatruję awansu Barcelony do dalszej fazy rozgrywek.Jeśli tylko mam czas oglądam każde dostępne transmisje obu zespołów w cotygodniowych zmaganiach ligowych.podoba mi się gra obu zespołów gdyż oglądając ich mecze nie można się nudzić.Jednak Barcelona jak dla mnie jest zespołem dojrzalszym z zawodnikami w składzie którzy zdobywali Mistrzostwo Świata czy Europy.Zespół Arsenalu złożony z młodych solidnych zawodników którzy są głodni sukcesów.Zespół który w ważnych meczach zazwyczaj zawodzi czy to ligowych czy w Europejskich Pucharach.Według mnie Barcelona na każdej formacji prezentuje się solidniej od Arsenalu i to duma Katalonii będzie świętować awans dalej który rozstrzygnie się pewnie na Camp Nou.
TYP : awans Barcelona

VS

Drugim spotkaniem które w kolejności pewności powodzenia stawiam na drugim miejscu to pojedynek Marsylii z Manchesterem United.Marsylia prowadzona przez Didiera Deschampsa stanie przed nie lada wyczynem wyeliminowania wielkiego Manchesteru.Według mnie losy awansu rozstrzygną się w Anglii gdyż United w tym sezonie nie radzą sobie za dobrze w potyczkach wyjazdowych.Co innego na Old Trafford gdzie zdołało zremisować jedynie West Bromwich.Drużyna Francuzka ma w swoim składzie wielu ciekawych graczy takich jak Argentyńczyk Heinze Lucho Gonzalez Mathieu Valbuena Brandao czy Gignac.Są to zawodnicy znani dla rzeszy kibiców ale czy mogący zatrzymać &quot;Czerwone Diabły&quot;??Nie sądzę by United odpadli w tej parze gdyż umiejętności i doświadczenie to coś w czym United przewyższają Marsylie o głowę.Moim zdaniem pewny awans United.

Typ : awans Manchesteru
VS

Kolejne spotkanie to pojedynek Hiszpańsko - Niemiecki.Valencia - Schalke.Patrząc po ostatnich poczynaniach zespołu Schalke rzec by można Neuer i 10 koszulek..Gwiazdy jak Raul Farfan Huntelaar ostatnio zawodzą i moim zdaniem są już mocno wypalone by zdziałać coś w meczu z Valencia.W tym spotkaniu jednak w pierwszej kolejności myślę postawić zwycięstwo zespołu Hiszpańskiego u siebie gdyż Valencia znakomicie spisuje się na własnym obiekcie.Myślę że sprawa awansu rozstrzygnie się już w pierwszym meczu.niepewny jest podobno występ Maty ale przecież jest Soldado czy Aduriz.Nie widzę tutaj szans w pierwszym meczu dla Niemców a i o awans będzie bardzo ciężko.
Typ : Valecnia 1 (1 mecz)
awans Valencia

VS
Bukmacherzy w tym spotkaniu faworyzują zespół Włoski.Ja jednak jestem za zespołem z Doniecka.Drużyna ta od kilku sezonów jest bardzo mądrze budowana.W tej edycji ligi mistrzów dostała się do 16 najlepszych drużyn co jest wielkim sukcesem dla nich.Roma widziałem wczoraj w meczu z Napoli i szczerze mówiąc niczym nie zachwycili.Jeśli Szachtar nie zawali pierwszego meczu (nie powinni) to na Donbas Arena mogą świętować awans do 8 najlepszych zespołów w Europie.Dodam tylko że stadion Szachtara to istna twierdza gdzie od otwarcia (połowa 2009 roku) nie przegrali żadnego meczu.Kurs bardzo kusi jedyną zagadką jest obecna forma Ukraińców gdyż jest tam przerwa w sezonie.Myślę jednak że będzie dobrze i Szachtar sprosta zadaniu.
Typ : awans Szachtar VS

Tej pary miałem nie ruszać.Lecz patrząc na osłabienia Kogutów i coraz lepszą formę Milanu kieruję się ku stawianiu na &quot;cwanych&quot; Włochów.Tottenham już i tak jak na debiutanta w Champions League zrobił znakomity wynik.Milan jednak myślę będzie za trudnym rywalem dla Londyńczyków.Typ trochę zapożyczony od Robsona który opisał o tym meczu w swoim dziale.
Typ : awans Mialan
Liga Europy później.​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
UEFA Europa League

VS

Nasz &#39;rodzynek&quot; w europejskich pucharach skonfrontuje się z Portugalską drużyną.Wielkie nadzieje w Polsce wiążą wszyscy sympatycy Poznaniaków co do tego meczu.Ja jednak nie jestem aż tak optymistyczny i grał będę na Bragę.Zespół z Portugalii jest bardzo mocny na swoim stadionie gdzie o remis Lechowi będzie bardzo ciężko.W Poznaniu jednak może się wydarzyć wszystko.Wątpliwe jest jednak to aby Lech u siebie wygrał 2 lub więcej bramkami.A ewentualna jedno bramkowa zaliczka jest spokojnie do odrobienia przez Bragę.Chciałem tutaj w pierwszym meczu postawić Braga strzeli ale decyduje się na awans Portugalczyków.Dzisiaj jeszcze wieczorem obejrzę ich mecz z FC Porto i zastanowię się na jakim kuponie zagrać to spotkanie, TYP : awans Braga VS

Drugi pojedynek którym się zainteresowałem to spotkanie pomiędzy Benficą a Stuttgartem.Benfica to piekielnie mocna ekipa na własnym podwórku gdzie odbędzie się pierwszy mecz.Stuttgart bardziej niż meczami w pucharach będzie skupiony na ratowaniu Bundesligi gdyż to co aktualnie gra ten zespół to totalny piach.Według mnie Benfica już w pierwszym meczu zapewni sobie awans spokojnie ogrywając słabych Niemców. TYP : Benfica 1 (1mecz) awans Benfica

VS

Potyczka Szwajcarsko - Rosyjska.Wszyscy pamiętamy doskonałe występy zespołu z Berna w tegorocznej edycji europejskich pucharów gdzie ogrywali Tottenham Getafe czy Stuttgart.Zenit natomiast fazę grupową przeszedł jak burza zdobywając komplet 18 punktów.Zespoły Rosyjskie w ostatnich latach dobrze prezentują się w Lidze Europejskiej(Puchar Uefa) i awans Zenitu nie podlega raczej dyskusji. TYP : awans Zenit

VS
Kolejny pojedynek z udziałem Rosyjskiego teamu.CSKA to solidna marka nie schodząca poniżej swojego poziomu.W tej edycji Ligi Europy jedynie 1 remis w fazie grupowej gdzie nie grali już o nic.Reszta meczy pewne okazałe zwycięstwa.PAOK awans wywalczył w ostatnim meczu wygrywając niespodziewanie w Zagrzebiu.Moim zdaniem ich przygoda z tegoroczną edycja pucharów skończy się na dwu meczu z CSKA. TYP : awans CSKA VS
Potyczka &quot;sąsiadów&quot;.Z pierwszego punktu widzenia wydawało by się że mecz jest &quot;no bet&quot;.Z drugiej strony Sevilla w tym sezonie to przeciętny zespół który już przegrywał z byle kim.Porto bardzo mocne na własnym stadionie a i w Hiszpanii o korzystny wynik nie powinno być ciężko.Typ po części zapożyczony również od Robsona.
TYP : awans Porto
Kupony z opisanych spotkań jutro

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
⚽ Juventus Turyn - Inter Mediolan
Typ : under 2,5 |1,98|
⚽ Espanyol - Real Madryt
Typ : 2 |1,40|

⚽ Benfica - Guimaraes
Typ : 1 |1,30|

⚽ Braga - FC Porto
Typ : obie strzelą |1,76|

AKO : 6,34
Stawka :
15,00 PLN
⛔
15,00 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS
Typ : awans Porto
Kurs : 1,67
VS
Typ : 1
Kurs : 1,72
VS
Kurs : 1,75
VS
Typ : awans Szachtar
Kurs : 2,02
AKO : 10,15
Stawka : 50,00 PLN
⛔
50,00 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
VS
Typ : awans Barcelona
Kurs : 1,22
VS
Typ : awans Manchester
Kurs : 1,25
VS
Typ : awans Benfica
AKO : 2,55
Stawka : 400,00 PLN​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik

VS
Typ : awans Valencia
Kurs : 1,65
VS
Typ : awans Porto
VS
Kurs : 1,55

AKO : 4,27
Stawka : 100,00 PLN​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
⚽ AC Milan - Tottenham Londyn
Typ : awans Milan |1,75|
⚽ Valencia - Schalke 04
Typ : awans Valencia |1,65|
⚽ AS Roma - Szachtar Donieck
Typ : Szachtar strzeli |1,50|

⚽ PSG - BATE
Typ : awans PSG |1,35|
⚽ Sporting Braga - Lech Poznań
Typ : awans Braga |1,62|
⚽ Zenit - Young Boys
Typ : awans Zenit |1,23|

⚽ CSKA Moskwa - PAOK Saloniki
Typ : awans CSKA |1,23|
⚽ Lyon - Real
Typ : awans Real |1,20|
⚽ Marsylia - Manchester United
Typ : awans Manchester |1,25|

AKO :
21,50
Stawka :
50,00 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
⚽ Fulham Londyn - Chelsea Londyn
Typ : obie strzelą NIE |1,90|
AKO : 1,90
Stawka :
10,00 PLN

✅ 9,00 PLN

Coś na wzór wczorajszego overu w meczu Juventus - Inter ???? #39
⚽ Fulham Londyn - Chelsea Londyn
Typ : suma goli 2-3 |2,00|
AKO : 2,00
Stawka :
10,00 PLN
⛔ 10,00 PLN
Cieszy kolejny trafiony typ &quot;przeciw forumowiczom&quot; Jednak drugi zakład lekko nie przemyślany

Do góry Bottom