typer-108445
Użytkownik
Kursy Nairo był taki od razu po dodaniu, jak kilka osób zagrało to wiadomo że się odwróciły ????
Skoro dzisiaj Henao nie był w stanie go zgubić, to jutro, na krótszym podjeździe też mu się nie uda. Do tego Purito ma najlepszą ekipę do pomocy i kasowania skoków. Jeśli dojadą razem to oczywiście Hiszpan jest murowanym faworytem w sprincie. Wygrał w ten sposób już dwa razy na tym wyściguOptymistycznie podchodzę do jutrzejszego dnia z trzykrotną wspinaczką pod Aia. Jest to mój ulubiony etap z tegorocznego programu.
To ja dodam, że warto też pomyśleć nad typem w Unibet, że Tony Martin - NIE WYGRA dzisiejszego etapu po kursie 1.40Tony Martin TOP 3? NIE @ 2,37 Bet365
Bez przesady żeby Martin na takiej czasówce był faworytem po @2,5. Dzisiaj bardzo mocno pracował dla Kwiatkowskiego na zjazdach i wyglądał na lekko podjechanego, dwa dni wcześniej pracował w ucieczce z Danielssonem i też dawał mocne zmiany. Jutro o wygraną powalczą liderzy wyścigu. Faworytem dla mnie jest najlepiej jeżdżący na czas czyli Kwiatkowski, potem Henao, Quintana, Spilak, mimo wszystko Rodriguez, Tidżej a także Izaguirre dobrze jeżdżą na czas, jest sporo faworytów w końcówce jest nawet 20% nachylenia, Martin nie jest w stanie nadrobić tyle czasu w 1 części by obronić się na podjazdach.