adrians-71951
Użytkownik
Macie chyba jakieś trefne informacje na temat tego podjazdu...
Pinek kopiuje ofertę od 365 tylko wystawia wyższe kursy.Nie dość,że tylko Bet365 i Pinnacle wystawiają pary,to jeszcze wszystkie takie same
Czyli wydaje mi się że w tym wyścigu pójdzie wszystko w stronę Stevena. Był jeszcze Lu Lu Sanchez ale dzisiaj odpadł i strata w generalce za duża. Steven w TA spisywał się średnio ale tam tylko testował nogę tu widać po pierwszych etapach że przyjeżdża w czołówce także zależy mu na klasyfikacji generalnej. Danielson z Garminu to dobry zawodnik tylko zespół raczej nie jedzie na niego tylko na Daniela Martina który dzisiaj wyglądał bardzo dobrze i wyraźnie sadzi się na ten wyścig. Kurs na pewno zawyżony w Bet365 odwrotnie wystawione także można nawet robić surebeta.Robert Gesink szybko wrócił do przyzwoitej sprawności po złamaniu kości prawego uda jakiej doznał pod koniec zeszłego sezonu i liczy na dobry występ w ardeńskich klasykach i Tour de France.
- Nadal zauważam dużą różnicę między obiema nogami. Staram się jak tylko mogę usprawniać prawą, ale to nie jest takie proste jak wszyscy uważają. Ale w kolarstwie można zrobić niemal wszystko - mówi kolarz Rabobanku.
- Teraz staram skupić się na klasykach. Liczę, że znów powrócę do światowej czołówki. Zrobię wszystko aby powtórzyć, a nawet poprawić moje wyniki w Amstel Gold Race, Fleche Wallonne i Liege-Bastogne-Liege.
za http://forums.rowery.org
gdzie to miałeś? bym go zjadł :grin:Samu z Lulu po 2,25