Niestety nie miałem od wczoraj za dużo czasu, więc wrzucam info o wszystkich czterech kuponach, które puściłem, poczynając od tego zakończonego, pomiędzy Chelsea a Napoli.
Chelsea Londyn vs Napoli
Kurs: 1,72 (1)
Buk: Betsson
Data: 14-03-12, 20:45
Stawka: 5€
KOMENTARZ: Pisałem tu analizę, że w spotkaniu padnie pewnie over 2,5, a co bardziej śmiali mogą ryzykować 3,5 - no i udało się. Byłem jednak bardziej asekuracyjny i obstawiłem zwycięstwo The Blues. Udało się.
Ath. Bilbao vs Manchester United
Kurs: 2,45 (2)
Data: 15-03-12, 19:00
KOMENTARZ: Co prawda uważam, że Czerwone Diabły mają totalnie w nosie Lige Europy, ale po tym co pokazali w pierwszym meczu na język nasuwa się jedynie stwierdzenie: - hańba. Przy tak potężnym kursie, warto zaryzykować, bo oni po prostu muszą się zrekompensować.
KOMENTARZ POMECZOWY: Straszna wpadka. Nie wiem, co mnie pokusiło. Cóż,
LE dla United to wstyd, w pewnym sensie, nic dziwnego, że przeszli koło tego starcia całkowicie obok. Nauczka na przyszłość. Mecz zakończył się wynikiem 2:1 dla Bilbao.
Udinese vs AZ Alkmaar
Kurs: 2,00 (1)
Data: 15-03-12, 19:00
KOMENTARZ: Co prawda włosi już pokazali, że z ich piłką najlepiej nie jest, ale uważam, że Udinese jest jedną z tych formacji, które chciałoby się o ten "mało znaczący puchar" ubiegać. Obstawiam na nich również ze względu na bardzo wysoki kurs.
KOMENTARZ POMECZOWY: Kiedy na początku AZ dostało czerwień, byłem przekonany, że się uda. Trzeba jednak przyznać, że ten mecz to ogromna nerwówka, gdyby goście strzelili karnego, byłoby 2:2 i... pozamiatane.
Besiktas vs Atletico Madryt
Kurs: 2,05 (2)
Data: 15-03-12, 21:05
KOMENTARZ: Kiedyś ceniłem sobie Atletico za ich wolę walki z Realem, ale potem doszło do mnie, że to jeden z najbardziej nieprzewidywalnych klubów. Grają strasznie w kratkę i nie zdziwie się, jeśli Besiktas wygra 4:0 (kurs mają niezły), mimo wszystko ryzykuje, mogliby chociaż raz w tym roku pokazać, że Falcao i spółka to ludzie, którzy walczą nawet mimo korzystnego rezultatu z pierwszego pojedunku.
KOMENTARZ POMECZOWY: Odetchnąłem z ulgą. 3:0 na wyjeździe i awans. Cóż, Atletico nadal będzie najbardziej nieprzewidywalną drużyną w Europie, jak dla mnie ;-)