>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

kha1: typy z lig europejskich

kha1 40

kha1

Użytkownik
⚽ Dijon vs PSG
Kurs: 1,85 (2)
Buk:
Betsson
Data: 11-03-12, 17:00
Stawka: 10€
Komentarz: Szerszą analizę na temat tego starcia znajdziecie pod tym linkiem, w dziale Ligue 1.
Komentarz pomeczowy: Drugi raz PSG ratuje punkty w ostatniej sekundzie. Powinni tego Kevina Gameiro ozłocić. Kupon do przodu na koniec tygodnia.

kha1 40

kha1

Użytkownik
Niestety nie miałem od wczoraj za dużo czasu, więc wrzucam info o wszystkich czterech kuponach, które puściłem, poczynając od tego zakończonego, pomiędzy Chelsea a Napoli.
⚽ Chelsea Londyn vs Napoli
Kurs: 1,72 (1)
Buk:
Betsson
Data: 14-03-12, 20:45
Stawka: 5€
KOMENTARZ: Pisałem tu analizę, że w spotkaniu padnie pewnie over 2,5, a co bardziej śmiali mogą ryzykować 3,5 - no i udało się. Byłem jednak bardziej asekuracyjny i obstawiłem zwycięstwo The Blues. Udało się.
⚽ Ath. Bilbao vs Manchester United
Kurs: 2,45 (2)
Buk:
Betsson
Data: 15-03-12, 19:00

KOMENTARZ: Co prawda uważam, że Czerwone Diabły mają totalnie w nosie Lige Europy, ale po tym co pokazali w pierwszym meczu na język nasuwa się jedynie stwierdzenie: - hańba. Przy tak potężnym kursie, warto zaryzykować, bo oni po prostu muszą się zrekompensować.
KOMENTARZ POMECZOWY: Straszna wpadka. Nie wiem, co mnie pokusiło. Cóż, LE dla United to wstyd, w pewnym sensie, nic dziwnego, że przeszli koło tego starcia całkowicie obok. Nauczka na przyszłość. Mecz zakończył się wynikiem 2:1 dla Bilbao.
⚽ Udinese vs AZ Alkmaar
Kurs: 2,00 (1)
Buk:
Betsson
Data: 15-03-12, 19:00

KOMENTARZ: Co prawda włosi już pokazali, że z ich piłką najlepiej nie jest, ale uważam, że Udinese jest jedną z tych formacji, które chciałoby się o ten &quot;mało znaczący puchar&quot; ubiegać. Obstawiam na nich również ze względu na bardzo wysoki kurs.
KOMENTARZ POMECZOWY: Kiedy na początku AZ dostało czerwień, byłem przekonany, że się uda. Trzeba jednak przyznać, że ten mecz to ogromna nerwówka, gdyby goście strzelili karnego, byłoby 2:2 i... pozamiatane.
⚽ Besiktas vs Atletico Madryt
Kurs: 2,05 (2)
Buk:
Betsson
Data: 15-03-12, 21:05

KOMENTARZ: Kiedyś ceniłem sobie Atletico za ich wolę walki z Realem, ale potem doszło do mnie, że to jeden z najbardziej nieprzewidywalnych klubów. Grają strasznie w kratkę i nie zdziwie się, jeśli Besiktas wygra 4:0 (kurs mają niezły), mimo wszystko ryzykuje, mogliby chociaż raz w tym roku pokazać, że Falcao i spółka to ludzie, którzy walczą nawet mimo korzystnego rezultatu z pierwszego pojedunku.
KOMENTARZ POMECZOWY: Odetchnąłem z ulgą. 3:0 na wyjeździe i awans. Cóż, Atletico nadal będzie najbardziej nieprzewidywalną drużyną w Europie, jak dla mnie ;-)

kha1 40

kha1

Użytkownik
*UPDATE*

(Nie traktujcie tego posta jako spam, zawsze będę informował w nim, że zaszły zmiany w temacie. Dzięki.)

kha1 40

kha1

Użytkownik
⚽ Blackburn vs Sunderland
Kurs: 2,35 (1)
Buk:
Betsson
Data: 20-03-12, 21:00
Stawka: 6,69€

KOMENTARZ POMECZOWY: Akurat byłem po wypłacie, i zostało mi 6,69 do spożytkowania. Mecz Blackburn wydał mi się dobrym kandydatem. Gospodarze są ostatnio w formie, w przeciwieństwie do rywali. A jeśli dodamy do tego naprawdę szalony kurs - wychodzi bomba.
Niestety nie napisałem o tym wczoraj, ale praca mi nie pozwoliła. Dzięki temu kuponowi mogę wrócić do gry (chociaż planowałem chwilową przerwę)

kha1 40

kha1

Użytkownik
⚽ Racing vs Sevilla &amp; Malaga vs Rayo
Kurs: 3,89 (2 &amp; obie strzelą)
Buk:
Betsson
Data: 22-03-12, 20:00 &amp; 22:00
Stawka: 8,33€

KOMENTARZ POMECZOWY: Kupon łączony obstawiony typowo po analizie statystycznej. Fatalna forma Racingu i przyzwoita Sevilli sprawiła, że nie miałem niemal wątpliwości, kto wygra ten pojedynek. Natomiast w drugim meczu zagrały ekipy, które strzelają ostatnio bardzo, ale to bardzo dużo bramek. I padł wynik 4:2!

PS. Dzięki temu zlecam kolejną już w tym miesiącu wypłatę. Za pozostałości postawię na pewno w ten weekend.

kha1 40

kha1

Użytkownik
Właśnie postawiłem zupełnie nietypowy dla siebie kupon. Kombinacyjny, na trzy różne mecze Ligue 1. Nie będę przytaczał statystyk, po prostu mam jakieś dziwne przeczucie - wiecie pewnie jak to jest. Czasem człowiek złapie takiego bakcyla, i ciężko mu odpuścić.
Właśnie dlatego stawiam na zwycięstwa PSG, Sochaux oraz Lyonu w ten weekend. Do wyciągnięcia aż 450€ (prawie 1900zł) - postawiłem zakład na 40€ (jak wiecie, korzystam z bezpiecznych typów - od 5 do 15€, więc to spory skok)
⚽ Nancy v PSG (2) &amp; Sochaux v Brest (1) &amp; Rennes v Lyon (2)
Buk: Betsson
Data: 31-03 / 1.04.2012, 19:00 &amp; 21:00
Stawka: 38€ (kurs łączny 11,68)

Komentarz: To tylko trzy mecze. W pierwszym gra silne PSG, w drugim wracające na właściwy tor Sochaux. Najbardziej martwi rzecz jasna Lyon. Tu wszystko jednak leży w psychice zawodników. Są lepsi, niż ci z Rennes. I jeśli z takim podejściem podejdą do meczu - kasa jest moja.
Cóż, potrzebowałem takiego dreszczyku już od dawna, więc bez względu na wynik końcowy, ciesze się, że przekonałem się do takiego (w moich oczach) szalonego wybryku.
Komentarz pomeczowy: PSG zawaliło. Oglądałem mecz i nie mogłem się nadziwić, że tyle milionów przegrywa z zupełnie przeciętnym klubem. Ach, ta piłka! :)

kha1 40

kha1

Użytkownik
⚽ Swansea vs Newcastle
Data: 06-04, 17:30
Stawka: 10€ (2, kurs 2,95)
Komentarz: Swansea i Newcastle to drużyny, które grają mocno w kratkę. Wystarczy spojrzeć na ostatnie wyniki gospodarzy, dostali łomot od Tottenhamu i Evertonu, ale wyrywali punkty Fulham czy nawet Manchesterowi City. Sytuacja NUFC jest jednak o tyle lepsza, że ewidentnie wyszli już z kryzysu. Do tego, ciągle mają szanse (realne) na występy w Europejskich pucharach. Ostatnio w ładnym stylu ograli Liverpool oraz WBA. Trio ofensywnych piłkarzy: Ben Arfa, Cisse i Ba spisuje się idealnie.
Typerów zachęcam do różnych kombinacji. Po pierwsze, na pewno padną bramki. Gospodarze u siebie nie odpuszczają nigdy, natomiast siła przyjezdnych została podniesiona o niebywałego technika, Pappisa.
Można się tu typowo bawić w BTS czy Undery, ja jednak jestem totalnie urzeczony wysokim kursem na Newcastle. Za ich wygraną Betsson płaci aż 2,95. Trochę mniej, niż jak za mecz z LFC, ale to nadal koszmarnie dużo.

kha1 40

kha1

Użytkownik
⚽ #38 Newcastle vs Bolton
Data: 09-04, 16:00
Stawka: 28,84€ (1, kurs 1,54)
Komentarz: Akurat po wypłacie miałem na koncie ostatnią gotówkę, więc puściłem dosyć &quot;mocny&quot; kupon, raz jeszcze na Newcastle.
Nie ma się tu co rozwodzić nad tym spotkaniem zbyt dużo. Gospodarze są w gazie, a trio Arfa-Ba-Cisse gra piękny futbol. Jeśli natomiast sprawdzić statystyki gości, wychodzi niezły dramat.
Komentarz pomeczowy: NUFC znowu dało radę. A Cisse znowu strzela. Polecam zobaczyć akcje Ben Arfy - Messi może mu czyścić buty.

kha1 40

kha1

Użytkownik
⚽ #39 Ajaccio v Lyon (Puchar Francji)
Data: 10-04, 20:45
Stawka: 24,41€ (2, kurs 1,75)

Komentarz: Wybrałem to spotkanie ze względu na wysoki kurs. Co prawda Lyon gra na wyjeździe, ale tam od początku sezonu wpaja się graczom, aby wygrać jakieś trofeum. Najlepiej wszystkie. Stąd Puchar Francji, finał Pucharu Ligi oraz walka o podium Ligue 1.
1,75 to dużo, szczególnie, że ostatni mecz z AJ Auxerre zagrali na bardzo wysokim poziomie. Nie ma groźnych kontuzji, a Ajaccio gra najwyżej przeciętnie. Ostatnie cztery spotkania remisowało i wydaje sie, że walka o dobrą lokatę w lidze jest dla nich ważniejsza, mogą więc być pewne rotacje w składzie, których w Lyonie nie będzie niemal na pewno.
Komentarz pomeczowy: Czerwona kartka sprawiła, że Lyon mógł grać odważniej. I wygrał 4:0. Więcej o tym meczu możecie przeczytać na moim blogu (olweb.pl) - trzeci raz z rzędu kupon do przodu.

kha1 40

kha1

Użytkownik
⚽ #40 FC Nurnberg v Schalke 04
Data: 11-04, 20:00
Stawka: 22,72€ (2, kurs 2,31)

Komentarz: Zleciłem drugą wypłatę w ciągu dwóch dni na 20€, za pozostałość z ostatniej wygranej stawiam kupon na S04. Jak zresztą widzicie wyżej, ostatnio dosyć dobrze się wstrzeliłem w wybierane mecze. A ten zestawik wydaje się aż nadto oczywisty. Kurs ogromny, a forma obu ekip jednoznacznie wskazuje na wygraną gości. Tu nawet remis będzie katastrofą.
Wiecie, że Raul i Hunter zdobyli w tym sezonie dla Schalke aż 62 bramki? To przy koszmarnej formie Nurnbergii powinno być gwarantem sukcesu. Ich najlepszy strzelec (Tomas Pekhart) ma tych goli zaledwie siedem. Polecam kupon.
Komentarz pomeczowy: Za dobrze &quot;żarło&quot;. W 74. minucie było już 3:0 dla gospodarzy. Tragedia. Chyba nikt na świecie by takiego wyniku nie typował...

kha1 40

kha1

Użytkownik
*UPDATE*

(Nie traktujcie tego posta jako spam, zawsze będę informował w nim, że zaszły zmiany w temacie. Dzięki.)

kha1 40

kha1

Użytkownik
???? Juan Monaco (ARG) vs. Lukas Rosol (CZE) over 32,5 (1,74 @ betsson)???? Phillip Kohlschreiber (GER) vs. Leonardo Mayer (ARG) over 36,5 (1,87 @betsson)
Jest przerwa w rozgrywkach piłkarskich, na chwilę więc doskakuję do tenisa, a że trwa Roland Garros, to warto się zainteresować.

kha1 40

kha1

Użytkownik
⚽ #42 Buducnost vs Śląsk Wrocław
Data: 18-07, 20:00
Stawka: 15€ (1, kurs 3,50)

Komentarz:
Żałuje, że kupon puszczam na ostatnią chwilę, bo wcześniej kurs na gospodarzy sięgał 4,50 - ale mimo wszystko, ryzykuję. Polskie kluby - a szczególnie Śląsk - w ogóle mnie nie przekonują, więc jeśli tylko nie zagrają na 110% swoich możliwości, to niespodzianka stanie się faktem.
Zastanawiałem się też nad pojedynkiem Radwańskiej z Oudin, ale tym razem odpuszczam...

kha1 40

kha1

Użytkownik
⚽ #43 Fortuna Düsseldorf - Schalke 04

Data: 28-09, 20:30
Stawka: 15€ (2, kurs 1,88)

Komentarz: S04 uważam teraz za bardzo mocną drużynę. Co prawda Bayern pokazał im różnicę tego sezonu, ale wierzę, że jest to klub, który absolutnie będzie walczył o top 3, dlatego też nie mam wątpliwości, że w starciu z przeciętną Fortuną (raczej tak do końca nie wzorowałbym się ich aktualnymi statystykami, chociaż przyznać trzeba, że są dobre) będą zwycięzcy.

Mocą gości jest silna ofensywa, mocą gospodarzy z kolei defensywa. Wynik padnie raczej skromny (0:1 najpewniej), chyba, że Hunter rozwiąże worek z bramkami i skończy się wysokim 1:3 lub podobnie.

Do góry Bottom