Taaaa :]SIema
Jesli cie to pocieszy to ja bylem w plecy jakies 25 tys zl. Troche odrobilem ale jeszcze jest ponad 15 tys zl. Wkoncu zdalem sobie sprawe ze nie jestem juz gowniarzem i zaczalem myslec.
Od miesiaca nie wplacilem swojej kasy i juz nie wplace.
Mnie wykonczyl poker i zaklady:?
i wszystko wyjaśnia ???? aczkolwiek znam typka co z tego żyjeMnie wykonczyl poker [...]:?
wszystko ładnie pięknie sie prezentuje w Twojej wypowiedzi.Poker to całkiem co innego,wystarczy odrobina umiejętności i szczęścia i można spokojnie się utrzymywać z tego
Niekoniecznie. Do każdego rodzaju i typu gry potrzebny jest fart. Przykładowo w Black Jack przy przewadze nawet 2% czy 4% da się przegrać. A na Ruletce? Możemy grać systemem dającym nam 90% przewagi, jak się utopi to się utopi ???? A poker to odrębna bajka, ci co grają wiedzą co znaczy ryzyko i szanse na powodzenie. Dlatego nie zgodzę się, że jemu się "farci" lub jest geniuszem. Farcić się musi, geniuszem nie trzeba być do wygrywania.wszystko ładnie pięknie sie prezentuje w Twojej wypowiedzi.
albo dopiero zaczynasz grać i Ci farci, nawet przy tej "odrobinie" umiejętności i szczęścia albo jesteś geniuszem.
pozdrawiam.
Powiem tak: element szczescia w pokerze wystepuje, jest to nie do podwaznia jednak dobry gracz moze go zniwelowac, duzą iloscią dobrych decyzji, mowi sie ze szczescie i pech w dluzszym okresie czasu rowna sie 50 na 50, nawet jesli bedziesz mial wiecej pecha jak szczescia ale bedziesz podejmowal poprawne decyzje w dluzym okresie bedziesz na plus.Niekoniecznie. Do każdego rodzaju i typu gry potrzebny jest fart. Przykładowo w Black Jack przy przewadze nawet 2% czy 4% da się przegrać. A na Ruletce? Możemy grać systemem dającym nam 90% przewagi, jak się utopi to się utopi ???? A poker to odrębna bajka, ci co grają wiedzą co znaczy ryzyko i szanse na powodzenie. Dlatego nie zgodzę się, że jemu się "farci" lub jest geniuszem. Farcić się musi, geniuszem nie trzeba być do wygrywania.
Ale mimo wszystko ktos w pokerze MUSI wygrywac na dluzsza mete. Tak jak w kasynie moga przegrywac wszyscy, tak w pokerze przynajmniej jedna osoba na 10 musi wyjsc na plus. No, albo wszyscy wyjda na zero tj minimalny minus bo kazdy wygra i przegra tyle samo, tyle ze oberwie od prowizji ;p@Bandeo
czepiles sie tego geniusza . wiesz za pewne o co mi chodzi. troszeczke mnie zdziwiło ze ktos pisze ze wystarczy odrobina umiejetnosci, troche szczescia (tu sie zgodze) i mozna spokojnie byc na +.