alkoterror
Użytkownik
przypuszczam że taki sam jak w betclic x60Jaki obrót na expekcie?
wygrane w freerolach w www.yachting-poker.com podlegają jakiemuś obrotowi przed wypłatą, nie grałem tam wieki a coś takiego mi się kojarzy, wie ktoś może ?
przypuszczam że taki sam jak w betclic x60Jaki obrót na expekcie?
A da się go jakoś sprawdzić?przypuszczam że taki sam jak w betclic x60
wygrane w freerolach w www.yachting-poker.com podlegają jakiemuś obrotowi przed wypłatą, nie grałem tam wieki a coś takiego mi się kojarzy, wie ktoś może ?
Na czacie, albo najlepiej sobie samemu liczyć.A da się go jakoś sprawdzić?
nigdzie nie musisz na czacie prosić o usunięcie.. wbijasz w kasie normalnie nowy kod z promocji i grasz.. 0.04 możesz mieć na konciema ktoś jakiś pomysł na wydanie 0.04 na jollyseven gdzie w grach min stawka to 0.05? ????
nigdzie nie musisz na czacie prosić o usunięcie.. wbijasz w kasie normalnie nowy kod z promocji i grasz.. 0.04 możesz mieć na koncie
zwyobracać?jak to przetransportować
tzn ? przecież to free spin są ? ta kasa jest widoczna tylko w starburst, w innych już nie . Jaki obrót ?zwyobracać?
tez tak mialem, moze to ich sposob zeby nas nie skreslac z promocji ale i tak nie mamy szans z niej nic wyplacic nawet jak zrobimy obrotx50
oraz ostatnio na 100% obrót dokonany, a Ci mi na LC piszą, że problemy z mobilnym i zjechałem w pizdu wylądował do 0 :grin: coś tu śmierdzi.