zapytaj na live chat, ja tez nie widze info wydaje mi sie ze ta promocja jest dla wybranychjak mam konto w $ to za ile muszę zagrać aby zakwalifikować się do promocji ? pytam iż nigdzie na stronie nie widzę info o tej promocji
A jaki jest ten obrót? Standardowe 30?możesz nawet wpłacić i od razu wypłacić, a obracać później tylko wygraną ze spinów.
Ja zaraz wpłacam 65 zł i kręce ostatnio wpłaciłem 70zł i z podobnej promocji udało się wyciągnąc kilka stówTo wiem. Ale nie do końca tak ile chcę. Np. w starburst grając stawką 0,50pln ciężko ustrzelić wygraną za 25zł. 1pln na spin to raczej minimum, ale chyba optymalną stawką będzie 1,50-2zł. Kwestia wpłaty też nie wygląda różowo. Oczywiście możemy mieć mega-fart, i po wpłacie 20zł ustrzelić coś grubego w kilku strzałach. Jednak większość będzie musiała trochę "pokręcić". Tak więc 100zł wpłaty może być mało. Biorąc pod uwagę 3 dni kampanii, to tak pewnie z 200zł trzeba by wpłacić. Oczywiście biorę pod uwagę pech, i czarne scenariusze
no risk no fun. prosteTo wiem. Ale nie do końca tak ile chcę. Np. w starburst grając stawką 0,50pln ciężko ustrzelić wygraną za 25zł. 1pln na spin to raczej minimum, ale chyba optymalną stawką będzie 1,50-2zł. Kwestia wpłaty też nie wygląda różowo. Oczywiście możemy mieć mega-fart, i po wpłacie 20zł ustrzelić coś grubego w kilku strzałach. Jednak większość będzie musiała trochę "pokręcić". Tak więc 100zł wpłaty może być mało. Biorąc pod uwagę 3 dni kampanii, to tak pewnie z 200zł trzeba by wpłacić. Oczywiście biorę pod uwagę pech, i czarne scenariusze