ja zagrałem 40 rund po 2zł. na Starbust sypnęło, prawie zawsze tam wygrywammoże ktoś się podzielić swoim sposobem na wykorzystanie tych 80zł na sportigbet? chcę wpłacić po raz pierwszy i nie wiem jak najlepiej wykorzystać te 80zł ewentualnego zwrotu wiem że trzeba zagrać min. 20 rund czyli najlepiej jest zagrać 20 rund po 4zł ? na jakiej grze gracie ? pytam z ciekawości
Ja wpisywałem adres głównej placówki banku, routing Cię nie odotyczy, Swift/BIC każdy bank ma inny, IBAN to nic innego jak twój nr konta z "PL" przed nim.Witam ????
Mam pytanko odnośnie wypłaty z kasyna RTG locopanda. Otóż chciałbym wypłacić sobie kasę na konto bankowe (wire transfer) i zostałem poproszony o wypełnienie danych bankowych w formularzu faxback. I tak się zastanawiam co wpisać w polu: "Bank Adress"? Tu mam podać adres oddziału banku gdzie zakładałem konto czy jak? ???? Orientuje się ktoś moze?
Edit:
I które z tych pól mam jeszcze wypełnić:
- Routing No
- Swift / BIC
- IBAN Num.
??
To samo promo tylko od BetClick 10 spinów na TwinSpinDostałem sms od Betsafe,że dostaje 10FS na Twinspin mobile,no i były na koncie
Gonzo bo tam można trafić free fallsy a na Mega Fortune nawet jak trafisz gre o jackpota to wygrasz niewielemoze dla niektorych glupie pytanie, ale i tak przyda sie feedback: mam do wyboru 40 darmowych rund na Gonzo lub MegaFortune. Ktory slot wybrac?
Ostatnio miałem dzień później o godzinie 13-14.Tak a propos zwrotu...Kiedy przyznają zwroty?
Jeśli liczysz na dużą wygraną, potrzebujesz dużo szczęścia. I wtedy polecam Ci Gonzo, jeśli liczysz na większą regularność to wybierz Mega Fortune, takie moje doświadczenia z tymi slotami.Gonzo lub MegaFortune. Ktory slot wybrać
Nic nie mam tak więc zapewne tylko dla wybranychNa expekt mobilnym także 10 spinow na twinspin
Jak wpłacasz przez P24 to buk nie widzi z jakiego konta idzie kasa tylko ma konto pośrednika czyli P24Słuchajcie mogę w sportingbet wpłacić przez przelewy24 z mBanku, a ewentualnie wypłacić na alior sync? Wcześniej zawsze wypłacałem na mBank. Teraz chcę na sync wypłacić, ale na przelew do buka mam w nim za mało kasy. Więc wpłata z mBank. Tak więc przejdzie coś takiego?