O, świetna promocja. Na takich samych warunkach jak było ostatnio?
Mogę prosić linka do informacji nt. promocji?
Mark // Rusz dupe i w reszcie cos znajdz samemu bo jak na razie to jedyny Twoj udzial w dziale Hazard to same pytania i nic wiecej. Zaczynasz być żałosny.
A może po prostu nie żyje tym tematem? I nie wiem gdzie pewnych rzeczy szukać? Forum od tego jest, by wzajemnie sobie pomagać. Ktoś siedzi bardziej w tematyce
kasyna, drugi bardziej w tematyce zakładów bukmacherskich. Zadaje dużo pytań, to fakt. Bo pewnych firm, kompletnie nie znam, nie mam na ich temat żadnego zdania, i nie wiem gdzie szukać warunków obrotu, czy jest ta promocja również dla nowych użytkowników. Czy to źle że pytam? Czy łamie w ten sposób regulamin, czy robię coś złego, by pisać "że jestem żałosny"? - Nie chcesz, nie pomagaj, nie komentuj. Ale nie przeszkadzaj mi w zdobywaniu dla mnie niezbędnej wiedzy. I możliwe że też dla innych, którzy też chcieli by zadać podobne pytanie. Pozdrawiam, i proszę grzeczniej na drugi raz.
Mark // Kazda firma lub wiekszosc z nich ma swoj temat i tam jest 90% informacji o ktore pytasz .Najczesciej sa na 1 stronie tego dzialu a jesli ich nie ma to tak jak w podpisie Szukaj nie gryzie i nie filozofuj bo takich co szli na latwizne bylo tu duzo.
Może faktycznie tych pytań za dużo zadawałem, ale wychodziłem z założenia, że po co mam szukać czegoś 30 minut, skoro ktoś, kto siedzi w tym fachu, da mi odpowiedź która mu zajmie minute? I tutaj nie chodzi o lenistwo, tylko niekiedy nie wiem gdzie danej informacji szukać. I powtarzam, forum jest od wzajemnej pomocy, a nie atakowaniu siebie. Jak ktoś nie wie gdzie znaleźć jakiś informacji/danych nt. skoków, to służę pomocą. Bo wiem że ktoś może błąkać się po internecie i nie znaleźć a dla mnie to minuta czasu. Każdy siedzi w swoim fachu, i z tego fachu może drugiemu świerzakowi pomóc i takie moje zdanie. Jednak dziękuje za informacje nt. tego że wiele moich pytań i odpowiedzi na nie znajduje się w dziale. Postaram się częściej szukać i zadawać mniej pytań.
Troche mniej banalnych