Wszystko się zgadza oprócz tego zablokuj. U mnie tego nie mawchodzisz przez komputer , logujesz sie , po lewej karta net +
i masz swoje dostepne karty fizyczne i wirtualne
Przy fizycznej masz
- zablokuj karte
- pokaz pin karty
- pokaz dane karty
blokujesz karte i wtedy wyrabiasz nowa i podajesz adres do wysylki
No to może po prostu zgłoś zgubioną kartę i tyle?U mnie tego nie ma chyba że dlatego że ja nie aktywowałem tej karty?!
no jak nie aktywowales karty to jak mozesz miec te opcje widoczne?U mnie tego nie ma chyba że dlatego że ja nie aktywowałem tej karty?!
Karta Skrill jest wydawana tylko w walucie EUR, więc przez to mogło się to pojawić (sam kiedyś tak miałem) a czy to była tak po za tym jakaś pierwsza transakcja, nowy sklep czy wszystko jak poprzednio?Pieniądze mam w walucie jedynie złoty, a wczoraj podczas zapłaty w sklepie na terminalu pojawił się komunikat o przewalutowaniu, miał ktoś kiedyś tak?
Jedynie nowy sklep reszta po staremu, i jeszcze skorzystałem z jakiegoś dziwnego bankomatu i również musiałem potwierdzic przewalutowanie i za wypłatę zapłaciłem 140 złKarta Skrill jest wydawana tylko w walucie EUR, więc przez to mogło się to pojawić (sam kiedyś tak miałem) a czy to była tak po za tym jakaś pierwsza transakcja, nowy sklep czy wszystko jak poprzednio?
Przy nowym sklepie to często spotykane więc nie ma co się martwić a wypłata z bankomatu pamiętaj aby zawsze wybierać BEZ przewalutowania, gdyż oni dodatkowo potrącają i za to zapłaciłeś a to wynika z tego, że karta właśnie w EUR więc zawsze odrzucaj przewalutowanie.Jedynie nowy sklep reszta po staremu, i jeszcze skorzystałem z jakiegoś dziwnego bankomatu i również musiałem potwierdzic przewalutowanie i za wypłatę zapłaciłem 140 zł
Post automatycznie złączony:
Dodam że bankomaty niby powinienem mieć za free bo konto Skrill vip