>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

K-1 and Showtime

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Zauważyłem, że nie ma na forum tematu o K-1 oraz Showtime, więc go zakładam. Mam nadzieje, że znajdą się entuzjaści tych gal, którzy zechcą podyskutować na ten temat.
A więc zaczynamy:

FieLDS K-1 WORLD GP 2010 IN SEOUL -FINAL16-
Saturday 2 October / Olympic Gymnasium 1st, SEOUL, KOREA:

Alistair Overeem vs Ben Edwards
Holland / Golden Glory Australia / Bulldog Gym

Jak dla mnie pewniak. Alistair to pretendent do tytułu poza tym mistrz wagi ciężkiej strikeforce. Ce****e go duża wytrzymałość, wielka siła i świetne umiejętności. Ben Edwards- nie jestem w stanie napisać dużo o tym zawodniku. Pojawił się na Zauważyłem, że nie ma na forum tematu o K-1 oraz Showtime, więc go zakładam. Mam nadzieje, że znajdą się entuzjaści tych gal, którzy zechcą podyskutować na ten temat.
A więc zaczynamy:

FieLDS K-1 WORLD GP 2010 IN SEOUL -FINAL16-
Saturday 2 October / Olympic Gymnasium 1st, SEOUL, KOREA:

Alistair Overeem vs Ben Edwards
Holland / Golden Glory Australia / Bulldog Gym

Jak dla mnie pewniak. Alistair to pretendent do tytułu poza tym mistrz wagi ciężkiej strikeforce. Ce****e go duża wytrzymałość, wielka siła i świetne umiejętności. Ben Edwards- nie jestem w stanie napisać dużo o tym zawodniku. Pojawił się na [K-1 OCEANIA GP 2010 Australia Canberra, gdzie finale zwyciężył ze znanym(chociaż ostatnio w nie najlepszej formie) polakiem(jak kto woli australijczykiem ???? Pawłem Słowińskim.
Typ: Alistair Overeem✅✅✅
Stawka: 10/10
Kurs: bet-at-home 1,12
bwin 1,09

Jerome Le Banner vs Kyotaro
France / Le Banner X tream Team Japan / Team Dragon

Wg bukmacherów brak tutaj pretendenta do wygranej(takie same kursy na francuza jak i japończyka ~1,80zl). Jerome Le Banner ma już najlepsze lata za sobą(niestety) lecz wciąż pozostaje w czołówce. Ostatnimi czasami cześciej zajmuje się grą w filmach niż trenowaniem. Jest jednym z tych którym nie udało się zdobyć mistrzowskiego pasa, a w pełni na to zasłużyli.
Ostatnia walka wygrana z Tyrone Spong, który kiepsko spisuje się po nabraniu masy i przejściu do wagi ciężkiej. Wcześniej przegrana przez KO w 1rundzie z Semmy Schilt(5 Dec. 2009),jeszcze wcześniej wygrana z emerytem Musashi(26 Sep. 2009), a jeszcze wczesniej:cool: przegrana z kiepsko spisującym się Ewerton Teixeira(28 Mar. 2009). Wielka i jedyna nadzieja japończyków Kyotaro.Młody, ambitny zawodnik, głodny sukcesu i posiadający nokautujące uderzenie. Wygrywał już z takimi zawodnikami jak: Peter Aerts, Gokhan Saki, Melvin Manhoef(jest to światowa czołówka). Należy dodać, że K-1 to japońska organizacja i Kyotaro to jedyny japończyk. Napewno beda chciali go &quot;przepchnac&quot; dalej co nie raz juz sie zdarzalo w przypadku innych japonskich zawodników.
Typ: Kyotaro✅
Stawka: 7/10
Kurs: bet-at-home. 1,8
bwin.com 1,85

Semmy Schilt vs Hesdy Gerges
Holland / Seido Kaikan Egypt / Pancration / Chakuriki

Jak dla mnie kolejny pewniak. Semmy Schilt aktualny mistrz raczej nie da się pokonać na samym początku egipcjaninowi, z którym wygrał na K-1 WORLD GP 2009 IN YOKOHAMA 28 Mar. 2009 poprzez jednogłośną decyzję. Hesdy Gerges zdobył pas Showtime w zwycięstwie nad Badrem Harim(Badr został zdyskwalifikowany za kopnięcie leżącego zawodnika). Egipcjanin nie dysponuje mocnym ciosem, jego ciosy nie robiły żadnego wrażenia na Harim. Co tu dużo pisać typuje zwycięstwo czterokrotnego i aktualnego mistrza świata.
Typ: Semmy Schilt✅✅✅
Kurs:bet-at-home 1,08
bwin 1,07

Ewerton Teixeira vs Peter Aerts
Brazil / Kyokushin Kaikan Holland / Team Aerts

Peter Aerts 3-krotny mistrz K-1, finalista K-1 WGP 2007,2006, niestety po zeszłorocznym odchudzeniu stracił siłę oraz kondycję. Mam nadzieje, ze wyciagnal wnioski i coś z tym zrobił. Mimo tego,uważam, że bez problemu jest w stanie wygrać z Teixeira, któremu ostatnimi czasami brakuje chęci do walki.
Typ: Peter Aerts✅
Stawka: 6/10
Kurs: bet-at-home 1,6
bwin 1,65

Gokhan Saki vs Freddy Kemayo
Turkey / Team Level France / Faucon Gym

O Gokhanie nie bede duzo pisał: światowa czołówska, dysponuje wszystkim tym, aby walczyć z najlepszymi, z roku na rok spisuje sie coraz lepiej. Freddy Kemayo kto to wogole jest:razz: przegrał ostatnio m.in z Alexey Ignashov(21 May. 2010) poprzez jednohłośną decyzję. Jeżeli przegrywa ze skorpionem, który można powiedzieć jest już emerytem to nie wiem co robi w finałowej 16.
Dla mnie wybór jest jasny i zarazem bardzo pewny...
Typ: Gokhan Saki ✅
Stawka: 8/10
Kurs: bwin 1,72

Errol Zimmerman vs Daniel Ghita
Curacau / Golden Glory Romania / Kamakura Gym

Daniel Ghita 4 zwycięstwa(z nikim znanym) i jedna przegrana z Semi Shilt. Można powiedzieć, że jest on &quot;nowy&quot; w K-1. Dysponuje umiejetnosciami lecz nie dość wysokimi,aby powalczyć w WGP Final 16. Errol Zimmerman doświadczony zawodnik Golden Glory, który moim zdaniem jest na wyższym poziomie niż przeciwnik. Powniniem pokonać romuna może nie przez knockout, ale mysle, że jednogłośna decyzja spokojnie...
Typ: Errol Zimmerman ⛔
Kurs:bwin 1,55

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
K-1 WORLD MAX 2010 IN SEOUL -70kg World Championship Tournament FINAL16
Sunday 3 October / Olympic Gymnasium 1st, SEOUL, KOREA

DRAGO vs Su Hwan Lee
Armenia / TEAM SHOW TIMESu Republic of Korea / T-Entertainment / Inchoen Moobi Gym

Drago hhhmmm czołówka K-1 chociaż po przejściu z Europejskich gal do K-1 stracił to coś. Myślę, jednak że nie pozwoli sobie na przegrana z koreańczykiem, który nie wygrał z nikim znaczącym
Typ: DRAGO ✅
Kurs:bet-at-home 1,55
bwin 1,6

Artur Kyshenko vs Mohamed Khamal
Ukraine / Captain Odessa Morocco / Vos Gym Amsterdam

Jak dla mnie pewniak. Artur Kyshenko jeden z pretendentów do tytułu. Finalista K-1 WORLD MAX 2008, K-1 WORLD MAX 2007 zdobywca trzeciego miejsca. Co tu dużo pisać: poprostu czołówka.
Mohamed Khamal zwycięzca K-1 WORLD MAX 2010 -West Europe Tournamen, stoczył 3 walki w K-1(3 wygrane), ale czy starczy to na Artura...hehe szczerze w to watpie.
Typ: Artur Kyshenko⛔⛔⛔
Kurs:bet-at-home 1,15
bwin 1,15

Giorgio Petrosyan vs Vitaly Hurkou
Italia / Satori Gladiatorium Nemesis Belarus / Patriot Gym

Aktualny mistrz wag lekkiej Giorgio Petrosyan stoczył ostatnią walkę K-1 w 26 Oct. 2009. O ile się nie mylę, miał póżniej kontuzję ręki(chyba złamanie). Jest odkryciem roku 2009 w K-1, nikt nie przypuszczał, że zdobedzie tytuł, a bez problemu wygrał walkę finałową z byłym mistrzem świata do 70 kg k-1 Andy Souwer.
Vitaly Hurkou świetny białoruski thai-boxer z bilansem K-1 3-0. Zawodnik prawdopodobnie z świętną przyszłością w K-1 lecz jest za wczesnie na pokonanie mistrza.
Typ: Giorgio Petrosyan✅
Kurs:bet-at-home 1,25
bwin 1,25

Mike Zambidis vs Chahid
Greece / Zambidis Club Morocco / Golden Team

Moim zdaniem trudny, a zarazem ambitny do typowania pojedynek. Bukmacherzy upatrują wygraną doświadczonego już zawodnika Mike Zambidis, który zawsze daje pokaz świetnych umiejętnościi agresywnej walki. Lecz ja upatruje tutaj zwycięstwo Chahid. Marokańczyk walczy bardzo mądrze, daje świetne pojedynki i myślę, że jest w stanie wygrać.Może jeszcze pózniej coś tutaj dopisze...EDIT: Dodam jeszcze, że warunki fizyczne na korzyść Chahida. Jeżeli będzie trzymał greka na dystans i walczył inteligentnie to zapewni sobie zwycięstwo.
Typ: Chahid⛔
Stawka: 5/10
Kurs:bet-at-home 2
bwin 2,1

UWAGA: Dodam, że w bet-at-home można łączyć walki w kupon kombinacyjny, a nie można robić tego w bwin.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
a ja mam pytanie do bardziej oblatanych w K1.
Planuje się wybrać do Warszawy na K1 WGP 2010 24 października i chciałbym się dowiedzieć czy warto. Patrzę na te nazwiska i jednak raczej nic mi nie mówią i nie chciał bym na marne jechać żeby zobaczyć jakiś półamatorów ;) więc właśnie chciałem się zapytać czy warto i ewentualnie czy ktoś jeszcze się wybiera na tą galę ? z Tego co widzę bilety w cenie podobnej do gali Włodarczyk-Robinson. A i jak z tym zainteresowaniem wokół tej gali ? będzie trochę ludzi? na boksie nie udało się wypełnić hali i lipa trochę by była jak by było z tysiąc osób na 5 tysięcznej hali ;)

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Tych nazwisk powyżej to raczej NIESTETY nie zobaczysz na tej gali ???? . Rozpiski turnieju nie znalazłem. Myślę, że jak się interesujesz tym sportem to warto zobaczyć. Poszukaj filmików z gali z zeszłego roku w Warszawie to dowiesz się jaak mniej więcej to wyglądało....

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
O masz. Ja gdzieś całą rozpiskę znalazłem ???? że niby lewa była ?
K1 jak i MMA za bardzo się jeszcze nie interesuje ale nie ukrywam , że co raz bardziej zaczyna mnie to ciekawić. Ja od tej gali nie oczekuje , że kogoś tam znanego zobaczę bo nie znam zbytnio zawodników K1 ale z głównym założeniem pojechałbym tam zobaczyć kawałek dobrego fajtu i dlatego też jutro pewnie pooglądam trochę filmików z podobnych gal. Dzięki ???? ????

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Obiecałem sobie, że póki nie oglądne K-1 WORLD MAX 2010 IN SEOUL -70kg World Championship Tournament FINAL16 to nie podam typów. PRzed chwilą oglądnołem, ale już późno więc nie bedę sie rozpisywał. Jutro(a właściwie dzisiaj) o godzinie 10 naszego czasu rozpocznie się K-1 WORLD MAX 2010 -70kg World Championship Tournament FINAL Tournament. Niestety uważam, że polak odpadnie w ćwierćfinale z Sato:/. Ogólnie oferta bukmacherska kiepska. Na bwinie tylko 3 walki. A więc przejdźmy do konkretów. Szybko i krótko:

Albert Kraus vs Giorgio Petrosyan
Stary mistrz kontra aktualny mistrz. Kraus już przegrał w zeszłym roku z Petrosyanem. Myślę,że to sie powtórzy.
Typ:Giorgio Petrosyan
Stawka: 9/10✅✅✅
Kurs: 1,3

Drago (ARM) vs Mohamed Khamal (MAR)
Mohamed Khamal jest niespodzianką. Wygrał moim zdaniem z wogole nie przygotowanym Kischenkom. Drago zaczął myśleć i zaczął wygrywać. MAm nadzieję, że powróci stary dobry Drago
Typ:Giorgio Drago
Stawka: 7/10✅
Kurs: 1,5

Mike Zambidis (GRE) vs Yuichiro Nagashima (JPN) 1.85
Mike dał świetną walkę w Final 16. Ewidetnie jest w formie. Niestety walczy z japończykiem w japońskiej federacji, więc można się domyśleć o co chodzi. Myślę, że Zambidisowi uda się jednak wygrać, możliwe, że dopiero w rundzie dodatkowej
Typ:Mike Zambidis
Stawka: 5/10✅
Kurs: 1,85

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Typowanie szybkie i najważniejsze skuteczne ???? . Żałuje tylko, że tak późno dałem typy i pewnie mało osób z nich skorzystało:/. Do tego dzisiaj w nocy nie chciał działać moneybooker(straciłem na to godzine:/) i nie przelałem pieniędzy także obstawiłem tylko typ na mike zambidisa za niewielką kwotę. Po oglądnięciu finałów pewnie coś tu napiszę. Następne typowanie pewnie koło 12 grudnia-finał ciężkiego k-1 - oj będzie się działo. I zachęcam do odwiedzaniu tematu i przedewszystkim dyskusji. Pozdrawiam!

premo23 18,5K

premo23

Użytkownik
K-1 finał 11.12.2010
Overeem - Spong
1.2 4.0
Spong dobry technicznie, ale warunki fizyczne Overeema i potężne uderzenie zniweluje wszystko, swoją drogą Alistair technikę też ma solidną.
Saki - Ghita
2.25 1.57
I tu zaskoczenie, wg mnie Saki może zaskoczyć szybkością i kombinacjami.
Mo - Aerts
2.4 1.5
Aerts zdecydowanie, nie sądzę, by tak doświadczony zawodnik dał się trafić cepami, które bije Mo. Jak przetrwa 1 rundę walka zdecydowanie na korzyść Petera Aertsa.
Schilt - Kyotaro
1.18 4.33
Ta walka wg mnie może również zaskoczyć, jeśli japończyk zdoła uciekać przeciwnikowi ma szansę na wygraną na punkty. Choć bezpiecznie postaiwłbym na Schilta.
Kharitonow - Jaideep
1.72 2.0
Sergei zdecydowanie, boksersko będzie miał ogromną przewagę, a treningi w teamie Golden Glory z zawodnikami jak Saki, Overeem na pewno poprawiły jego obronę low kicków.

Bwin

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Już 11.12.10 dojdzie do finału wagi ciężkiej: FieLDS K-1 WORLD GP 2010 FINAL Tournament. Krótko(i mam nadzieję, że skutecznie tak jak ostatnio) opiszę swoje typy. Niestety kursy nie są bardzo atrakacyjne:/:

Alistair Overeem vs Tyrone Spong✅✅✅
Typ:Alistair Overeem
Stawka:10/10
Kurs: 1,17
Bukmacher: bet-at-home
Myślę, że mistrz Strikeforce szybko zakończy ten pojedynek. Nie ma co do wyniku większych wątpliwości.

Mighty Mo vs Peter Aerts ✅
Typ:peter Aerts
Stawka:8/10
Kurs: 1,30
Mo w Final 16 tragiczna kondycja. Peter wrócił do formy po zeszłorocznym odchudzaniu. Uważam, że zbombarduje low-kick&#39;ami amerykanina i skutecznie uniknie jego nokałtującego ciosu. Walka może się skończyć wcześniej z powodu zakopanej nogi Mo ????

Gokhan Saki vs Daniel Ghita ✅✅✅
Typ:Gokhan Saki
Stawka:5/10
Kurs: 2,5
Myślę, że kurs zdecydowanie przesadzony na Sakiego. Możliwości zawodników jak najbardziej wyrównane. Ghita ma to coś i może zostać czarnym koniem tego turnieju, ale napewno ustępuje SZYBKOŚCI(takiej szybkości daawno nie widziałem u kogokolwiek) i koncycji Sakiego. Uważam, że warto zaryzokować dla tego kursu. Szanse oceniam na 50%/50%.

Semi Schilt vs Kyotaro ✅
Typ:Semi Schilt
Stawka:9/10
Kurs: 1,13
Aktualny mistrz walczy z japończykiem. Mam nadzieje, że nie dojdzie do jakiegos przekretu jak już to bywało w japońskiej organizacji. Japończyk nic ciekawego nie pokazał w walce w final 16 z doświadczonym francuzem. Stawiam na Schilta i myślę, że dojdzie on do finału

Errol Zimmerman vs Ewerton Teixeira ✅✅✅
Typ:Ewerton Teixeira
Stawka:4/10
Kurs: 1,8
Ciężki pojedynek do przewidzenia. Errol bedzie chcial się pokazać z dobrej strony po przegranej z Ghitą. Teixera całkiem nieżle sie prezentował w walce z Peterem. W tej walce może zdarzyć się wszystko. Stawiam niewielka kwote na Teixeire.

Zwycięzca K-1✅✅✅
Stawka:6/10
Kurs:2,6
Co roku stawiam na zwycięzce, niestety nie udało mi się od dwóch lat poprawnie go wytypować. Mam nadzieje, ze nastapi to tym razem. Myślę, że w finale spotka się Schilt i Overeem(chyba tym nikogo nie zakoczyłem ???? ). Ten rok należy do Overeem. Nieprawdopodobna siła ciosu, technika i kondycja zakończą panowanie Schilta.

Typy skomentuje po turnieju.
Pozdrawiam!

Otrzymane punkty reputacji: +10
snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP

Tak wygląda drabinka turnieju:

Czyli 2 dominatorów w K1 mogą się spotkać w finale i raczej tak będzie prawdopodobnie. Dużym zaskoczeniem jest brak Remy Bonjaski. Wiadomo, że Holender jest jednym z najlepszych zawodników. Już długo nie interesuję się K1 więc nie wiem czy kontuzja wyeliminowała Remy&#39;ego czy też słabsza forma z tego turnieju. Ciągle Peter Erts walczy co bardzo mnie dziwi, bo to jest stary zawodnik jednak doświadczenie jakie posiada pozwala mu walczyć ciągle na wysokim poziomie. Zagrożeniem dużym dla Schilta jest oczywiście Oveerem który miał z tego co pamiętam przygodę z federacją PRIDE. Jest to bardzo silny i w miarę dobrze wyszkolony zawodnik o podobnych warunkach jak Semy. Jednak Schilt to dla mnie drewno i ma sporo szczęścia, że wygrywa turnieje k1. Mam nadzieję, że jego czas dobiega końca i nie zostanie po raz 5 mistrzem K1.​

premo23 18,5K

premo23

Użytkownik
Remy ma poważną kontuzję oka, prawdopodobnie zakończył karierę, kolejne walki groziły ślepotą. A dodatkowo Badr Hari kłopoty z prawem ???? Także turniej bez dwóch solidnych zawodników, szczególnie szkoda, że Hari nie walczy.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Szkoda, że Remy ma tak poważną kontuzję. Lubiłem tego zawodnika za styl - te latające kolana :grin: Jednak zdrowie jest najważniejsze. Zapomniałem w ogóle, że Badr Hari również nie wystąpi na tym turnieju, a to świr niezły jest. Pamiętam jego walkę z Remy&#39;m Bonjaskim. Walka była bardzo ciekawa i wtedy Holender dostał cios jak leżał na glebie ( z tego co pamiętam ) i zamiast wstać i pokazać, że ma &quot;jaja&quot; udawał ciężko zamroczonego co spowodowało dyskwalifikację Hariego. Jak dla mnie stracił trochę w oczach, bo prawdziwy fajter czegoś takiego by nie zrobił. Oboje prezentują wysoki poziom i na pewno byli by zagrożenie dla dwójki Schilt, Oveerem .

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Alistair Overeem dopiął swego i pokonując nieśmiertelnego Petera Aertsa w finale został zwycięzcą K-1 World Grand Prix w 2010 roku. Dużym zaskoczeniem było to, że 40-letni Peter znalazł się w finale. Jednak po niesamowitym ale wykańczającym występie w półfinale ze Schemmy&#39;m Schiltem nie miał sił na ostatni pojedynek w finale i dość szybko przegrał z młodszym Holendrem Overeem.
Finał:
Alistair Overeem pokonał Petera Aertsa przez TKO, 1 runda.
Singh Jaideep pokonał Sergeia Kharitonova przez TKO, 1 runda.
Półfinały:
Alistair Overeem pokonał Gokhana Sakiego przez TKO, 1 runda
Peter Aerts pokonał Semmy’ego Schilta przez większościową decyzję.
Hesdy Gerges pokonał Yosukego Fujimoto przez TKO, 1 runda

Ćwierćfinały:

Alistair Overeem pokonał Tyrone’a Sponga przez jednogłośną decyzję.
Gokhan Saki pokonał Daniela Ghitę przez jednogłośną decyzję po rundzie dodatkowej.
Semmy Schilt pokonał Kyotaro przez jednogłośną decyzję.
Peter Aerts pokonał Mighty Mo przez TKO (wysokie kopnięcie), 1 runda

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Remy jak dla mnie papierowy mistrz, wygrywający często przychylnością sędziów.
Ale nie o tym. Turniej pewno ogladne na święta w eurosporcie. Strasznie cieszy mnie skutecznośc 100% ???? . Cieszę się równięż , że Overeem wygrał oraz szczególnie z tego, że udało mi się poprawnie wytypować walki Sakiego i Teixery. Spostrzeżeń z turnieju nie napisze, ponieważ nie ogladalem jeszcze(jw) ???? . Jestem zadowolony, że wreszczcie ktoś się włączył do dyskusji.
Pozdrawiam.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Jestem zadowolony, że wreszczcie ktoś się włączył do dyskusji.
Co prawda MMA, K1 itp nie ogarniam za bardzo jeszcze nie ogarniam i nie chcę się udzielać ale ogólnie zobacz jak dział Sporty Walki kuleje na tym forum. Szkoda bo boks czy MMA to bardzo widowiskowy sport , i fajnie się patrzy jak się piorą na pięści , kolana , łokcie itp ???? trzeba mieć nadzieję , że wszystko jakoś się rozwinie i Sporty Walki przynajmniej w pewnym stopniu dorównają innym działom ;) Snopdogg a teraz Ty dużo dobrego robicie dla tego działu i oby tak dalej ????
a i jeszcze premo i Vito Corleone dobrze temat ogarniają i BukmacherTSW ( boks)

premo23 18,5K

premo23

Użytkownik
Dokładnie, wkońcu zaczyna się tworzyć prawdziwy dział nt sportów walki ;)
A gala K1 jak zwykle na wysokim poziomie, nie ma to jak rano w sobotę wstać o 8mej śniadanko i takie widowisko.

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to na orangesport tv dzisiaj o 20 leci gala: it&#39;s showtime 44. Niestety nie znalazłem bukmachera u którego można to obstawić. Od siebie polecam wykupienie tego kanału: koszt chyba 9 zł za miesiąc, a mamy dostep na żywo do gal showtime i ufc. Ponadto na eurosporcie mają zacząc transmitować(co prawda nie na żywo) gale strikeforce. Jutro o 22 na eurosporcie 2 ostatnia gala strikeforca. Taki mały offtop z mojej strony;)

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Jutro odbedzie sie turniej FieLDS K-1 Dynamite. Niestety większośc walk w mma w organizacji dream, a na tej oraganizacji nie znam sie w takim stopniu jak na K-1. Typów niewiele i nie bede sie rozpisywal, bo nie mam czasu:

Alistair Overeem vs Todd Duffee
Kurs: 5dimes.com 1.204
Uważam, że Alister nie moze sobie pozwolic na przegrana z takim zawodnikiem. Tymbardzej, ze ostatnio uwazany jest w Japoni za &quot;boga&quot;:grin:

Gegard Mousasi vs Kyotaro
Typ:Kyotaro
Kurs: 5dimes.com 1.444
Mousasi mistrz w organizacji Dream. Waga o ile prawda na stronce 83.9 kg. Kyotaro jedyny liczący się ciężki japończyk w K-1.WAga około 100kg. Widzialem juz walki w K-1 MAX zawodnikow Dreama w formule K-1 i konczyly sie negatywnie dla tych z Dreama. Mousasi dobry zawodnik-widzialem jego walki w M-1, ale sadze, ze na zasadach K-1 powinien wygrac japonczyk(w japonskiej organizacji:grin ????
PS. Snoopdog jak dasz rade to napisz cos o szansach Mousasiego, bo ja tylko kilka walk jego w M-1 widzialem...

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Jutro odbedzie sie turniej FieLDS K-1 Dynamite. Niestety większośc walk w mma w organizacji dream, a na tej oraganizacji nie znam sie w takim stopniu jak na K-1. Typów niewiele i nie bede sie rozpisywal, bo nie mam czasu:

Alistair Overeem vs Todd Duffee✅✅✅
Kurs: 5dimes.com 1.204
Uważam, że Alister nie moze sobie pozwolic na przegrana z takim zawodnikiem. Tymbardzej, ze ostatnio uwazany jest w Japoni za &quot;boga&quot;:grin:

Gegard Mousasi vs Kyotaro⛔
Typ:Kyotaro
Kurs: 5dimes.com 1.444
Mousasi mistrz w organizacji Dream. Waga o ile prawda na stronce 83.9 kg. Kyotaro jedyny liczący się ciężki japończyk w K-1.WAga około 100kg. Widzialem juz walki w K-1 MAX zawodnikow Dreama w formule K-1 i konczyly sie negatywnie dla tych z Dreama. Mousasi dobry zawodnik-widzialem jego walki w M-1, ale sadze, ze na zasadach K-1 powinien wygrac japonczyk(w japonskiej organizacji:grin ????
PS. Snoopdog jak dasz rade to napisz cos o szansach Mousasiego, bo ja tylko kilka walk jego w M-1 widzialem...
Alistair Overeem pokonał Todda Duffee przez KO (lewy sierpowy), 1 runda, 0:19.
Gegard Mousasi pokonał Kyotaro przez jednogłośną decyzję.
Nie wiedziałem pojedynków, Kyotaro nie wiem co to odwalil-wstyd:;/:
Natomiast stawiajac dosc duzo stawke na Overeema, mozna bylo zarobic na sylwestra ???? -chociaż tyle;)
Zycze milego Nowego Roku...

Do góry Bottom