>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

K-1 and Showtime

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Nic w temacie dawno sie nie ruszało. Jest już marzec, a na oficjalnej stronie K-1 żadnych nowości. Terminarzu na rok 2011 brak:/. Troche mnie to dziwi, chyba rzeczywiście coś złego dzieje się z tą organizacją.
Natomiast organizacja &quot;It&#39;s showtime&quot; działa jak najbardziej. Już w niedzielę odbędzie się gala KICK-BOXING: It&#39;s Showtime 46, w której będzie można zobaczyć takich zawodników jak Andy Souwer, Gago Drago, Artur Kyshenko, Daniel Ghita, Hesdy Gerges. Transmisja na Orange Sport o godzinie 23.15 6 marca 2011(niedziela).
Poniżej rozpiska turnieju:

Napewno jest co typować. Nasuwa się tylko pytanie czy któryś bukmacher wystawi kursy na galę &quot;It&#39;s showtime&quot;:/?
PS. Mam do Was prośbę. Jeżeli ktoś znajdzie bukmachera u którego będzie można obstawiać w/w walki to proszę o wiadomość TUTAJ lub na PW. Z góry dzięki...

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Tak dziwnej walki świat nie widział. &quot;Bestia&quot; Sapp zmierzy się z...
To jak walka Davida z Goliatem. Pierwszy waży niespełna 80 kg, drugi wniesie na wagę... 90 kg więcej! Węgrzy zwariowali?

Informacja, która napłynęła z Węgier brzmi jak żart primaaprilisowy, ale takim nie jest. 1 maja w Budapeszcie w hali Papp Laszlo Sports Arena odbędzie się gala K-1 Hungary, podczas której walką wieczoru ma być starcie Dawida z Goliatem.

Dawid ma na imię Tivadar Kunkli, jest Węgrem i waży 78 kg (na zdjęciu). Goliat to słynny amerykański wojownik MMA Bob Sapp - wniesie on na wagę 170 kg!

Chwyt marketingowy czy nowa jakość w sportach walki? Węgrzy postanowili zestawić w bezpośrednim starciu - na zasadach K-1 - zawodników, których dzieli różnica aż 92 kg!

To jak walka Davida z Goliatem. Pierwszy waży niespełna 80 kg, drugi wniesie na wagę... 90 kg więcej! Węgrzy zwariowali?

Informacja, która napłynęła z Węgier brzmi jak żart primaaprilisowy, ale takim nie jest. 1 maja w Budapeszcie w hali Papp Laszlo Sports Arena odbędzie się gala K-1 Hungary, podczas której walką wieczoru ma być starcie Dawida z Goliatem.

Dawid ma na imię Tivadar Kunkli, jest Węgrem i waży 78 kg (na zdjęciu). Goliat to słynny amerykański wojownik MMA Bob Sapp - wniesie on na wagę 170 kg!

Chwyt marketingowy czy nowa jakość w sportach walki? Węgrzy postanowili zestawić w bezpośrednim starciu - na zasadach K-1 - zawodników, których dzieli różnica aż 92 kg!
Źródło: Sportfan.pl

Bob Sapp VS Tivadar Kunkli
Typ: 2
Stawka: 3/10
Kurs: 2.20
Bukmacher: unibet.pl

Nieoczekiwanie coś mnie skusiło, aby zerknac na dział mma w unibecie, patrze zdziwiony, a tutaj K-1. Oczywiście walka nie ma nic wspólnego z tą organizacją lecz odbywa się na jej zasadach. Dlaczego taki typ, a nie inaczej... Powyższe informacje z sportfana nie są moim zdaniem prawdziwe tzn. Bob Sapp na pewno nie waży już 170kg. Zastanawiam się czy on jeszcze wogole trenuje. Zaczyna zarabiać na swojej sławie (zdobytej już dosc dawno temu) jezdzac po galach europejskich i walczac z zawodnikami z krajow, w których sa organizowane gale. Stoczyl już na pewno jeden taki pojedynek w Szwecji(albo dwa, ale nie jestem pewny), gdzie przegrał ze Szwedem. Mało tego nie był nic w stanie zrobić-nawet tak jak zawsze nie atakowal przez pierwsze 30 sekund(co mnie zdziwilo). Widać było, że „forma” w lesie i obstawiam, że dalej tak jest. Został wygwizdany przez lokalną publiczność- po prostu parodia(ludzie spodziewali się gwuiazdy K-1 a tu taka lipa). O węgrze wiem niewiele(ale jak pogłębie swoją wiedzę to cos napisze, o ile mi się będzie chciało). Na jego korzyśc przemawia fakt, że walczy u siebie. Kto wie czy wynik tej walki nie jest już znany... Jeżeli węgier przetrwa pierwsze 30sekund i będzie unikał „cepów” Sappa to wygrana jest jego.

mike_18 42

mike_18

Użytkownik

Bob Sapp VS Tivadar Kunkli
Typ: 2✅✅✅
Stawka: 3/10
Kurs: 2.20
Bukmacher: unibet.pl

Nieoczekiwanie coś mnie skusiło, aby zerknac na dział mma w unibecie, patrze zdziwiony, a tutaj K-1. Oczywiście walka nie ma nic wspólnego z tą organizacją lecz odbywa się na jej zasadach. Dlaczego taki typ, a nie inaczej... Powyższe informacje z sportfana nie są moim zdaniem prawdziwe tzn. Bob Sapp na pewno nie waży już 170kg. Zastanawiam się czy on jeszcze wogole trenuje. Zaczyna zarabiać na swojej sławie (zdobytej już dosc dawno temu) jezdzac po galach europejskich i walczac z zawodnikami z krajow, w których sa organizowane gale. Stoczyl już na pewno jeden taki pojedynek w Szwecji(albo dwa, ale nie jestem pewny), gdzie przegrał ze Szwedem. Mało tego nie był nic w stanie zrobić-nawet tak jak zawsze nie atakowal przez pierwsze 30 sekund(co mnie zdziwilo). Widać było, że „forma” w lesie i obstawiam, że dalej tak jest. Został wygwizdany przez lokalną publiczność- po prostu parodia(ludzie spodziewali się gwuiazdy K-1 a tu taka lipa). O węgrze wiem niewiele(ale jak pogłębie swoją wiedzę to cos napisze, o ile mi się będzie chciało). Na jego korzyśc przemawia fakt, że walczy u siebie. Kto wie czy wynik tej walki nie jest już znany... Jeżeli węgier przetrwa pierwsze 30sekund i będzie unikał „cepów” Sappa to wygrana jest jego.

Ładny kursik wszedł. Walki nie wiedziałem-jak zobacze to cos napisze na jej temat...

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Nie wiem dlaczego, orangesport transmitowalo gale, ale tej walki nie...(?)Walka śmiech na sali.Tak naprawde w jakiej formule sie to odbywalo to nie wiem Sapp powinien zostać zdyskwalifikowany, ale oliwa sprawiedliwa i został znokautowany sierpowym(albo łokciem). Poniżej filmik-lepszego nie ma, ale mozna ogladnac i sie posmiac.
Skorzystałeś z typu-kliknie dzięki;)
http://www.youtube.com/watch?v=yxIubPRQNcY

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Informacja ze stronki K-1:

October 27, 2011 - Tokyo, Japan - FEG has announced that they decided to postpone &quot;K-1 WORLD GP 2011 IN NANJING FINAL16&quot;.

A press-release from FEG says they have been making an effort to hold K-1 WGP in Nanjing just before the date of the event but some issues FEG holds such as visa preparation have not been solved, Then they decided to postpone the WGP in Nanjing. In the release, They state they sincerely apologize to fans, fighters and all the persons concerned for this postponement, and also mention that further information will be announced after matters become certain.

Poza tym dzisiaj na Orangesport o 22 : It&#39;s Showtime 53: Teneryfa bedzie tam można zobaczyć walke mistrza K-1 Giorgio Petrosyan. POlecam!

mike_18 42

mike_18

Użytkownik
Witam. Niestety ostatnimi czasami mam tak mało czasu, że nawet tu nie zaglądam:/ Orietnuje sie ktos u ktorego buka da sie obstawc walke Crocop-Sefo?

Do góry Bottom