To do końca roku możesz jeszcze wypłacić bez stresu bo raporty będą przesyłane od 1 stycznia 2026.Może panika może nie. Ja mam w ciul hajsu do wypłaty więc trochę się zacząłem zastanawiać
Beda sprawdzac jetona od stycznia, lepiej wyplacac mniejsze kwotyDostaliscie mailowo info o zwiększeniu limitów w jeton?
You can now make single payments of up to $100,000, with a new daily spending limit of $1,000,000.
Do tego wyzszy limit dziennych wypłat w ATM.
ta MF w obstawie polskiej husarii dokona desantu na cyprBeda sprawdzac jetona od stycznia, lepiej wyplacac mniejsze kwoty![]()
Nie wiem no tak ktos na forum tutaj pisał zeby sie pilnowacta MF w obstawie polskiej husarii dokona desantu na cypr
a jakie to ma znaczenie gdzie ma siedzibe? zadneta MF w obstawie polskiej husarii dokona desantu na cypr
mi przyszla 3dni temu za darmo ,bo stara niby traci ważność, mimo iż jest ważna jeszcze rokZamawiał ktoś ostatnio kartę do konta Jetton ?
Mi właśnie przyszło info na maila, że dezaktywowali mi kartę (choć jest ważna jeszcze do sierpnia) i że w aplikacji mogę zamówić nową zupełnie za darmo, ale jak chcę to zrobić to pojawia się info że koszt to 100 euro.
Miał ktoś taką sytuację jeszcze ?
Czyli nic nie musiałeś robić, a oni ci sami kartę wysłali ?mi przyszla 3dni temu za darmo ,bo stara niby traci ważność, mimo iż jest ważna jeszcze rok
Muszę jakoś wypłacić kasę z ruska.Po co jeton jak już sprawdzają?
A kumam.Muszę jakoś wypłacić kasę z ruska.
Tak. przyszla niespodziewanie w tym tygodniuCzyli nic nie musiałeś robić, a oni ci sami kartę wysłali ?