>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jeton Wallet - opinie

xamon 134,7K

xamon

Użytkownik
Serio nie da się w pln zamówić karty? To lipa prowizje będą duże przy wypłatach z bankomatu jak kiedyś w ecopayz.

G 11,6K

gzjjr

Użytkownik
Pytanie czy jak się zamówi teraz w euro a później będą karty w PLN to czy będzie można zamówić drugą

P 33,5K

Przybłęda

Użytkownik
Tym co paplają ludziki na czatach u buków nie ma sensu zbytnio się kierować. Odsiedzieć 8 godzin i zjeść kanapkę, to jedyne ich merytoryczne zadania.

D 3,1K

damian09

Użytkownik
Serio nie da się w pln zamówić karty? To lipa prowizje będą duże przy wypłatach z bankomatu jak kiedyś w ecopayz.
Ja to teoretycznie widzę tak, tylko trzeba przetestować: Mamy kartę Jeton w EUR, doładowujemy nią jakieś konto walutowe (może Revolut) czy zagraniczne prowadzone w EUR i dalej przesyłamy we właściwe miejsce. Jak komuś nie robi różnicy 1 - 3 dni poślizgu to myśle że da rade wypłacić każdą kwote w EUR i wymienić ją po kursie międzybankowym.

G 11,6K

gzjjr

Użytkownik
To nawet nie będzie poślizgu. Można doładować kartą Jeton właśnie Revoluta na przykład, na Revolut wymienić na złotówki i wypłacić je w bankomacie

G 11,6K

gzjjr

Użytkownik
Ja już chyba wszystkim doładowywałem Revoluta 😀 Zen, dipocket, skrill, Eco. Nigdy nie było żadnych problemów. Karta jak karta. Ale wiadomo jak to z fintechami jest, trzeba uważać mimo wszystko i nie wsadzać tam dużej kasy

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Ja już chyba wszystkim doładowywałem Revoluta 😀 Zen, dipocket, skrill, Eco. Nigdy nie było żadnych problemów. Karta jak karta. Ale wiadomo jak to z fintechami jest, trzeba uważać mimo wszystko i nie wsadzać tam dużej kasy
Ale doładowywałeś by wypłacić czy grać u buka? Bo to dwie różne sprawy.

L 2,7K

loozer22

Użytkownik
Na tę kartę trzeba specjalnie przelać pieniądze bo chcę zapłacić i pokazuje mi że nie wystarczające saldo choć mam pieniądze na jettonie

Do góry Bottom