Ja to teoretycznie widzę tak, tylko trzeba przetestować: Mamy kartę Jeton w EUR, doładowujemy nią jakieś konto walutowe (może Revolut) czy zagraniczne prowadzone w EUR i dalej przesyłamy we właściwe miejsce. Jak komuś nie robi różnicy 1 - 3 dni poślizgu to myśle że da rade wypłacić każdą kwote w EUR i wymienić ją po kursie międzybankowym.Serio nie da się w pln zamówić karty? To lipa prowizje będą duże przy wypłatach z bankomatu jak kiedyś w ecopayz.
Ja tak robiłem skrillem. Wplata karta na revolut i wyplata w bankomacie albo na konto. Sporo kasy tak przeszlo i żadnych problemówPytanie czy Revolut nie podciągnie to pod pranie pieniędzy i nie zablokuje konta? Kiedyś miałem podobną sytuację w ecopayz.
Ale doładowywałeś by wypłacić czy grać u buka? Bo to dwie różne sprawy.Ja już chyba wszystkim doładowywałem Revoluta Zen, dipocket, skrill, Eco. Nigdy nie było żadnych problemów. Karta jak karta. Ale wiadomo jak to z fintechami jest, trzeba uważać mimo wszystko i nie wsadzać tam dużej kasy
Musisz przelać zapewne na subkonto w euro. Niestety sporo stracisz bo maja horrendalne przewalutowanieNa tę kartę trzeba specjalnie przelać pieniądze bo chcę zapłacić i pokazuje mi że nie wystarczające saldo choć mam pieniądze na jettonie
A wybierz jako główna walutę euro a nie PLNPrzelałem na konto w euro i dalej to samo, że brak środków