Dlaczego? Są przecież bankomaty sieci Euronet wypluwające euro.ale w bankomacie wypłacisz złotówki więc i tak jedno przewalutowanie będzie![]()
Nikomu nie polecam tych bankomatow. Wyplacalem tam ostatnio ze skrilla 1k to zabralo mi 120zl jakiejs tam oplatyEuronet rządzi się swoimi prawami, tam są zawsze prowizje. Jak próbowałem wypłacać z karty Eco która miałem w walucie euro to brało spore prowizje i tak.
Dzięki w takim razie za ostrzeżenie. To już chore, kasować takie prowizje przy wypłacie euro z konta w euro. Najwyżej raz spróbuję i dam znać, czy nadal kroją.Euronet rządzi się swoimi prawami, tam są zawsze prowizje. Jak próbowałem wypłacać z karty Eco która miałem w walucie euro to brało spore prowizje i tak.
Coś cicho właśnie w temacie. Na ich fejsie ani słowa, na stronie głównej tylko ta reklama wisi, że "niedługo". A wydawało się, że świąteczno-noworoczny okres to optymalny moment.Dajcie znać jak będzie coś więcej wiadomo o kartach i jak będzie je można już zamawiać![]()
Ja się dowiedziałem z supportu - karty od stycznia, a dokładnie jedna do konta w PLN. Czyli bez względu na ilość subkont karta do konta tylko jedna. Limit w bankomacie równowartość 250 funtów dziennie, płatności kartą do 45 funtów (maks 5 transakci) to też limit dzienny. O % czy opłatach z transakcji nic mi nie wiadomo. Co do wydania, nie z automatu - ma być po prostu gdzieś w opcjach "wnioskuj o karte".Na czacie piszą ze od nowego roku mają być karty
U mnie to nawet cisza z wypłatami. Zlecilem 2stycznia rano o 8:00 rano dzis patrze, że dalej jest oczekujaca na zatwierdzenie ale zlecenie wyplaty zmienilo się na 3stycznia 19:10. Zazwyczaj max 1dzien i była zatwierdzonaStyczeń ruszył ale póki co cisza z kartami
Miałem podobnie , wczoraj o 6 rano zleciłem wypłatę a dopiero dzisiaj o 14 zatwierdzili. Pewnie przez okres noworoczny taka obsuwa.U mnie to nawet cisza z wypłatami. Zlecilem 2stycznia rano o 8:00 rano dzis patrze, że dalej jest oczekujaca na zatwierdzenie ale zlecenie wyplaty zmienilo się na 3stycznia 19:10. Zazwyczaj max 1dzien i była zatwierdzona
Można. Trustly ostatnio mialo problemy, ale od jakiegoś czasu dziala bardzo dobrze. Kasa na revolut za pomocą Trustly w 1dzien roboczyPytanie. Czy kasę z Jetona można wypłacić na konto bankowe Revolut? Czy tylko na polskie konta?
Kiedyś próbowałem to zrobić i odrzucili. Wybrałem wtedy Trustly i nie pamiętam czy były jakieś inne opcje żeby puścić ta Jetona na Revolut. Może da się na kartę R. wypłacić?
Będę wdzięczny za info![]()
Nigdzie w PL nie znalazłem. Trzeba czekać na te karty. Pewnie inflacja ich powstrzymuje. Narzekamy na naszą, a w Turcji jest 30%.A ja mam takie pytanie, znacie jakieś sklepy w których można płacić z konta jeton lub jetoncash voucher? Jeśli tak proszę o linki.