Dlaczego? Są przecież bankomaty sieci Euronet wypluwające euro.ale w bankomacie wypłacisz złotówki więc i tak jedno przewalutowanie będzie
Nikomu nie polecam tych bankomatow. Wyplacalem tam ostatnio ze skrilla 1k to zabralo mi 120zl jakiejs tam oplaty Moze cos zle wcisnalem, nie wiem. Ale nawet ja ktory nigdy nie patrze na prowizje to zauwazylem.Euronet rządzi się swoimi prawami, tam są zawsze prowizje. Jak próbowałem wypłacać z karty Eco która miałem w walucie euro to brało spore prowizje i tak.
Dzięki w takim razie za ostrzeżenie. To już chore, kasować takie prowizje przy wypłacie euro z konta w euro. Najwyżej raz spróbuję i dam znać, czy nadal kroją.Euronet rządzi się swoimi prawami, tam są zawsze prowizje. Jak próbowałem wypłacać z karty Eco która miałem w walucie euro to brało spore prowizje i tak.
Coś cicho właśnie w temacie. Na ich fejsie ani słowa, na stronie głównej tylko ta reklama wisi, że "niedługo". A wydawało się, że świąteczno-noworoczny okres to optymalny moment.Dajcie znać jak będzie coś więcej wiadomo o kartach i jak będzie je można już zamawiać
Ja się dowiedziałem z supportu - karty od stycznia, a dokładnie jedna do konta w PLN. Czyli bez względu na ilość subkont karta do konta tylko jedna. Limit w bankomacie równowartość 250 funtów dziennie, płatności kartą do 45 funtów (maks 5 transakci) to też limit dzienny. O % czy opłatach z transakcji nic mi nie wiadomo. Co do wydania, nie z automatu - ma być po prostu gdzieś w opcjach "wnioskuj o karte".Na czacie piszą ze od nowego roku mają być karty
U mnie to nawet cisza z wypłatami. Zlecilem 2stycznia rano o 8:00 rano dzis patrze, że dalej jest oczekujaca na zatwierdzenie ale zlecenie wyplaty zmienilo się na 3stycznia 19:10. Zazwyczaj max 1dzien i była zatwierdzonaStyczeń ruszył ale póki co cisza z kartami
Miałem podobnie , wczoraj o 6 rano zleciłem wypłatę a dopiero dzisiaj o 14 zatwierdzili. Pewnie przez okres noworoczny taka obsuwa.U mnie to nawet cisza z wypłatami. Zlecilem 2stycznia rano o 8:00 rano dzis patrze, że dalej jest oczekujaca na zatwierdzenie ale zlecenie wyplaty zmienilo się na 3stycznia 19:10. Zazwyczaj max 1dzien i była zatwierdzona
Można. Trustly ostatnio mialo problemy, ale od jakiegoś czasu dziala bardzo dobrze. Kasa na revolut za pomocą Trustly w 1dzien roboczyPytanie. Czy kasę z Jetona można wypłacić na konto bankowe Revolut? Czy tylko na polskie konta?
Kiedyś próbowałem to zrobić i odrzucili. Wybrałem wtedy Trustly i nie pamiętam czy były jakieś inne opcje żeby puścić ta Jetona na Revolut. Może da się na kartę R. wypłacić?
Będę wdzięczny za info
Nigdzie w PL nie znalazłem. Trzeba czekać na te karty. Pewnie inflacja ich powstrzymuje. Narzekamy na naszą, a w Turcji jest 30%.A ja mam takie pytanie, znacie jakieś sklepy w których można płacić z konta jeton lub jetoncash voucher? Jeśli tak proszę o linki.