Panowie Mam konkretne pytanie i liczę na rzetelną pomoc osób które już tak robily.
Bede mia do wyplaty około 3k zł , ale chce wyplacic z bankomatu pierwsze 800zl by omijac prowizje 2% na tym 800, no i potem jakies 2100 okolo i chce to zrobić za jednym razem , robił ktoś tak już? wogole limity jakeis są? ja usunałem limit na karcie w apce .
czy lepiej wyplacic calosc 3k i olac to 2%
Czy wogole można tyle wyplacic jednego dnia z bankomatu , albo 2x - za jednym razem.
Z góry dziekuje
"Jeśli uznamy, że korzystasz z usługi w nadmiernym stopniu, poinformujemy Cię o związanym z tym ryzyku. Jeśli zjawisko to będzie się utrzymywało przez dłuższy czas, możemy ograniczyć Ci dostęp do usługi Revolut Wypłata w celu zabezpieczenia przed konsekwencjami nadużycia.
Zależy nam, by klienci wypłacali zaliczki w sposób odpowiedzialny, to znaczy tak, by pozostawić wystarczającą ilość środków na pokrycie nadchodzących wydatków w kolejnym miesiącu lub okresie rozliczeniowym."
znalazlem takie cos , ja robilem kilka dni pod rząd wypaty niedawno i bylo wszystko spoko , ale nie podoba mi sie ta formułka.