>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jeton Wallet - opinie

S 1,9K

syach

Użytkownik
Prawda jest taka, że trzymanie jakiejkolwiek większej kasy na którymkolwiek z tych szemranych portfeli czy quasi-banków typu Revolut, to kuszenie losu. Spójrzcie, kto fundował te ustrojstwa. Ruscy, Turcy... tyle że na kraj rejestracji wybierali np. UK.
Oczywiście, w takim portfelu nie możesz trzymać więcej niż maksymalny jednorazowy limit wypłaty. To tylko miejsce przerzutu.

P 33,5K

Przybłęda

Użytkownik
Czy przy każdej wpłacie na 22bet przez Jeton jest cashback 1% czy dotyczy to tylko pierwszej transakcji po założeniu konta ?
Co ciekawe, mając na Jeton ustawioną tylko walutę PLN od ręki można wpłacić na konto 22bet w euro. Bez zakładania jakiegoś subkonta w euro. Kwestia jak wychodzą te automatyczne przewalutowania na Jetonie - tu by trzeba mieć dłuższe doświadczenia z takowymi, czy zawsze jest to opłacalne.

A 0

arturo44

Użytkownik
Co ciekawe, mając na Jeton ustawioną tylko walutę PLN od ręki można wpłacić na konto 22bet w euro. Bez zakładania jakiegoś subkonta w euro. Kwestia jak wychodzą te automatyczne przewalutowania na Jetonie - tu by trzeba mieć dłuższe doświadczenia z takowymi, czy zawsze jest to opłacalne.
A jeśli mam konto Jeton w PLN i 22bet też w PLN to przelewając pieniądze z jetona na 22bet zapłacę jakąś prowizję?

G 88

Gebss

Użytkownik
Prawda jest taka, że trzymanie jakiejkolwiek większej kasy na którymkolwiek z tych szemranych portfeli czy quasi-banków typu Revolut, to kuszenie losu. Spójrzcie, kto fundował te ustrojstwa. Ruscy, Turcy... tyle że na kraj rejestracji wybierali np. UK.
W takim razie co robić? Jak działać w tej kwestii? Bo rozumiem, że sugerujesz, że mogą Ci nagle zawinąć hajs bez żadnego tłumaczenia?

P 33,5K

Przybłęda

Użytkownik
W takim razie co robić? Jak działać w tej kwestii? Bo rozumiem, że sugerujesz, że mogą Ci nagle zawinąć hajs bez żadnego tłumaczenia?
Myślę, że po prostu warto podejść zdroworozsądkowo i nie traktować ich jak konta bankowego. Wypłacać albo nawet większą kwotę do momentu wypłaty trzymać u buka, jeśli grasz w jakimś sensowniejszym niż ruski i jego krzaki. Niby Revolut i ci, którzy mają nad sobą nadzór instytucji finansowych z UK, są objęci w razie bankructwa gwarancjami zwrócenia klientom pieniędzy do pewnej kwoty, ale tu nawet nie trzeba bankructwa. Ktoś już wklejał tu kiedyś ten film:
Wystarczy, że łosie z jakiejś prawdziwej czy wydumanej przyczyny stwierdzą, że klientowi trzeba urządzić taką "weryfikację".

waska 131

waska

Użytkownik
Pytanko do użytkowników którzy już zlecali wypłaty na revolut czy jak zlecę wyplate na revolut w sobotę lub niedzielę pieniążki dojdą mi w poniedziałek? Jeton zatwierdza wypłaty w weekend?

P 33,5K

Przybłęda

Użytkownik
Jeśli kogoś interesuje, jak wychodzi w praktyce wymiana walut w Jetonie, to dziś sprawdziłem:
Za 1 euro dostaniecie 4.33 zł. W tej chwili w kantorach netowych w Polsce kurs tej wymiany to 4.59.

B 648

brof123

Użytkownik
no i co z tego ze ruscy , ja jak gralem pare lat temu za ogromne kwoty na 1x bet trzymalem u ruskow 20/30k i to dlugo , a wyplaty często szły po 5-10 kola codziennie byl taki okres i takie wyplatki szly w pare minut , a 1xbet to tez ruscy , z jetonem ani revo tez bez problem tylko mniejsze kwoty , tera poszlo 3k , a dlatego juz teraz bo nie mozna anulowac z kasy z jetona jak sie wysle , a nie chce stracic. tylko na revo usunalem sobie limity wyplat kart.
Ruskie buki moim zdaniem sa najlepsze i najbezpieczniejsze , najszybciej kasa i wyplata 3 minuty akceptacja u mnie ostatnio .
Post automatycznie złączony:

Pytanko do użytkowników którzy już zlecali wypłaty na revolut czy jak zlecę wyplate na revolut w sobotę lub niedzielę pieniążki dojdą mi w poniedziałek? Jeton zatwierdza wypłaty w weekend?
zatwierdza pewnie w PON , watpie ze do 12 , wiec pieniadze we wtorek . o dziwo raz czekalem 40h na akceptacje jetona , ale i tak wyplata dotarla po 2 dniach. max na wyplate sie czeka 2 dni na to wychodzi . wiec jak ci w pon zatwierdza , we wtorek ebdxziesz mial , ja to samo teraz zrobilem wczoraj juz przelalem by nie kusic losu bo wygrana ladna

Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
Heh, wole trzymac kase w tych szemranych Ruskich czy Tureckich portfelach niz w naszych bankach ktore moga w kazdej chcwili sprzedac Cie do jakiegos urzedu i pieniadze z bukmacherki i tak Ci skonfiskuja. Co do ruskich bukow krzakow, to nazywaja je tak tylko Ci co kombinuja. Maja jakies multikonta, poluja na binusy itp. Nigdy nie mialem problemu z 22bet/888starz a gram za sumy po 1-10k i na kontach trzymam po kilkadziesiat tys zl. Transakcje jeton-revo bezproblemowe. Wiadomo, ze nie raz chca mase dokumentow do weryfikacjii ale wszystko zawsze przechodzi.

B 648

brof123

Użytkownik
Heh, wole trzymac kase w tych szemranych Ruskich czy Tureckich portfelach niz w naszych bankach ktore moga w kazdej chcwili sprzedac Cie do jakiegos urzedu i pieniadze z bukmacherki i tak Ci skonfiskuja. Co do ruskich bukow krzakow, to nazywaja je tak tylko Ci co kombinuja. Maja jakies multikonta, poluja na binusy itp. Nigdy nie mialem problemu z 22bet/888starz a gram za sumy po 1-10k i na kontach trzymam po kilkadziesiat tys zl. Transakcje jeton-revo bezproblemowe. Wiadomo, ze nie raz chca mase dokumentow do weryfikacjii ale wszystko zawsze przechodzi.
dokladnie to opisales , mi tez chceli weryfikacje ostatnio np jetona:1xbet i 22bet , ale szybko zweryfikowali i u tych bukow nigdy nie miałem problemów. i nigdy mi źle zakładu nawet nie rozliczyli, jak ktoś gdzies na forum pisał.
A z portfelami tez wszystko na razie śmiga elegancko , z jeton na revo i wyplata kartą

Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
dokladnie to opisales , mi tez chceli weryfikacje ostatnio np jetona:1xbet i 22bet , ale szybko zweryfikowali i u tych bukow nigdy nie miałem problemów. i nigdy mi źle zakładu nawet nie rozliczyli, jak ktoś gdzies na forum pisał.
A z portfelami tez wszystko na razie śmiga elegancko , z jeton na revo i wyplata kartą
Wyslalem priv. Nie no, grajac niszowki nie raz zmienia kurs na juz postawionym kuponie twierdzac ze kurs byl bledny. Ale mam to gdzies i nie bede plakal jak ta gimbaza co tu wypisuje swoje zale.

B 648

brof123

Użytkownik
Wyslalem priv. Nie no, grajac niszowki nie raz zmienia kurs na juz postawionym kuponie twierdzac ze kurs byl bledny. Ale mam to gdzies i nie bede plakal jak ta gimbaza co tu wypisuje swoje zale.
Ja gram live to nie mialem na postawionym zmiany , tasmy/ako,kupony malo gram.
ale mialem zle rozliczone(chwilowo) np rzuty rozne,kartki, ale po czasie albo sami to poprawili , albo napisalem do nichna czacie i tez poprawka. dla mnie najlepszy buk - najlepsza oferta - ma wszystko od mozambiku do keni ;p , szybkie wyplaty , kursy normalne.

B 648

brof123

Użytkownik
Panowie Mam konkretne pytanie i liczę na rzetelną pomoc osób które już tak robily.

Bede mia do wyplaty około 3k zł , ale chce wyplacic z bankomatu pierwsze 800zl by omijac prowizje 2% na tym 800, no i potem jakies 2100 okolo i chce to zrobić za jednym razem , robił ktoś tak już? wogole limity jakeis są? ja usunałem limit na karcie w apce .

czy lepiej wyplacic calosc 3k i olac to 2%
Czy wogole można tyle wyplacic jednego dnia z bankomatu , albo 2x - za jednym razem.

Z góry dziekuje :)

"Jeśli uznamy, że korzystasz z usługi w nadmiernym stopniu, poinformujemy Cię o związanym z tym ryzyku. Jeśli zjawisko to będzie się utrzymywało przez dłuższy czas, możemy ograniczyć Ci dostęp do usługi Revolut Wypłata w celu zabezpieczenia przed konsekwencjami nadużycia.

Zależy nam, by klienci wypłacali zaliczki w sposób odpowiedzialny, to znaczy tak, by pozostawić wystarczającą ilość środków na pokrycie nadchodzących wydatków w kolejnym miesiącu lub okresie rozliczeniowym."

znalazlem takie cos , ja robilem kilka dni pod rząd wypaty niedawno i bylo wszystko spoko , ale nie podoba mi sie ta formułka.

Z 2,5K

ziemba

Użytkownik
Zadna instytucja oprocz banku nie lubi wyplat z bankomatu. Przelew, platnosci karta sa ok. Ale nie wyplaty w bankomacie. Jak bedziesz tak robil to revo zablokuje konto. Olej prowizje i wyplacaj normalnie. Jednorazowo mozesz max 1k czyli musisz zrobic 3wyplaty jedna po drugiej.

B 648

brof123

Użytkownik
Revolut zablokuje konto za wypłaty z bankomatu? Niby jakim cudem? Wypłacam już od 2 lat, takich wypłat miałem z tysiąc już
no żeby nie robili jaj , jednorazowo można 1k ?
można wyplacac z jetona na revo i odrazu wypłacac z revoluta bankomatem? bo zawsze tak robie , lubie gotowke - a nie chce zeby zablokowali mi konto

Do góry Bottom