Kod oddziału wpisz co chcesz. Nie jest ważnyCo należy wpisać podczas dodawania nowego konta bankowego w Jeton? To co było jasne to wpisałem (IBAN i SWIFT), ale niżej jeszcze były pola "numer konta" i kod oddziału, Zwariowałem i wpisałem tam odpowiednio IBAN bez tych 2-óch pierwszych liter (czyli numer 26-cyfrowy), a w kodzie oddziału podałem... jeszcze raz numer SWIFT. Będzie to hulać?
Normalnie przechodziło z Jeton na Revo tylko że ten drugi ostatnio ma jakieś swoje dziwne jazdy. Mi np. nie chciało przelać z MiFinity na Revo bo ten odrzucił.
tzn to jest na pewno cos po stronie revo bo jeton mi pokazal ze transakcja poszla, z kolei po stronie revo bylo "odrzucone" zapomnnialem dodac.Normalnie przechodziło z Jeton na Revo tylko że ten drugi ostatnio ma jakieś swoje dziwne jazdy. Mi np. nie chciało przelać z MiFinity na Revo bo ten odrzucił.
W czwartek rano wypłaciłem z jetona na revoluta, wczoraj z rana pieniądze już doszły. Standardowo czekałem 24h.tzn to jest na pewno cos po stronie revo bo jeton mi pokazal ze transakcja poszla, z kolei po stronie revo bylo "odrzucone" zapomnnialem dodac.
dzieki za szybka odpowiedz
gdyby revo pytalo "czy srodki pochodza z hazardu" to leciec w huja rozumiem?W czwartek rano wypłaciłem z jetona na revoluta, wczoraj z rana pieniądze już doszły. Standardowo czekałem 24h.
U mnie obyło się bez problemów, ale napisz do revoluta na czacie, akurat bardzo rezolutni tam ludzie pracują i problem wyjaśni się w momencie. Zobacz ewentualnie czy nie chodzi tutaj o kwestie prania pieniędzy lub związku z hazardem, oni lubią się doczepić do takich mankamentów.
Jak zlecisz rano, będziesz miał w ten sam dzień. Standardowy przychodzi mi na drugi dzień.Witam. Czy wypłata przez Trusty która kosztuje 12zl jest szybsza niż prselew standardowy?
Przychodzi wg sesji eliksir. Zleciłem wczoraj po 22 przyszło dzisiaj przed 11 (pierwsza sesja przychodząca w alior banku). Czas oczekiwania na akceptacje jest krótszy niż przy bezpłatnej wypłacie, dlatego tak szybko przychodzi. W weekendy nie działa (przynajmniej u mnie w alior banku). Przy zwykłym przelewie (tym bez opłaty 12zł) trwa to dłużej ze względu na czas akceptacji przez jetona oraz przychodzi przeważnie między 2 a 3 sesją przychodzącą w moim przypadku (alior bank).Witam. Czy wypłata przez Trusty która kosztuje 12zl jest szybsza niż prselew standardowy?
TRUSTLY POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄODPOWIEDZIALNOŚCIĄ UL. NOWOGRODZKA50/515 00-695 WARSZAWA37 1090 1694 0000 0001 3127 8326 (Santander Bank Polska S.A. 5 O. w Warszawie) wysyłają z santadera to masz instant (natychmiastowo)Mi do Santandera przychodzi w kilka minut, nawet w weekendy
Kod oddziału bez znaczenia. Ja wpisałem byle jakie liczby i tez poszlo.Już wiem, że w Jetonie zlecając przelew na konto Revolut, w polu "Kod oddziału" należy wpisać: XXX.
Natomiast mam pytanie, ponieważ zleciłem wreszcie swój pierwszy przelew korzystając z metody "Manual Bank Transfer", tej darmowej i jest napisane, że dojdzie w ciągu 0--48h. Wiem, że wybierając Trustly mógłbym otrzymać niemal natychmiast i teraz tak se myśle, że jednak trza było poświęcić te 12 złotych na ten luksus. Czy jednak wypłacał ktoś manualem i jak najszybciej dostał przelew?
OK, już wiem, zaraz nade mną opisali to gracze.. Zostawię jednak ten post, bo może ktoś będzie szukał kodu oddziału (źródło: wise.com)