Niepasteryzowany IMOA jaki kasztelan jest lepszy ten pasteryzowany czy ten co nie jest ?
Pije pije dobra piwko ,z kija eleganckie ????Nikt Leżajska nie pije?
Praktycznie każde piwo niepasteryzowane jest lepsze, a to, że są tak mało popularne jest spowodowane tym, że ludzie nie wiedzą co to znaczy niepasteryzowane :razz:A jaki kasztelan jest lepszy ten pasteryzowany czy ten co nie jest ?
Oczywiście, że pije. Bardzo dobre piwo - polecam (i jeszcze tanie). Ostatnio byłem w Leżajsku to wiadomo, trzeba było zapas zrobić.Nikt Leżajska nie pije?
odnalazłeś ? normalnie na sklepach we Wrocku nie ma tego piwa ?Ostatnio odnalazłem we Wrocławiu Lecha PILS. Dużo lepszy od Premium. Dobry smak, naprawdę polecam
ale jaja ... Ja jak wchodzę bo byle jakiego sklepu, sklepiku czy baru to półka z browarami zaczyna się od Pilsa .. niebywałe, taki miniaturowy kraj, a taki problem ;/Magiki, nie ma niestety. Tzn. teraz wiem, że jest w jednym ???? Na specjalnej półce z browarami z innych krajów i z całej Polski ogółem
Sącze sobie i stwierdzam, że ani mi ani nikomo z moich kumpli co piliśmy szczególnie nie przepadł ( a był zimny)Dębowe, ale muszę tego Kasztelana spróbować w najbliższym czasie.