>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jakie piwo

jancio09 35

jancio09

Użytkownik
Pije różne i każde jest inne.
Perła-za tą goryczkę
Tyskie-no jakaś taka moda mniej gorzkie ale dobre szczególnie chłodne
Tatra-tanie i dobre
Taka ma lista

szakal1991 362

szakal1991

Użytkownik
W zależności od pieniedzy jak nie ma to Goolman 9/10
Najlepsze piwo na świecie to HEINEKEN !!
Ale pije LEch i Zywiec ;DD
W sumie wszytko powyżej 2 zł ;D

magiki 42

magiki

Użytkownik
O tak, zimny Lech jak najbardziej. Smakuje mi też Heineken i w miarę Carlsberg, nie lubię zdecydowanie Żywca.
Żywca tez nie trawię &lt;bełt&gt; ... jeszcze jak jest ciepły i z puszki, matko kochana, szczochy nad szczochy :eek: .. Heineken i Carlsberg wiadomo kulturka ;)

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
No i to zależy wszystko od smaku. Dla mnie ma być gorycz, dlatego Żubr, Specjal ok, ale Carlsberg po 5 minutach od otwarcia jest nie do picia, rozgazowany i jak szczochy. A picie ciepłego piwa z puszki zupełnie mija się z celem, niezależnie jaka by to była marka ????

magiki 42

magiki

Użytkownik
No i to zależy wszystko od smaku. Dla mnie ma być gorycz, dlatego Żubr, Specjal ok, ale Carlsberg po 5 minutach od otwarcia jest nie do picia, rozgazowany i jak szczochy. A picie ciepłego piwa z puszki zupełnie mija się z celem, niezależnie jaka by to była marka ????
czasami nie ma wyboru, a pic trzeba żeby nie uschnąć ;d

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Sprobuj Perly Chmielowej, nie pozalujesz ;-)

Do góry Bottom