>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaki system dla mnie polecicie?

G 36

guxinimod

Użytkownik
Witam... Przez kilka miesięcy obstawiałem kupony AKO 2 - 2,5 ale niestety z miernym skutkiem. W przeciągu tych kilku miesięcy straciłem ładną sumkę. Pomyślałem sobie, że czas to zmienić, bo gra płaską stawką nie wychodzi mi najlepiej... Może za pomocą jakiegoś systemu? Jest może jakiś system z kuponami o kursie 1,50? Mam bardzo wysoką skuteczność przy takich kursach, ale w googlach nie znalazłem nic godnego uwagi.
Jaki wariant mi polecacie?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Zapoznaj się z wątkiem jaki założył @WojtasM i moimi dla niego radami i odpowiedziami:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/system-na-kurs-1-4-a-119525.html
skoro jak piszesz masz bardzo wysoką skuteczność przy kursach @1.5 - to oznacza, że kolejne po sobie 2 takie trafienia często tam występują, a to jest już klucz do sukcesu w tamtej metodzie.
Możesz także przetestować 3-etapową progresję na kurs @1.5:
Stawki:
I stopień: 7.69%
II stopień: 23.08%
III stopień: 69.23%
Zysk na etapie: 3.85%
............
Odpowiedni wątek do przetestowania takiej gry już nawet masz założony:
Zarabianie progresją
http://forum.bukmacherskie.com/f15/zarabianie-progresja-117515.html#post5050404
Pozdrawiam

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Przede wszystkim zastanowiłbym się nad tym, co spowodowało utratę tej ładnej sumki grając płaską stawką, bo to jest problem numer 1 i nawet jeśli znajdziesz system, który da Ci dobre rezultaty, to nie będą one tak dobre jak byłyby wówczas, gdybyś w pierwszej kolejności wyeliminował to, co doprowadziło Cię do strat.
Zastanów się, czy może:
- grałeś zbyt agresywnie, tj. stawiałeś za dużo w stosunku do posiadanego budżetu,
- wybierałeś niektóre zdarzenia bez głębokiego przekonania, byle ułożyć to ako 2-2,5
- gdy nie było spotkań w twoich ulubionych dyscyplinach szukałeś czegoś zastępczego, w czym orientujesz się &quot;tak sobie&quot;,
- wybierałeś jakieś spotkanie żeby fajniej było obejrzeć w tv

Ogólnie warto byłoby gdybyś chwilę posiedział i pomyślał, czy starałeś się podchodzić do swojej gry poważnie, czy może ktoś z boku patrząc obiektywnie stwierdziłby, że więcej w tym zabawy. Jeśli odpowiedź będzie bliżej tej drugiej opcji to żaden system nie pomoże.
W takim przypadku radzę:
- wybrać tylko te rozgrywki, które jesteś w stanie śledzić na bieżąco,
- typować bardziej &quot;na sucho&quot;, tj. grać za pieniądze tylko te typy, do których jesteś najbardziej przekonany,
- czytać analizy na forum i samemu napisać kilka na tydzień
Powinno to zaowocować większą starannością podczas wyboru typów.

Ponadto postaraj się być bardziej elastyczny, czyli czasem zamiast dubla z kursem 2,5 zagraj singla z kursem powiedzmy 1,8 bez dobierania na siłę drugiego meczu ale za to za nieco większą stawkę. Dyscyplina jest ważna, tzn. jak założysz sobie że nie grasz taśm po 6 spotkań to ważne żebyś ich faktycznie nie grał, jednak zdarza się, że małe odejście od założonego planu jest ok.

Być może system, nad którym powinieneś skupić się w tym momencie to system myślenia ;)

Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +6
G 36

guxinimod

Użytkownik
Zapoznaj się z wątkiem jaki założył @WojtasM i moimi dla niego radami i odpowiedziami:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/system-na-kurs-1-4-a-119525.html
skoro jak piszesz masz bardzo wysoką skuteczność przy kursach @1.5 - to oznacza, że kolejne po sobie 2 takie trafienia często tam występują, a to jest już klucz do sukcesu w tamtej metodzie.
Stawki:
............
Odpowiedni wątek do przetestowania takiej gry już nawet masz założony:
Pozdrawiam
No czytam i czytam o tej progresji z przerzutką, ale nie wiem o co chodzi. Gubię się w tych podetapach 1a, 2a itd... Sorry, ale dla mnie to czarna magia. Progresja z przerzutką to jest zwykła progresja? Bo piszesz o progresji z przerzutką, a podajesz mi link do mojego tematu z progresją klasyczną ????
Temat rzeczywiście założyłem, ale zrezygnowałem z tej progresji. 6 poziomów to jednak nie jest jakaś super bezpieczna linia... Szukam czegoś bardziej asekuracyjnego.
Stawki:
Czyli na przykład 7,69% z 10zł ?
10*0,076= 0,76 zysk?
Ehh.. serio laik ze mnie.. ;c

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Dłuuuuga droga przed Tobą, bo faktycznie jesteś laik a i na wielu lekcjach matematyki chyba nie byłeś.
Sądzę, że lepiej będzie jak dasz sobie spokój z bukmacherką - przynajmniej do czasu aż opanujesz jej elementarz, na jaki składa się także umiejętność liczenia oraz tego co napisał @kosa248 czyli myślenia.
Co do Twojego wątku: http://forum.bukmacherskie.com/f15/zarabianie-progresja-117515.html#post5050404
skoro ma tytuł &quot;Zarabianie progresją&quot; a od założenia go 11.01. nie zbrukałeś go żadnym wpisem, to spokojnie można chyba robić w nim także test &quot;progresji z przerzutką&quot;, bo w niczym to tamtemu wątkowi nie zaszkodzi, gdy przecież nic w nim się nie dzieje.
Trudno chyba sądzić, że do testu każdej gry będziesz mógł zakładać nowy wątek, więc nie bzdurz że jest on tylko do progresji klasycznej - szczególnie w tej sytuacji, gdy dotąd nie zacząłeś go nawet prowadzić.
Pozdrawiam
..............
Oto inna 3-etapowa progresja na ten kurs @1.5 przy budżecie 100j. i na stały zysk 4j. na etapach 01/02 oraz 2j. na etapie 03:
Etap .. stawka ... koszt ... wygrana .. zysk
01 ....... 8 ........... 8 ........ 12 ........ +4j.
02 ..... 24 .......... 32 ........ 36 ........ +4j.
03 ..... 68 ........ 100 ....... 102 ........ +2j.
Jeżeli faktycznie masz tę bardzo wysoką skuteczność w typowaniu zdarzeń z @1.5 - to i bardzo szybko dasz sobie radę, grając w/w schematem.
........

G 36

guxinimod

Użytkownik
Dłuuuuga droga przed Tobą, bo faktycznie jesteś laik a i na wielu lekcjach matematyki chyba nie byłeś.
Sądzę, że lepiej będzie jak dasz sobie spokój z bukmacherką - przynajmniej do czasu aż opanujesz jej elementarz, na jaki składa się także umiejętność liczenia oraz tego co napisał @kosa248 czyli myślenia.
Dobra, dzięki za rady. Idioty ze mnie nie musisz robić.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Większego niż jesteś już raczej nie, bo skoro masz nawet problem z odróżnieniem i następnie obliczeniem stawki w % i zysku w %, to wybacz ale dzieciaki w podstawówce poprawnie robią takie rachunki...
Podałem:

Stawki:

.................
a Ty robisz obliczenia:
10*0,076= 0,76 zysk?
...........
Przecież to nawet nie jest śmieszne (bo jest tak bezdennie głupie! ) gdy user forum bukmacherskiego nie odróżnia stawki od zysku...

G 36

guxinimod

Użytkownik
Akurat tutaj miałem napisać &quot; 0,76 stawka?&quot; a nie &quot;0,76 zysk?&quot;, ale się zagmatwałem.
I jak widzisz obliczenie wyszło mi dobrze.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Akurat tutaj miałem napisać &quot; 0,76 stawka?&quot; a nie &quot;0,76 zysk?&quot;, ale się zagmatwałem.
I jak widzisz obliczenie wyszło mi dobrze.
???? ???? ????

Jakieś totalne poplątanie z pomieszaniem tam Ci wyszło w obliczeniach, a nie żadne dobrze!
Człowieku, czy naprawdę nie rozumiesz tego, że to co tam jest podane jako stawka i zysk i wyrażone jest w % - dotyczy % liczonego od łącznej kasy na grę:
Stawki:

..........
Więc mając np. 100j. te 7.69%+23.08%+69.23%=100%, dokładnie przekłada się wtedy na stawki wyrażone już w jednostkach.
Zaś zysk na etapie to 3.85% co tu przy 100j. daje wprost 3.85j.
A jeżeli budżet będzie wynosił np. 255j. to stawkę I etapu obliczamy tak:
255*7.69%=19.60j. itd. a stały zysk 255*3.85%=9.82j.

Otrzymane punkty reputacji: +3
jozef230 181

jozef230

Użytkownik
a juz chcialem zaproponowac progresje z przerzutka ???? byc moze uplynie kolejne pare lat aby zrozumial chlopak swoje bledy. zbyt agresywne stawki i granie na sile to zguba niedoswiadczonych. Oczywiscie mozna tak grac dla zabawy ale czy my chcemy tracic kase dla zabawy?? co innego w konkursach ale to juz inna bajka...
Guxinimot moge napisac ci na pw linka gdzie prowadze test progresji z przerzutka i sam ocenisz. bardzi latwy i &quot;bezpieczny&quot; system a raczej stawkowanie. Pozdrawiam

A 0

arosbetos

Użytkownik
Polecam system &quot;przegrać aby wygrać&quot;, aktualnie pierwszy etap masz juz za soba przegrać, teraz przystąp do drugiego wygrać

pagni 138

pagni

Użytkownik
edi8 wielki podziw za taką cierpliwość w tłumaczeniu ja po tym &quot;Czyli na przykład 7,69% z 10zł ?
10*0,076= 0,76 zysk?
Ehh.. serio laik ze mnie.. ;c&quot;
bym &quot;wymiękł&quot; :)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@Pagni, to jest tak jak w tym kawale o ojcu, który nalał 10-letniemu synowi kieliszek wódki i kazał mu wypić.Dzieciak umoczył język, skrzywił się i powiedział: tato, ale to jest strasznie niedobre!
Na to ojciec-alkoholik: widzisz synku, a tata codziennie musi!.
Tak samo i ja niekiedy muszę tu na forum łopatologicznie coś objaśnić, bo jeden jak @Guxinimod ma problemy z podstawami matematyki a inny z podstawami rodzimej ortografii, który jak niejaki @Pudzianxx pisze o 2 zawodnikach płci męskiej : &quot;oboje&quot; ????
Oboje już walczyli razem
http://forum.bukmacherskie.com/f201/glory-20-dubai-3-kwietnia-120221.html
Jeszcze inny pisze &quot;zagwoztke&quot; ???? jak @Ted
teraz mam zagwoztke
http://forum.bukmacherskie.com/f307/dyskusje-na-tematy-bukmacherskie-320-a-120174-146.html#post5260083
ale już i jego pouczyłem w tym względzie: http://sjp.pl/zagwozdka
Sam więc widzisz, że analfabetyzm tu szaleje i to nie tylko co do bukmacherki... ????
Pozdrawiam

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Polecam system &quot;przegrać aby wygrać&quot;, aktualnie pierwszy etap masz juz za soba przegrać, teraz przystąp do drugiego wygrać
Głupoty piszesz, gdyż w mojej metodzie &quot;Musisz przegrać aby wygrać*&quot;, przecież już pierwsza przegrana zamienia się w wygraną.
Więc skoro polecasz tę metodę, to życz ew. nią grającemu kolejnej przegranej a nie wygranej!
* http://forum.bukmacherskie.com/f18/metoda-musisz-przegrac-aby-wygrac-by-edi8-37147.html

G 36

guxinimod

Użytkownik
???? ???? ????

Jakieś totalne poplątanie z pomieszaniem tam Ci wyszło w obliczeniach, a nie żadne dobrze!
Człowieku, czy naprawdę nie rozumiesz tego, że to co tam jest podane jako stawka i zysk i wyrażone jest w % - dotyczy % liczonego od łącznej kasy na grę:
Stawki:

..........
Więc mając np. 100j. te 7.69%+23.08%+69.23%=100%, dokładnie przekłada się wtedy na stawki wyrażone już w jednostkach.
Zaś zysk na etapie to 3.85% co tu przy 100j. daje wprost 3.85j.
A jeżeli budżet będzie wynosił np. 255j. to stawkę I etapu obliczamy tak:
255*7.69%=19.60j. itd. a stały zysk 255*3.85%=9.82j.
Ja pierdziele przestań wyzywać mnie od nieuków, analfabetów i innych. To ty jesteś od początku w błędzie i ciągle jeszcze mnie jedziesz... Pozdro.
Czyżbyś niewiedział, że 0,076 to tak jakby 7,6 % ?
Ja policzyłem na przykładzie 10-złotowego budżetu na start, czyli 10zł * 0,076 (LUB 7,6%) wynosi 0,76zł! Czyli pierwszy etap gram za tyle!
Gdybym miał budżet 100zł to bym grał za 7,6% ze 100zł czyli za 7,60zł czyli około 8 zł, a zysk ciągle 4 jednostki. Oczywiście to tylko przykłady.
W przypadku 3 pomyłek z rzędu bankrut. Doskonale to rozumiem i nie musisz mi ubliżać. Pozdro.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Gdybym miał budżet 100zł
Nie rób z siebie kolejnymi idiotycznymi wpisami większego nieogara nim jesteś, bo oczywistym jest że od samego początku korespondencji z Tobą, bazuję na tym co sam podałeś o posiadanym na grę budżecie 100zł w wątku &quot;Zarabianie progresją&quot;:
Budżet: 100zł
a zatem od początku piszę do Ciebie opierając się o konkrety.
Stąd podając Ci ten model gry:
3-etapowa progresja na kurs @1.5:

Stawki:

.........
oczywistym jest że w przypadku Twojego budżetu 100zł, stawki wg powyższego rozkładu jazdy 7.69%+23.08%+69.23%=100% są identyczne z kwotami w ramach tego budżetu 100zł i wynoszą odpowiednio: 7.69zł+23.08zł+69.23zł=100zł zaś zysk 3.85zł
i tego zrozumienie nie wymaga tu absolutnie wykonywania żadnych działań
zaś Ty w odpowiedzi wypisujesz najpierw bzdury o zysku, wtedy gdy chodzi tu o stawkę - a następnie korygując swój wpis i przenosząc to 0.76 na stawkę, opierasz to podane Ci przeze mnie jasne i czytelne przedstawienie stawek jako gotowiec, raptem o jakieś wydumane 10zł a nie o faktyczne 100zł - tak jakbyś dysponował łączną kwotą 10zł i chciał dla tej kwoty 10zł szukać sposobu na grę tą 3-etapową progresją , gdy dysponujesz tu 100zł.
Po jasną więc cholerę pultasz się w takich teoretycznych wyliczankach, gdy wszystko co jest Ci tu potrzebne, już w 100%, dawno bo od mojego 1.wpisu dostałeś na tacy?
Odpowiedź jest jasna i przeczytaj uważnie co Ci napisał @kosa248 i weź to sobie do serca:
&quot;Być może system, nad którym powinieneś skupić się w tym momencie to system myślenia&quot; :wink:
bo cienko z tym myśleniem u Ciebie...
.

G 36

guxinimod

Użytkownik
&quot;Być może system, nad którym powinieneś skupić się w tym momencie to system myślenia&quot; bo cienko z tym myśleniem u Ciebie... .
A ty nie rób z siebie mędrca forum. Od początku wiem o co się rozchodzi, cała sprzeczka przez jeden wyraz &quot;zysk&quot; zamiast stawka, którego rzeczywiście błędnie użyłem, nie wiem jakim cudem.
Co z tego, że bazujesz na 100zł? Ja wyraźnie napisałem:
10*0,076= 0,76 stawka?
Przykład! Teoretyczny.
Koniec tej jałowej dyskusji.
Popieram.pewnie jakis gimbus ktory szuka szumu wokol własnej osoby i mysli że jest cool.
Nie masz nic ciekawego do dodania - nie pisz. Rzeczywiście - pytając o jakiś system specjalnie chciałem sprowokować innych i wykłócać się z nimi wiesz? Cóż za fenomenalny sposób na rozgłos mojej osoby!
P.S Używaj znaków interpunkcyjnych i pisz poprawnie po polsku. Bo jak na razie to Ty bardziej przypominasz mi gimbusa, a jeszcze śmiesz zaniżać moją osobę do gimnazjum.
Pzdr.
Zamykam rozmowę o 3 etapowej progresji na kursy 1,50. Użyłem złego słowa i wynikła afera. Koniec z tym. Wracamy do tematu!
Ktoś ma jeszcze jakiś dobry system bukmacherski/stawkowania ?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@Guxinimod, w tak zwanym międzyczasie rozpisałem pod Twoim kątem &quot;progresję z przerzutką&quot; na wygraną przy:
a/ trafieniu zdarzenia z kursem @1.5 granego ze stawką 1j. bezpośrednio na etapie 01 i wtedy z zyskiem 0.5j. albo gra jest rozpoczynana od nowa od stawki podstawowej 1j. lub też za całą wygraną jako stawką 1.5j. kontynuowana na podetapie 1a
b/ po przegranej ( na etapie 01 - lub przy kontynuowaniu gry na podetapie 1a) gra wchodzi na etap 02
Zamykające grę* pierwsze podwójne po sobie trafienie kursu @1.5 może tu wystąpić najpóźniej na etapie 04 i 4a zaś budżet na taką grę to 12j. czyli przy 1j=10zł daje to 120zł
.........
Aby uniknąć wszelkich ew. poprzednich wątpliwości, to w schemacie gry podaję Ci zarówno stawki i wygrane już w zł, biorąc za 1j. z podstawowego schematu (jest na samym końcu wpisu) : 10zł
etap / stawka / koszt / wygrana / efekt /

01. ........ 10 ......... 10 ..........15 ........ +5zł
1a. ........ 15 ......... 10 ......... 22.5 ..... +12.5zł
02. ........ 20 ......... 30 ......... 30 ........ 0
2a. ........ 30 ......... 30 ......... 45 ........ +15zł

03. ........ 30 ........ 60 .......... 45 ....... -15zł
3a. ........ 45 ........ 60 .......... 67.5 .... +7.5zł
04. ........ 60 ...... 120 .......... 90 ....... -30zł
4a. ........ 90 ...... 120 ......... 135 ...... +15zł
* Informuję/przypominam iż grający ma tu dość szerokie pole manewru, gdyż może czekać z wejściem na etap 02 do czasu np. końca trwającej serii kolejnych wygranych na etapie 01 - po każdym trafieniu odkładając 5zł do banku i wchodząc do gry na tym etapie 02 dopiero po pierwszej przegranej.
Może też po wygranej na etapie 01 podjąć decyzję grania na podetapie 1a o 12.5zł - nie ryzykując przy tym kasy z początkowego banku, gdyż stawka podetapu 1a i kolejnych podetapów to wysokość ostatniej wygranej brutto.
Trafienie na etapie 02 oddaje w 100% koszt gry ( po przegranej na etapie 01 lub po wygranej na etapie 01 ale przegranej na podetapie 1a ).
Stwarza to możliwość ew. rozpoczęcia gry od początku, od etapu 01 bądź granie na podetapie 2a.
Trafienie na etapie 03 to odzyskanie 75% poniesionych kosztów gry w tym cyklu - bo 45zł z wydanych 60zł, a więc przy aktualnej wtedy stracie 15zł.
Jeżeli z bilansu całej gry wynika że gracz mając wcześniej np. kolejne trafienia na etapie 01 i ma w kasie równo 15zł lub ponad 15zł, więc zamykając grę będzie na 0 lub na ✅ , to i tu może podjąć decyzję o powrocie na etap 01, bądź też kontynuować grę na podetapie 3a za całą wygraną brutto z etapu 03.
Podobnie jest i na etapie 04, gdzie trafienie oddaje 75% kosztu gry, przy stracie 30zł - bo oddaje mu 90zł z wydanych 120zł i od stanu kasy i decyzji grającego zależy tu, czy wchodzi wtedy z grą na podetap 4a, czy też wybiera powrót do etapu 01, nie chcąc podejmować ryzyka gry lub też będąc w jej ogólnym bilansie i tak ew. wygranym na kwotę równą lub większą niż 30zł.
Pozdrawiam
.............
..................
A tu podstawowa wersja schematu gry &quot;progresją z przerzutką&quot; na kurs @1.5, opisanego uniwersalnymi jednostkami i doprowadzona do etapu 06/6a
etap / stawka / koszt / wygrana / efekt /

01. ........ 1 ......... 1 ..........1.5 ........ +0.5j.
1a. ....... 1.5 ....... 1 ......... 2.25 ..... +1.25j.
02. ........ 2 ......... 3 .......... 3 ........... 0
2a. ........ 3 ......... 3 ......... 4.5 ........ +1.5j.

03. ........ 3 ......... 6.......... 4.5 ....... -1.5j.
3a. ....... 4.5 ....... 6 .......... 6.75 .... +0.75j.
04. ........ 6 ........ 12 .......... 9 ........ -3j.
4a. ........ 9 ........ 12 ........ 13.5 ...... +1.5j.
05. ....... 11 ........ 23......... 16.5 ....... -6.5j.
5a. ...... 16.5 ...... 23 ........ 24.75 .... +1.75j.
06. ........ 20 ....... 43 ......... 30 ....... -13j.
6a. ........ 30 ....... 43 ........ 45 ........ +2j.
...............
Powyższy schemat gry przy ew.chęci zastosowania go do gry w polskich firmach, powoduje konieczność podwyższenia kursu do [email protected], a to wobec 12% podatku obrotowego.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom