>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Jaki system dla mnie polecicie?

mycute 52

mycute

Użytkownik
Edi8 czytając dziesiątki Twoich wpisów na tym forum nie mogłem powstrzymać się od napisania o Tobie kilku słów ;-)
Edi8 narodził się mniej więcej pięć lat temu, kiedy dobrodziejstwo bukmacherski spłynęło pod strzechy dzikich dotychczas pod tym względem stref naszego szlachetnego kraju
O Edim krążą legendy jedni mówią, że jest laikiem inni że ma pieniędzy więcej od Kulczyka. Na szczęście pierwsze, ani niestety na nieszczęście drugie nie jest prawdą.
Czasem masz pomysły genialne, a czasem tylko dobre
Edi8 jest ponoć inteligentny, może to o nim napisano : &quot; miał rozumu za dziesięciu, toteż w każdym przedsięwzięciu wprawiał w podziw swoim sprytem, wyrobieniem znakomitym, orientacją doskonałą...&quot;
Skromność nie jest jego największą zaletą (... a miał w sobie tyle dumy jakby wszystkie zjadł rozumy&quot;

Otrzymane punkty reputacji: +1
astana 439

astana

Użytkownik
Witam,forum schodzi na psy,jak można zbanować edi8? drobne fanaberie nie powinny przesłaniać całokształtu pracy włożonego w edukację graczy,prawie każdy skorzystał na jego działalności,chociaż co niektórzy nie chcą się do tego przyznać.Oddajcie nam EDDIEGO.

Otrzymane punkty reputacji: +27
A 498

addam44

Użytkownik
Racja!
Nikt nie jest doskonaly.edi8 tez.Ale ciezko znalesc w polskim necie osobe na ktorego postach mlodzi adepcii bukmacherki wiecej by skorzystali.
FB tez skorzystalo.Czesto rowniez dlatego ze gratis wychwytywal przekrety tu na forum a powinna to robic moderacja.
Jest przynajmniej oficjalne stanowisko dlaczego edi8 zostal zbanowany???

Otrzymane punkty reputacji: +22
T 11

tyche

Użytkownik
A ja sie ciesze, ze w końcu zbanowali tego ediego. Dziękuje administratorom, ze przeczytali mojego maila i interweniowali w tej sprawie. Bardziej zadufanego w sobie człowieka to ja nie widzialem, nie raz obrażał innych użytkowników forum, mieszał ich z błotem , czuł sie co to nie on , prawda jest ze na temat bukmacherki ma wiedzę, ale trzeba mieć tez troche kultury, a ten użytkownik którego dzięki Bogu juz nie ma to zwykły cham i prostak.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Widzę tu jednak sporo bohaterskiego narybku, któremu odwagi przybyło w sytuacji gdy człowiek nie może się &quot;fizycznie&quot; bronić. Lubicie przypierd ... lić leżącemu, hę?
Może pokażecie na co was stać w bukmacherce, &quot;miszcze&quot;?

Otrzymane punkty reputacji: +31
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Racja!
Nikt nie jest doskonały.edi8 też.Ale ciezko znaleść w polskim necie osobę na którego postach młodzi adepci bukmacherki wiecej by skorzystali.
FB tez skorzystało.
Często rownież dlatego że gratis wychwytywał przekręty tu na forum a powinna to robić moderacja.
Jest przynajmniej oficjalne stanowisko dlaczego edi8 został zbanowany???
@addam44, sprawa tej mojej nieobecności miała przyczyny prozaiczne i była jedynie przejawem troski Admina o to, abym swym ew. zaangażowaniem na FB w okresie Świąt nie popadł w konflikt rodzinny ???? , czego dowodem była ta jego reakcja na złożone przeze mnie userom życzenia świąteczne w swojej sygnaturze:
&quot;You have been banned for the following reason:
Również życzę Ci Wesołych Świąt w rodzinnym gronie, dlatego Ci w tym trochę pomogę.
Pozdrawiam M-O.&quot;
....................
Tak więc spokojnie i nie ma co się przejmować wpisami odmieńców pokroju @Tyche, któremu coś tam pod kopułą się roiło:
A ja sie ciesze, ze w końcu zbanowali tego ediego.
Dziękuje administratorom, ze przeczytali mojego maila i interweniowali w tej sprawie.
czy też takimi patologiami pokroju @jose_bastiano, który jak zaświadcza mój wpis, miał zdecydowanie przedwczesny wytrysk radości, co widać w jego sygnaturze:
Wreszcie zbanowali ediego!
edi8=ban
podobnie zresztę jak i kilku innych hunwejbinów z HP, wydających tam odgłosy swych orgazmów z powodu rzekomego wyrzucenia mnie z FB.
.............
Serdecznie dziękuję za tu zamieszczone wpisy z poparciem dla mnie.
edi8
............

Otrzymane punkty reputacji: +8
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Kilku tych, którzy przeżyli czasy rewolucji kulturalnej Mao, to ja sam (s)preparowanym ryżem poczęstuję ????

Do góry Bottom