>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Jaki bukmacher bez weryfikacji ?

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
nie wiem, jak jest teraz, ale w Expekcie nigdy nie prosili mnie o żaden dowód tożsamości.
Ja miałem od razu w expekt weryfikację przy pierwszej wypłacie.
Każdy bukmacher może w każdej chwili zażądać weryfikację.
Bah weryfikuje przy większych wypłatach. W pinnacle sports i marathonbet gram od dłuższego czasu i nie wymagali weryfikacji. W dafabet czytałem w regulaminie że weryfikacje przeprowadzają ale tylko u graczy co grają na duże stawki okazjonalnie innych graczy. W odds ring i tipico grałem za małe kwoty mniej niż 10 euro i nie wymagali weryfikacji przy wypłacie. Przy pierwszej wypłacie weryfikacje wymagały ode mnie nastepujące buki bwin, betclick, expekt, bet365, betfair, william hill, sportingbet, betsson, DOXXbet (weryfikacja wieku + konto bankowe). Weryfikacje za którąś z rzędu wypłatą Tobet (po 2 latach grania). Paddy power weryfikuje głównie graczy co grają za większe stawki.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
kupiłem karte ukash za 20zł jakie buka wybrac na spróbę ?
Zależy to od minimalnych depozytów u danego buka. Do unibet betsson betclick oddsring oraz bet365 powinieneś spokojnie wpłacić ukash 20 zł.
A jeszcze jedno jak wpłacasz musisz całość wartości karty wpłacić bo jak np wpłacisz 15 zł kartą ukash która ma nominał 20 zł to 5 zł ci przepadnie. Na początek polecam ci unibet ze względu na mały próg wypłaty na konto bankowe który wynosi 65 zł.

K 0

krychu90

Użytkownik
a jak bym założył w bet365 to jak założe i wpłace przez ukash to bd mógł wypłacić na konto bankowe lub mb ?
i jakie wtedy wypłaty minimalne ?

A 861

amigo007

Użytkownik
W bet365 to chyba wypłata będzie tylko na konto bankowe. Pamiętam, że mięli wysokie minima. Kiedyś 400zł, teraz chyba zmniejszyli do 200zł. Raczej wybierz innego buka. W betclic mięli kiedyś minimum do wypłaty tylko 30zł. Nie pamiętam jak jest teraz.

abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Bez weryfikacji to chyba tylko Pinnacle. W Unibet również nie wymagają dokumentów ale przy większej wypłacie już tak.
Zresztą skoro masz 18 lat to jaki problem zweryfikować konto ?

Do góry Bottom